Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Na obsah stránky

Diskuzní klub - Hydepark

O čemkoliv a o komkoliv naplno a bez servítků. Nestyďte se za váš názor...

Přidejte svůj názor

Milka755

17. března, 9:11

Dobré ráno

a všem hezkou neděličku.úsměv
Venku je -4 a sem tam sluníčko.Včera jsem byla u dcery a tam mají ještě sněhu dost.Jen kam šlo sluníčko tak bylo sucho.
Kluci upletli s dědou pomlázky.Kuba už docela sám s malou pomocí.Taky jsme byli na procházce,bylo krásně.
Jdu vařit,budou kotlety s bramborem zalité šlehačkou.
Mějte se prima.úsměvmávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:17

RE: Dobré ráno

Milko hezkou neděliúsměv

RE: Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 8:22

INUŠ

mrknutí CO JE KDE TO VĚZÍ,VSTÁVAT CVIČIT - sluníčko ti kouká do oken a ty spíš či se nestidíš ahojkyúsměv

INUŠ

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

17. března, 9:12

RE: INUŠ

Gito přeji hezkou neděli.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:05

Ahoj Gituš, já jsem se už procvičila, Byla jsem krmit venku zvířátka a je tam pořádný čiperný větřík. Tak jsem docela rychle pospíchala domů. Sluníčko se snaží, ale obloha je šedivá, nevím co z toho dnes bude. Měj hezký odpočinkový den pa padobrá prácedobrá práce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

17. března, 9:01

Ahojky Gitulko dneska se mi nějak nechtělo spinkala jsem jako miminkoúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:15

RE: RE: INUŠ

Zdravím Inuš, přeji hezkou neděli. To je dobře, že jsi se dobře vyspala. Měj se hezky pa pa

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 9:06

to ja říct nemohu ja dělala nudle ve dvě ráno ach joooúsměvmrknutíúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:19

RE: RE: RE: INUŠ

Gituš já jsem se také budila, ale jsem v noci líná vylézt z postele. Zatím mám tu výhodu, že zase usnu, sice jako na vodě, ale usnu. Kdybych nemohla spát nebo mě něco bolelo, tak by to bylo asi něco jiného. Přeji Ti pro příště spavou celou noc

RE: RE: RE: INUŠ

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 8:14

sluníčková neděle

úsměvúsměv: krásné dobré ráno všem vespolek
u nás svítí sluníčko a máme -9,6st.mrknutí
tak to je mrazíček pořádný,oběd - kaše a řízek polívka z drůbkůúsměv
zatím vám přeji pohodovou celou neděli

sluníčková neděle

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 7:52

Hezkou neděli

jdu Vám všem popřát. Ráno skoro - 6 st., Jak dnes bude se tepprve ukáže. Zatím jsou šedivé mraky. Přeji Vám klidnou a odpočinkovou neděli.máváníúsměv

Hezkou neděli

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

17. března, 9:13

RE: Hezkou neděli

Slávko dobré ráno a pěkný den.U nás dost fouká.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

17. března, 9:04

Slávko a Jani hezkou sluníčkovou neděličkuúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

17. března, 9:14

RE: RE: Hezkou neděli

Inuško měj pohodovou neděli.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

17. března, 8:08

Přeji všem hezký den u nás je -6 a sluníčko už svítí mimořádně jsem spala až do 7 hodin k obědu bude knedlo vepřo zelo a budu v důchodu nic nebudu dělat!držím palcemávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 9:37

Jani my máme podobný oběd.Králíka a vepřové maso,hlávkové zelí,knedlík.Pár buchet tady od včerejška zůstalo a polévku už mám skoro hotovou,kuřecí a domácí nudle.Maso už se peče,zelí dusím,tak mám pohodičku.Počasí je zatím pěkné,sluníčko,-5 a trochu to tam fouká.Uvidíme,jak bude odpoledne,straší,že od západu budou přeháńky.Mněj pohodvou neděliTo samé přeju všem děvčatům,co už tady jsou a i těm co přijdou.Mnějte se fanfárově!!!mávánídržím palceúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

17. března, 9:16

Dobré ráno Jani.Užívej si důchodu.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

17. března, 10:54

RE: RE: RE: Hezkou neděli

Hezký den Milko dneska si užívám důchodu od zítra mám zase hlídací týden od rána od 6 do večera do 5 hodin Eliška nás utahá oba!dobrá prácedobrá prácemávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 8:18

úsměvDOBRÉ RÁNKO JANI TAK TO JSTE MĚLI MÍN MRAZIVO NEŽ MY NA JESENÍCKU,ALE SLUNÍČKO SVÍTI TAK TO JE FAJN,UŽÍ SI DŮCHODU A ODPOČÍVEJ MÁME PŘECI NÁROK NA JEDEN DEN V TÝDNUmrknutí
úsměvJA UZ DODĚLÁVAM TŘETÍ PÁR,ZATÍM PA

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

17. března, 10:51

Hezký den Gituško ty jsi šikulka ale to nepospíchá nemusíš pořád plést také si udělej důchod dobrá prácedobrá prácemávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 11:12

RE: RE: RE: RE: Hezkou neděli

jani včera jsem měla důchod od 14 - do 17hod jsme se byli podívat v polsku,pak jsme to vzali do těch lázní co tam mají,myslím se jmenuji lotek nebo tak nějak,spátky jsme to vzali na vidnavu,u vidnavi do kraše,pakdo žulové-nyznerov a vápenna spátky do ukelnéúsměvúsměvpochodili jsme hodinku v pačkove,pak v lázních něco v nyznerove skorošicích,bylo nám fajn,sluníško svítilo a my se vrátili odpočinuti a zvěži.
někde byl ještě sníh ale sluníčko je už dost silné tak to brzy rostaje

RE: RE: RE: RE: Hezkou neděli

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

havlickova.ji

17. března, 6:46

Dobré nedělní ráno,

u nás už sluníčko vychází a zdá se, že i dnes to bude bez mráčků. Já nějak nemohu spát. Šla jsem v 01.15 hod. a v 04.30 hod. už jsem byla vyspaná. Muž tam tak přemýšlí , že to slyší celá vesnice a já čumákuju do zdi. Je mi chledno a tak se jdu ohřát. Hezký den všem Ji.H. mávání

Dobré nedělní ráno,

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 22:56

Juky,juky,juk:

úsměvBerunk ymilé. Jdu Vám všem popřát pěkný večer a dobrou noc.úsměvúsměv

Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

16. března, 20:20

Tak příjemný sobotní večer

a potom dobrou noc .Přijel mi muž ,jdu vytvářet pohodu domovaúsměv

Tak příjemný sobotní večer

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

16. března, 18:10

Přeji

hezkou sobotu všem tady. Nevím jak kde, ale u nás byl nádherný slunečný den. Ráno sice mrzlo, byl šedivec jak hrom, ale během dne se teplota ustálila malinko nad nulou a je vidět, že sluníčko má sílu.úsměv Pofukuje větřík, tak mám prádlo úplně suchý, už je i vyžehleno. Stihla jsem i pár oken, tak jsem spokojená … Chtěla jsem dneska péct Bratislavsdké rohlíčky od Gali, ten recept je senza, nakonec jsem udělala tvatohové těsto a upekla šátečky plněné marmeládou. Dala jsem trochu špladové mouky, musím se pochválit….mrknutí Podala jsem raport, mějte se všechny fajn a zítra příjemnou neděli úsměvmávání

Přeji

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

16. března, 15:37

PRO OLINKU_JEDNIČKU

Trpaslíka nemám ,tak posílám králíka ,ale zato jsem ho malovala sama.úsměvdržím palcedržím palce

PRO OLINKU_JEDNIČKU

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

16. března, 17:54

RE: PRO OLINKU_JEDNIČKU

Trpaslíků mám asi 6,jsem na ně zatížená,smích,ty irisky mám taky,už se těším až pokvetou.Taky je máš plné mravenců,když si je přinesu domů do vázy,tak padají na stůlmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

16. března, 20:17

RE: RE: PRO OLINKU_JEDNIČKU

Oli a víš že mám ,mají pod tím keříkem úplný kopec ,asi jim obvzlášť chutnajípřekvapení

RE: RE: PRO OLINKU_JEDNIČKU

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 16:55

Ahojky Helenko. Vidíš, jaká jsi šikula. Králíček je moc pěkný.Byla jsem venku. Věšela jsem prádlo a potom jsem si sedla chvíli na sluníčko. Bylo nádherně. Měla jsem psa v náruči, aby ho nezábli ťapky a on chtěl domů a já tam zůstala. Normálně bych tam bývala usnula. Mám, ale studenou zadku a tak jsem šla radši domů. abych nenasúsměvúsměvtydla. Nějaký vitamín D jsme pochytali, tak budeme zdraví.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 12:48

Juky,juky,juk:

Ahojky Berunky.
Jdu Vám popřát krásný zimní sluníčkový den, jako je u nás.+ 0,5.Sluníčko svítí a nebe modré. Věřily byste tomu, že jsem po jednom prášku opiátu přestala kašlat a vůbec mi je celkově líp? Já teda ne, kdybych se o tom sama nepřesvědčila. Zbytečně jsem 4 měsíce trpěla jak o život. Akorát tlak mám zase nízký .86/6O/88.No hlavně jsem Vám chtěla všem popřát Dobré chutnání k obědu. My máme zeleninovou polévku s nočky a pečeného pstruha s bramborem. Spát jsem šla včera kolem 1,30.Odpoledne jsem spala a v noci čarovala. Berunky milené, přeji Vám všem fanfárové odpoledne a opatrujte se.mávánímávánímávání

Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

16. března, 18:12

RE: Juky,juky,juk:

Ahoj Jituško, to je prima, že Ti je líp úsměvmrknutí Sluníčko k tomu, senza obídek, doufám, že máš prima denmrknutímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

16. března, 15:05

Ahoj Jitulenko,sluníčko uteklo za mrak ,vítr je ledový a popadává sníh,,, ... tak zalezu k telce s pletením .
úsměvmávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 16:58

RE: RE: Juky,juky,juk:

Helenko milá .
mávánímáváníTo je mi líto.U nás ještě svítí.Pošlu Ti tam kousek svitu.Křeslo pěkný.To jsi pletla Ty??Je to originální provedení.Líbí se mi to.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

16. března, 17:21

RE: RE: RE: Juky,juky,juk:

Kdepak ,nepletla ,jen se mi ten obrázek moc líbil.
Jitulko ,posílám ti zvoneček z našeho lesa,třeba už odzvoní ziměúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 22:53

RE: RE: RE: RE: Juky,juky,juk:

Helenko děkuji.Už se taky těším na jaro.Snad už se dočkáme.láskaláskaláska

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

16. března, 13:18

Hezký den přeji všem ráno bylo -10 a teď je na 0 a svítí sluníčko k obědu byl segedín a posílám ke kávičce koláčkydobrá prácemávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

16. března, 19:46

AHOJ JANI,TAK JA SI VEMU JSOU SILNĚ JEDLÉ

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

16. března, 15:07

Ahoj ptáčku zpěváčku ,jako vždycky 1*,vezmu si dvě i pro mužuldu ju.mrknutídobrá prácemávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 14:38

Ahojky Janinko.Koláčky jsou krásné.Jeden ,jako druhý.Budou jistě móóóc chutné.Tak já si teda jeden nabídnu ke kávičce.To bude dobrota.Přeji Ti krásné odpoledne.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

16. března, 13:53

Děkuji,právě mám kávu a hádáme se o poslední kousek štrůdlu.Musela jsem večer upéct,jak nás honila mlsná.Hezký den přeju,jdem se projít s psíkem,venku je 5 plus a krásně svítí puntík.mrknutímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

16. března, 14:40

zdravím Oli.Jenom jděte na sluníčko.Já jdu taky.Opatruj se a pěkné odpoledne.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

16. března, 17:47

Venku nádherně,prošli jsme se,asi dvě hodiny jsme courali,až bylo pesovi zima. Jinak taky mi vypadaly zuby,říkám říkám že je mám jak noty na buben,samou pauzu,měj se ,aspoň jsi trochu toho vitamínu nachytala,člověk se snaží jak to jde.Pa,paúsměvmávání Takhle bylo krásně.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek