a všem hezkou neděličku. Venku je -4 a sem tam sluníčko.Včera jsem byla u dcery a tam mají ještě sněhu dost.Jen kam šlo sluníčko tak bylo sucho. Kluci upletli s dědou pomlázky.Kuba už docela sám s malou pomocí.Taky jsme byli na procházce,bylo krásně. Jdu vařit,budou kotlety s bramborem zalité šlehačkou. Mějte se prima.
Ahoj Gituš, já jsem se už procvičila, Byla jsem krmit venku zvířátka a je tam pořádný čiperný větřík. Tak jsem docela rychle pospíchala domů. Sluníčko se snaží, ale obloha je šedivá, nevím co z toho dnes bude. Měj hezký odpočinkový den pa pa
Gituš já jsem se také budila, ale jsem v noci líná vylézt z postele. Zatím mám tu výhodu, že zase usnu, sice jako na vodě, ale usnu. Kdybych nemohla spát nebo mě něco bolelo, tak by to bylo asi něco jiného. Přeji Ti pro příště spavou celou noc
: krásné dobré ráno všem vespolek u nás svítí sluníčko a máme -9,6st. tak to je mrazíček pořádný,oběd - kaše a řízek polívka z drůbků zatím vám přeji pohodovou celou neděli
Přeji všem hezký den u nás je -6 a sluníčko už svítí mimořádně jsem spala až do 7 hodin k obědu bude knedlo vepřo zelo a budu v důchodu nic nebudu dělat!
Jani my máme podobný oběd.Králíka a vepřové maso,hlávkové zelí,knedlík.Pár buchet tady od včerejška zůstalo a polévku už mám skoro hotovou,kuřecí a domácí nudle.Maso už se peče,zelí dusím,tak mám pohodičku.Počasí je zatím pěkné,sluníčko,-5 a trochu to tam fouká.Uvidíme,jak bude odpoledne,straší,že od západu budou přeháńky.Mněj pohodvou neděliTo samé přeju všem děvčatům,co už tady jsou a i těm co přijdou.Mnějte se fanfárově!!!
DOBRÉ RÁNKO JANI TAK TO JSTE MĚLI MÍN MRAZIVO NEŽ MY NA JESENÍCKU,ALE SLUNÍČKO SVÍTI TAK TO JE FAJN,UŽÍ SI DŮCHODU A ODPOČÍVEJ MÁME PŘECI NÁROK NA JEDEN DEN V TÝDNU JA UZ DODĚLÁVAM TŘETÍ PÁR,ZATÍM PA
jani včera jsem měla důchod od 14 - do 17hod jsme se byli podívat v polsku,pak jsme to vzali do těch lázní co tam mají,myslím se jmenuji lotek nebo tak nějak,spátky jsme to vzali na vidnavu,u vidnavi do kraše,pakdo žulové-nyznerov a vápenna spátky do ukelnépochodili jsme hodinku v pačkove,pak v lázních něco v nyznerove skorošicích,bylo nám fajn,sluníško svítilo a my se vrátili odpočinuti a zvěži. někde byl ještě sníh ale sluníčko je už dost silné tak to brzy rostaje
u nás už sluníčko vychází a zdá se, že i dnes to bude bez mráčků. Já nějak nemohu spát. Šla jsem v 01.15 hod. a v 04.30 hod. už jsem byla vyspaná. Muž tam tak přemýšlí , že to slyší celá vesnice a já čumákuju do zdi. Je mi chledno a tak se jdu ohřát. Hezký den všem Ji.H.
hezkou sobotu všem tady. Nevím jak kde, ale u nás byl nádherný slunečný den. Ráno sice mrzlo, byl šedivec jak hrom, ale během dne se teplota ustálila malinko nad nulou a je vidět, že sluníčko má sílu. Pofukuje větřík, tak mám prádlo úplně suchý, už je i vyžehleno. Stihla jsem i pár oken, tak jsem spokojená … Chtěla jsem dneska péct Bratislavsdké rohlíčky od Gali, ten recept je senza, nakonec jsem udělala tvatohové těsto a upekla šátečky plněné marmeládou. Dala jsem trochu špladové mouky, musím se pochválit…. Podala jsem raport, mějte se všechny fajn a zítra příjemnou neděli
Trpaslíků mám asi 6,jsem na ně zatížená,,ty irisky mám taky,už se těším až pokvetou.Taky je máš plné mravenců,když si je přinesu domů do vázy,tak padají na stůl
Ahojky Helenko. Vidíš, jaká jsi šikula. Králíček je moc pěkný.Byla jsem venku. Věšela jsem prádlo a potom jsem si sedla chvíli na sluníčko. Bylo nádherně. Měla jsem psa v náruči, aby ho nezábli ťapky a on chtěl domů a já tam zůstala. Normálně bych tam bývala usnula. Mám, ale studenou zadku a tak jsem šla radši domů. abych nenastydla. Nějaký vitamín D jsme pochytali, tak budeme zdraví.
Ahojky Berunky. Jdu Vám popřát krásný zimní sluníčkový den, jako je u nás.+ 0,5.Sluníčko svítí a nebe modré. Věřily byste tomu, že jsem po jednom prášku opiátu přestala kašlat a vůbec mi je celkově líp? Já teda ne, kdybych se o tom sama nepřesvědčila. Zbytečně jsem 4 měsíce trpěla jak o život. Akorát tlak mám zase nízký .86/6O/88.No hlavně jsem Vám chtěla všem popřát Dobré chutnání k obědu. My máme zeleninovou polévku s nočky a pečeného pstruha s bramborem. Spát jsem šla včera kolem 1,30.Odpoledne jsem spala a v noci čarovala. Berunky milené, přeji Vám všem fanfárové odpoledne a opatrujte se.
Ahojky Janinko.Koláčky jsou krásné.Jeden ,jako druhý.Budou jistě móóóc chutné.Tak já si teda jeden nabídnu ke kávičce.To bude dobrota.Přeji Ti krásné odpoledne.
Děkuji,právě mám kávu a hádáme se o poslední kousek štrůdlu.Musela jsem večer upéct,jak nás honila mlsná.Hezký den přeju,jdem se projít s psíkem,venku je 5 plus a krásně svítí puntík.
Venku nádherně,prošli jsme se,asi dvě hodiny jsme courali,až bylo pesovi zima. Jinak taky mi vypadaly zuby,říkám říkám že je mám jak noty na buben,samou pauzu,měj se ,aspoň jsi trochu toho vitamínu nachytala,člověk se snaží jak to jde.Pa,pa Takhle bylo krásně.
Milka755
Dobré ráno
a všem hezkou neděličku.

Venku je -4 a sem tam sluníčko.Včera jsem byla u dcery a tam mají ještě sněhu dost.Jen kam šlo sluníčko tak bylo sucho.
Kluci upletli s dědou pomlázky.Kuba už docela sám s malou pomocí.Taky jsme byli na procházce,bylo krásně.
Jdu vařit,budou kotlety s bramborem zalité šlehačkou.
Mějte se prima.
slávka
RE: Dobré ráno
Milko hezkou neděli
Margit49
INUŠ
Milka755
RE: INUŠ
Gito přeji hezkou neděli.

slávka
Ahoj Gituš, já jsem se už procvičila, Byla jsem krmit venku zvířátka a je tam pořádný čiperný větřík. Tak jsem docela rychle pospíchala domů. Sluníčko se snaží, ale obloha je šedivá, nevím co z toho dnes bude. Měj hezký odpočinkový den pa pa

inuska.lok
Ahojky Gitulko dneska se mi nějak nechtělo spinkala jsem jako miminko
slávka
RE: RE: INUŠ
Zdravím Inuš, přeji hezkou neděli. To je dobře, že jsi se dobře vyspala. Měj se hezky pa pa
Margit49
RE: RE: INUŠ
to ja říct nemohu ja dělala nudle ve dvě ráno ach jooo

slávka
RE: RE: RE: INUŠ
Gituš já jsem se také budila, ale jsem v noci líná vylézt z postele. Zatím mám tu výhodu, že zase usnu, sice jako na vodě, ale usnu. Kdybych nemohla spát nebo mě něco bolelo, tak by to bylo asi něco jiného. Přeji Ti pro příště spavou celou noc
Margit49
sluníčková neděle
u nás svítí sluníčko a máme -9,6st.
tak to je mrazíček pořádný,oběd - kaše a řízek polívka z drůbků
zatím vám přeji pohodovou celou neděli
slávka
Hezkou neděli
jdu Vám všem popřát. Ráno skoro - 6 st., Jak dnes bude se tepprve ukáže. Zatím jsou šedivé mraky. Přeji Vám klidnou a odpočinkovou neděli.

Milka755
RE: Hezkou neděli
Slávko dobré ráno a pěkný den.U nás dost fouká.

inuska.lok
Slávko a Jani hezkou sluníčkovou neděličku
Milka755
RE: RE: Hezkou neděli
Inuško měj pohodovou neděli.

jana.sykorova45
Přeji všem hezký den u nás je -6 a sluníčko už svítí mimořádně jsem spala až do 7 hodin k obědu bude knedlo vepřo zelo a budu v důchodu nic nebudu dělat!

emilkavolfova
Jani my máme podobný oběd.Králíka a vepřové maso,hlávkové zelí,knedlík.Pár buchet tady od včerejška zůstalo a polévku už mám skoro hotovou,kuřecí a domácí nudle.Maso už se peče,zelí dusím,tak mám pohodičku.Počasí je zatím pěkné,sluníčko,-5 a trochu to tam fouká.Uvidíme,jak bude odpoledne,straší,že od západu budou přeháńky.Mněj pohodvou neděliTo samé přeju všem děvčatům,co už tady jsou a i těm co přijdou.Mnějte se fanfárově!!!

Milka755
Dobré ráno Jani.Užívej si důchodu.

jana.sykorova45
RE: RE: RE: Hezkou neděli
Hezký den Milko dneska si užívám důchodu od zítra mám zase hlídací týden od rána od 6 do večera do 5 hodin Eliška nás utahá oba!

Margit49
jana.sykorova45
RE: RE: RE: Hezkou neděli
Hezký den Gituško ty jsi šikulka ale to nepospíchá nemusíš pořád plést také si udělej důchod

Margit49
RE: RE: RE: RE: Hezkou neděli
jani včera jsem měla důchod od 14 - do 17hod jsme se byli podívat v polsku,pak jsme to vzali do těch lázní co tam mají,myslím se jmenuji lotek nebo tak nějak,spátky jsme to vzali na vidnavu,u vidnavi do kraše,pakdo žulové-nyznerov a vápenna spátky do ukelné
pochodili jsme hodinku v pačkove,pak v lázních něco v nyznerove skorošicích,bylo nám fajn,sluníško svítilo a my se vrátili odpočinuti a zvěži.
někde byl ještě sníh ale sluníčko je už dost silné tak to brzy rostaje
havlickova.ji
Dobré nedělní ráno,
u nás už sluníčko vychází a zdá se, že i dnes to bude bez mráčků. Já nějak nemohu spát. Šla jsem v 01.15 hod. a v 04.30 hod. už jsem byla vyspaná. Muž tam tak přemýšlí , že to slyší celá vesnice a já čumákuju do zdi. Je mi chledno a tak se jdu ohřát. Hezký den všem Ji.H.
frrrrr1910
Juky,juky,juk:
HELENA.07
Tak příjemný sobotní večer
a potom dobrou noc .Přijel mi muž ,jdu vytvářet pohodu domova
alousova
Přeji
hezkou sobotu všem tady. Nevím jak kde, ale u nás byl nádherný slunečný den. Ráno sice mrzlo, byl šedivec jak hrom, ale během dne se teplota ustálila malinko nad nulou a je vidět, že sluníčko má sílu.
Pofukuje větřík, tak mám prádlo úplně suchý, už je i vyžehleno. Stihla jsem i pár oken, tak jsem spokojená … Chtěla jsem dneska péct Bratislavsdké rohlíčky od Gali, ten recept je senza, nakonec jsem udělala tvatohové těsto a upekla šátečky plněné marmeládou. Dala jsem trochu špladové mouky, musím se pochválit….
Podala jsem raport, mějte se všechny fajn a zítra příjemnou neděli 

HELENA.07
PRO OLINKU_JEDNIČKU
Trpaslíka nemám ,tak posílám králíka ,ale zato jsem ho malovala sama.

olismi
RE: PRO OLINKU_JEDNIČKU
Trpaslíků mám asi 6,jsem na ně zatížená,
,ty irisky mám taky,už se těším až pokvetou.Taky je máš plné mravenců,když si je přinesu domů do vázy,tak padají na stůl
HELENA.07
RE: RE: PRO OLINKU_JEDNIČKU
Oli a víš že mám ,mají pod tím keříkem úplný kopec ,asi jim obvzlášť chutnají
frrrrr1910
RE: PRO OLINKU_JEDNIČKU
Ahojky Helenko. Vidíš, jaká jsi šikula. Králíček je moc pěkný.Byla jsem venku. Věšela jsem prádlo a potom jsem si sedla chvíli na sluníčko. Bylo nádherně. Měla jsem psa v náruči, aby ho nezábli ťapky a on chtěl domů a já tam zůstala. Normálně bych tam bývala usnula. Mám, ale studenou zadku a tak jsem šla radši domů. abych nenas
tydla. Nějaký vitamín D jsme pochytali, tak budeme zdraví.
frrrrr1910
Juky,juky,juk:
Ahojky Berunky.

Jdu Vám popřát krásný zimní sluníčkový den, jako je u nás.+ 0,5.Sluníčko svítí a nebe modré. Věřily byste tomu, že jsem po jednom prášku opiátu přestala kašlat a vůbec mi je celkově líp? Já teda ne, kdybych se o tom sama nepřesvědčila. Zbytečně jsem 4 měsíce trpěla jak o život. Akorát tlak mám zase nízký .86/6O/88.No hlavně jsem Vám chtěla všem popřát Dobré chutnání k obědu. My máme zeleninovou polévku s nočky a pečeného pstruha s bramborem. Spát jsem šla včera kolem 1,30.Odpoledne jsem spala a v noci čarovala. Berunky milené, přeji Vám všem fanfárové odpoledne a opatrujte se.
alousova
RE: Juky,juky,juk:
Ahoj Jituško, to je prima, že Ti je líp
Sluníčko k tomu, senza obídek, doufám, že máš prima den

HELENA.07
Ahoj Jitulenko,sluníčko uteklo za mrak ,vítr je ledový a popadává sníh,,, ... tak zalezu k telce s pletením .

frrrrr1910
RE: RE: Juky,juky,juk:
Helenko milá .

To je mi líto.U nás ještě svítí.Pošlu Ti tam kousek svitu.Křeslo pěkný.To jsi pletla Ty??Je to originální provedení.Líbí se mi to.
HELENA.07
RE: RE: RE: Juky,juky,juk:
Kdepak ,nepletla ,jen se mi ten obrázek moc líbil.
Jitulko ,posílám ti zvoneček z našeho lesa,třeba už odzvoní zimě
frrrrr1910
RE: RE: RE: RE: Juky,juky,juk:
Helenko děkuji.Už se taky těším na jaro.Snad už se dočkáme.

jana.sykorova45
Hezký den přeji všem ráno bylo -10 a teď je na 0 a svítí sluníčko k obědu byl segedín a posílám ke kávičce koláčky

Margit49
AHOJ JANI,TAK JA SI VEMU JSOU SILNĚ JEDLÉ
HELENA.07
Ahoj ptáčku zpěváčku ,jako vždycky 1*,vezmu si dvě i pro mužuldu ju.

frrrrr1910
Ahojky Janinko.Koláčky jsou krásné.Jeden ,jako druhý.Budou jistě móóóc chutné.Tak já si teda jeden nabídnu ke kávičce.To bude dobrota.Přeji Ti krásné odpoledne.

olismi
Děkuji,právě mám kávu a hádáme se o poslední kousek štrůdlu.Musela jsem večer upéct,jak nás honila mlsná.Hezký den přeju,jdem se projít s psíkem,venku je 5 plus a krásně svítí puntík.

frrrrr1910
RE: RE: RE: Juky,juky,juk:
zdravím Oli.Jenom jděte na sluníčko.Já jdu taky.Opatruj se a pěkné odpoledne.

olismi
RE: RE: RE: RE: Juky,juky,juk:
Venku nádherně,prošli jsme se,asi dvě hodiny jsme courali,až bylo pesovi zima. Jinak taky mi vypadaly zuby,říkám říkám že je mám jak noty na buben,samou pauzu,měj se ,aspoň jsi trochu toho vitamínu nachytala,člověk se snaží jak to jde.Pa,pa
Takhle bylo krásně.