Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Na obsah stránky

Diskuzní klub - Hydepark

O čemkoliv a o komkoliv naplno a bez servítků. Nestyďte se za váš názor...

Přidejte svůj názor

janajka12

20. března, 8:54

Mlhavé ráno

Přeji hezký den,pohled z okna pěkný není, mlha jak mléko,teplota na nule,z každého tohu zahrádky kouká sníh.Doma nezatopeno,jelikož jsem zasedla k PC,však to dohoním. Dnes se vařit nebude, bude se dojídat z včerejího dne.Oblétnu byt s luxem,sem tam zasednu ke korálkám,něco vytvořím při telce.Čekám,že se ukáže na chvilku sluníčko i u nás ,jaro je tady,sem tam se dohadují i ptáci.Kávu jsem dopila,jdu zatopit,ať pesinka vstane z pelíšku,nebo z ložnice nevyleze,při tom musim nakrmit zvěrstvo,ty šidit nemohu.Opatrujte se ,pište,ať víme,že je všechno OK.

Mlhavé ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

anzelen

20. března, 10:46

RE: Mlhavé ráno

Janajko,jsi šikovná holkamávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

20. března, 10:07

Hezký den Janajko.
Máš šikovné ruce.dobrá práce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

20. března, 10:02

Janajko neboj vše doženeš nic ti neuteče ale opatrně venku je tam hladko at neupadneš já jsem lítala s vysavačem včera jako čarodějnice na pometli a dneska si jen uvařím brambory a opeču salám mrknutí u nás vykukuje konečně oskar tak snad to bílé už roztaje držím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

anzelen

20. března, 10:48

RE: RE: Mlhavé ráno

Inuško,pěkný den.U nás taky oskárek svítí,tak snad to svinstvo už roztaje papamávánímávání

RE: RE: Mlhavé ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

20. března, 9:34

Dobré ráno Janajko,u nás mlha není,úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

20. března, 8:22

Pěkné středeční ráno a taky celý den!

Ahoj děvčata!Přeju dobré ráno.Já si v klidu vypila kafíčko,mám připraveno na vaření,budou šunkofleky s uzeným,z vývaru bude kroupová plívečka a salát z čínského zelí s rajčatama.Tak podala jsem hlášení.počasí nic moc,je tam -1 ale večer docela slušně pršeloa hodně sněhu odtálo.Dneska sice sluníčko nikde,ale to se může změnit.Odpoledne chci dědouška vytáhnout do města,chci si koupit jarní boty,velikonoce jsou za dveřma,tak aby mně nepokakal beránek.Musím do české obuvy a nebo alespoň k Deichmanovi,od vietnamců mít boty nemůžu,nemají pevné vlošky a bortila se mi z toho klenba,tak jsme nosila boty za 1220 ze zdravotních pomůcek.Ještě je letos dotahám na procházky do přírody,ale jsou celé kožené a už je mám odřené,tak mezi lidi už to nemůžu vzít.danuška tady píše o sazeničkách.My jsme to taky dělali doma,byly plné parapety,pařily se mi okna,v paneláku to není ono.Teď už několik let kupujeme na trhu,rajčata,okurky kytky a mají slušné ceny,vybereš si jakou chceš odrůdu a je to bez toho piplání.Máme každý rok pěknou úrodu,zásobujeme tři rodiny.Kecám čzyři,všechny mladé a nás.Dcera si loni u baráčku poprvé nasadila rajské do pytlů i papryky a mněli tam docela dost.To jsem se rozkecala.tak už končím,stejně zase nakouknu.Mnějte pohodičku,nemocným přeju uzdravení,krásný celý den!!!držím palcemávánímrknutíJó a dneska je první jarní den,těšte se ,už je to tady!!

Pěkné středeční ráno a taky celý den!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

20. března, 10:11

RE: Pěkné středeční ráno a taky celý den!

Emi,já mám jarní boty taky kožené. Ono se to vyplatí.I když kozačky od vietnamců jsem nosila 5 zim.láska Asi jsem trefila na dobrou kvalitu.
No jó první jarní den,úplně jsem zapomněla.mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

20. března, 10:04

Emilko tak si kup pěkné botičky ale než půjdeš z domů tak zkontroluj dědečkovou peněženku at to stojí za to ten nákupúsměvdržím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

20. března, 9:35

Emilko dobré ráno.Dobře nakup,at´se ti dobře chodí.
Hezký den.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

20. března, 7:59

Dobré ráno

a hezký den všem tadyúsměv . Dneska u nás krásně svítí sluníčko, za oknem to i se sněhem vypadá krásně. Zatím mrzne, ale doufám, že bude nad nulou a roztaje to. Prostě se mi ten sníh na rozkvetlých cibulovinách už nelíbí mrknutí. Mějte se hezky, prima den přejuúsměvmávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

20. března, 10:05

RE: Dobré ráno

Alenko já si už jen přejí at to bílé roztaje a bude konečně JARO mrknutídržím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

20. března, 9:50

Ahojky Alenko.
Já jsem na rady kamarádky .Dala semínka na 1 týden semínka nejdřív do vody a potom hned do sadbovaču z ruliček od WC papírů. Rozříznout rolku na půlku. Dát hlínu, semínko a hned se s tím sází do země, papír se rozloží. Tak uvidím. Už mám 2 lístky a jsou v té hlíně asi týden. Mám to na tácku a ten v pytlíku za oknem. Moc zdravím. Jdu vařit, abych tu zase nezakořenila, Pa, překvapenípřekvapenípa.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

20. března, 9:36

Alenko přeji hezký a slunečný den.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Dana 51

20. března, 7:20

Hezké dobré ráno

přeji Vám všem.To jsem si večer říkala,že budu v postýlce zalezlá alespoň do půl osmé.Bohužel už tady blbnu od půl páté.Přečtla jsem si co jste dělaly včera.Měli jsme návštěvu,tak jsem se sem nepodívala.Venku je mokro a břečka.No prostě hnus fialovej.Zatím nám nic lepšího neslibují.Snad ,až na začátku dubna by se mělo oteplit.Mám už tři neděle zaseté pariky a ani jedna mi nevzešla.Kašlu na ně vyhodím je a pak koupím už sazenice.Nebo třeba tady bude mít někdo přebytky.Každý rok to tak je,že co máme na víc si mezi sebou rozdáme.Mějte se moc hezky a opatrujte se.

Hezké dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

20. března, 10:11

RE: Hezké dobré ráno

Hezký den Danuško.úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

20. března, 10:07

Danuško taky mám v truhlíkách sazenice už lezou tak se těším jak už je konečně budu moct sadit venkumrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

20. března, 9:37

Dano měj hezký den.My sadbu kupujem,je si pěstuju kytičky ze semínek.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

19. března, 23:22

Juky,juky,juk:

Berunky jdu Vám popřát dobrou noc.Už třetí den je blbej tlak a mně bolí hlava jako střep.Hezky se vyspěte berunky.Snad už bude zítra lepší klima.úsměvúsměvúsměv

Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

19. března, 18:56

Děvčata

úsměv přeji v š e m hezký večer. Od včera večera nešel internet, ještěže mi to tentokrát správce nahlásil ráno SMS , že nepůjde dnes až do večera. Nemusela jsem se zlobit, proč to nejde. Takový přístup se mi líbí, stalo se to poprve. Konečně si uvědomil, že on potřebuje nás uživatele, od kterých má každý měsíc jistý obnos.
Dneska su dobrá, udělala jsem hromadu práce, tak jsem ráda.mrknutí
Dneska se ještě podívám na prostřeno- s manekýnkama mně to moc nebaví. Lepší jsou obyčejní lidi.

Děvčata

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

19. března, 19:24

RE: Děvčata

Mili hezký večerúsměvJá byla na předvádění vysavače,líbil by se mi.Slečna nás do ničeho nenutila,ta co nás pozvala dostala dárek.Soupravu na suché mytí oken.
Sice to vypadá úžasně,ale já zůstanu u starého způsobu mytí.
To prostřeno mě taky nebaví.mávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

19. března, 19:08

Hezký večer Mili.
Jsi pilňuško pracovitá.dobrá práce Mě se taky to prostřeno nelíbí.Snad příští týden už bude "normální".úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

2112Hana

19. března, 16:57

Příjemné odpoledne přeji všem

Jdu se jen na chvilenku na vás podívat, neb se pořád plácám jak chycená moucha. V pátek jsem byla na kontrole v Praze, ta dopadla celkem dobře, jen mi přidali ještě injekce na ředění krve. Ty mi píchá kamarádka. Ale v Praze není kde zaparkovat, tak jsme měli auto asi 300m od polikliniky a to mě odrovnalo. Brzy ráno na krev a celé dopoledne čekat na výsledky.Nikam jsme nemohli jít, protože bych to nezvládla. Bylo to nekonečné. A pak ta cesta k autu, vítr, zima, já myslela že k němu nedojdu. Manžel mě přímo dotáhnul do auta.A doma mě čekal ještě výstup do prvního patra. Po těch schodech mě muž vystrkal až nahoru. Hned jsem zalehla na celé odpoledne i noc. Ta Praha mi dala zabrat. Dr. mi řekla že to bude dlouho trvat než se z toho dostanu. Muž chodí pro obědy do školy, no dá se to sníst, ale už se těším až si uvařím sama. Včera začal padat sníh, napadlo ho do rána dost, ale přes den hodně roztál. Snad už to jaro přijde. Přeji všem hezký zbytek dne a mějte se krásně.úsměv

Příjemné odpoledne přeji všem

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

19. března, 19:36

RE: Příjemné odpoledne přeji všem

Hani,hlavně ti přeju,aby bylo dobře,zdraví je nejdůležitější!držím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

19. března, 19:26

Hani zdravím a moc přeju at´je ti líp.Odpočívej ,u těch doktorů je to únavné.držím palcedržím palcedržím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

19. března, 19:04

úsměvHani ahoj, přeji Ti hezký večer a další dny. Hlavně nespěchej, uvidíš, že bude líp, jak se oteplí a bude svítit slunko. Poslouchej pí. MUDr.držím palcedržím palcemávání

mrknutíJsem ráda, že jsi dala o sobě vědět.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

19. března, 19:00

Hani,to věřím,že jsi byla unavená.Ty návštěvy u dr. jsou náročné. Odpočívej .držím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

19. března, 17:32

Ahoj Hani, přeju Ti příjemné odpoledne a rychle utíkající rekonvalescenci. Určitě zase bude dobře mrknutí. Hlavně že jsi tu Prahu zvládla, už to je pozitivní úsměv
Taky tu máme od včera hromady sněhu, teď do toho prší, děs - běs. Už chci taky jaro, ta zima se mi zdá opravdu dlouhá. Měj se dobře, ať Ti je fajn držím palcemávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

19. března, 19:27

RE: RE: Příjemné odpoledne přeji všem

Alenko pěkný večer.Tady to taje a všude je marast.Jen se bojím,že to do rána umrzne.mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

anzelen

19. března, 17:13

Ahoj Hani,dovedu si představit strávený den v Praze a v takovém počasí a když člověku není ještě nejlíp,tak je to vyčerpávající a nikdo,kdo to neprožije,to nepochopí.Umím se vžít,jak Ti bylo.Snad už to teď bude lepší a lepší.V tom Ti moc budu držet pěsti i palce papaúsměvdržím palcedržím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

19. března, 19:02

Ahoj Aničko,Alenko.
Tady je ještě plno sněhu. Sluníčko svítilo celý den.úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

19. března, 17:32

Ahoj Aničko, přeju Ti příjemné odpoledne úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

19. března, 15:39

Hezké odpoledne

U nás svítí sluníčko.Kape ze střech.
Celé dopoledne jsem strávila na poliklinice. Byla jsem objednaná,ale i tak jsem čekala 1.1/2 navíc.Ona je ta internistka moc dobrá a má tam pořád plno.
EKG a vše ostatní v pořádku.Tlak prý jak mladice...mrknutí ale beru půl prášku denně.
Mějte se pěkně.mávání

Hezké odpoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

19. března, 17:34

RE: Hezké odpoledne

Ahoj Gali, tak to je príma - ten výsledek. To čekání je vždycky nepříjemný, ale hlavně, když už se musí čekat, že pak je Dr. aspoň příjemná a šikovná mrknutímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

19. března, 17:08

Gali přeji ti hezké odpoledne,úsměvúsměv teď jsi mě připomněla,že se musím objednat na internu.mrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

19. března, 17:35

RE: RE: Hezké odpoledne

Příjemné odpoledne Evi úsměvmávání

RE: RE: Hezké odpoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

anzelen

19. března, 16:12

Gali,já taky byla u internistky ve čtvrtek,taky zatím dobrý,takže kontrola za půl roku.papamávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

19. března, 12:11

Juky,juky,juk:

Ahojky Berunky.
Jdu Vás pozdravit a popřát Vám všem pěkný den.U nás +4 sníh je těžký,už nepadá.Už se pomalu začíná tratitJá dnes nevařím,mám od včera risoto a já ta mám ještě jednu porci ovocných blbounů.Tlak je nízký,tak jsem zase zpomalená a nejradši bych si šla lehnout.Tak berunky.Mějte opravdu dnes celý den fanfárový.mávánímávánímávání

Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

19. března, 17:36

RE: Juky,juky,juk:

Ahoj Jituško, měj taky fanfárový den, ať ti je primamrknutímávání

RE: Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

19. března, 12:03

Děvčata přeji vám

hezký den,máváníúsměv snad už nám dá sníh pokoj,včera to vypadalo hrozně,dnes jsem na rehabilitaci jela,ale byla ta cesta strašně únavná,šlapat v tom sněhu,pokud si chodníky uklízeli majitelé domů,tak to bylo vždy uklizené,teď co to mají na starosti městské část,tak je to hrozné.Dnes k obědu máme čočku na kyselo s klobáskem a vajíčkem,odpoledne budu škvařit sádlo,dostala jsem koupit kousek pěkně vysokého.
Teď nám pomaloučku začíná vykukovat sluníčko.Dnes máme Josefa,máme v rodině tři a tatínek byl také Josef,pojedeme popřát až zítra k bratrovi.
Švagr je stále v umělém spánku a je na tom stejně.velký smutek

Děvčata přeji vám

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

19. března, 12:19

RE: Děvčata přeji vám

Ahojky Eviku.U nás také vylezlo sluníčko.Vítr už nefouká.Jsem dnes nějaká lenivá.Nic se mi nechce.Půjdu vystrčit chvíli nos na sluníčko.Třeba nabiju baterky.Měj hezký den.úsměvúsměvúsměv

RE: Děvčata přeji vám

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek