Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Na obsah stránky

Diskuzní klub - Hydepark

O čemkoliv a o komkoliv naplno a bez servítků. Nestyďte se za váš názor...

Přidejte svůj názor

frrrrr1910

17. března, 19:26

Juky,juky,juk:

Ahojky berunky.
úsměvúsměvúsměvJdu Vás pozdravit a popřát Vám hezký večer.Já dnes měla dopoledne fofr a odpoledne mi bylo pořád zima a tak jsem zalezla do pelíšku a usnula.Kdyby mi teď nevolala sestra na Skype,tak bych snad spala dál.Já jsem nějaká stále dedospalá,už od středu týdne.Tak mějte fanfárový večer a já tu ještě po zprávách mrknu.Ahojky berunky.

Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

18. března, 0:08

RE: Juky,juky,juk:

Mám o Vrbce knížku,ale žádného truhláře Strýčka jsem tam nenašla, jestli chceš,tak písni na mejlík a já se mrknu,jsou tam jméma, tak bych ti to přeposlala.Dobrou nocmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

17. března, 20:39

Jituško přeji ti hezký večer,máváníúsměv já spala odpoledne až do pěti,tak jsem zvědavá jaká bude noc,ale moc jsem to potřebovala.mrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 22:36

RE: RE: Juky,juky,juk:

Eviku,to je dobře,že jsi si pospala.Člověk to potřebuje. mávánímávánímáváníAlespoň si se posilnila.Beruško,přeji Ti dobrou noc.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:45

úsměvJity kuk, dobrý večer. Také jsem po obědě pospávala, ještě nejsem úplně fit. Dávám si svařák. Měj se fajn.mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 22:41

Mili,jen si dej.Hlavně ať už je Ti lépe a nic Tě netrápí.Je těchvirů kolem nás stále dost.Každý druhý je nemocen.Přeji Ti hezký večer a dobrou,vydatnou noc.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

17. března, 19:22

Jdu vám všem

popřát pohodový podvečer máváníúsměv a pokud možno klidný spánek.úsměvŠvagra máme v umělém spánku,zatím žádná pozitivní prognóza,musíme se modlit a čekat.Zítra jdu na neurologii,tak jsem zvědavá co mě čeká,byla jsem v pátek na EMG a mám karpální tunel,proto se to nelepší a stále ruka bolí.mrknutí

Jdu vám všem

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:40

RE: Jdu vám všem

úsměvEvi, kočenko, to jsou pořád starosti, že. Zítra dobře pořiď, snad si tělo švagrovo v tom spánku také poradí s nemocí, jak jsem už vícekrát slyšela od druhých. Doufejte.mávánídržím palcemávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

baronek3

18. března, 17:39

RE: RE: Jdu vám všem

překvapení Co to je za nádhernou kytičku?Anna.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

17. března, 20:42

Milunko přeji ti ať jsi brzy úplně fit máváníúsměvúsměv musíme věřit,že se vše v dobré obrátí.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 19:34

Ahojky Eviku.To máš teda smůlu.Vše se s rukou nevede.Ten karpál Ti odoperují,to bude dobrý.Akorát,že se ti to s tou rukou protáhne časově.To je mi líto.Hlavně,že přišli na to,co tě trápí.Držím palce,aby už jsi s ní měla klid.To půjdeš na lokální umrtvení toho zápěstí,ale potom ještě ta rehabilitace.Hlavně,že je to jen ten karpál.Evičko,myslím na Tebe.Ničeho se hlavně neboj.Když to zvládnul Drak,zvládneš to také.Jsme přeci lvice a umíme se se vším prát.Posílám Ti kytičku.úsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

17. března, 20:46

Jituško ani se nebojím,ale štve mě ten čas co to zabere.mrknutímrknutímrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 19:23

Evi,přeju hodně štěstí a aby bylo líp,tobě i švagrovi!!!mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

17. března, 20:52

Emilko moc ti děkuji úsměv přeji ti hezký večer a pohodový nový týden.úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 19:35

Emilko,moc Tě zdravím.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 18:09

Dobrý podvečer všem

a klidný nedělní večer. Víkend utekl jako vždy a zítra zase nový pracovní týden. ten čas letí jako voda. Než se rozkoukáme, bude konec března. Zrovna jsem říkala, že příští týden od úterý do čtvrtka budu chodit domů až před osmou hodinou. No a podle počasí se rozhoduji na pátek si vzít dovolenou, abych umyla také okna. tak se mějte všechny přítomné i nepřítomné krásně a opatrujte se pa pamávánímávání

Dobrý podvečer všem

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 19:43

RE: Dobrý podvečer všem

Ahojky Slávinko.To Tě teda lituji,že budeš tak dlouho dělat.To je potom celý den k ničemu a doma už se člověku nic nechce.Opatruj se berunko a hlavně se nehoň.Ono to nějak dopadne i kdyby něco nebylo.Já to vidím podle sebe.Měj se fajn.Pa,pa.mávánímávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:32

úsměvSlávi ahoj, hezký večer. To Tě čeká dlouhý pracovní týden. Já jsem tak ráda, že už nemusím nikam jezdit... Také mě čekají okna a atd... počkám, až se oteplí... Měj se hezkz, rychlé směny a v pátek ať svítí slunko a je teplo. Ahoj.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 19:44

RE: RE: Dobrý podvečer všem

Ahojky Mili.Krásná Amariliska.Moc Tě zdravím a přeji Ti pěkný,klidný večer.úsměvúsměvúsměv

RE: RE: Dobrý podvečer všem

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:48

RE: RE: RE: Dobrý podvečer všem

úsměvmrknutí Jity ahoj, máš hezké obrázky.dobrá prácemávání

RE: RE: RE: Dobrý podvečer všem

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Bártice Liduš

17. března, 17:31

Též pozdrav

Já zdravím vás všechny,nejen moravandy, a zdravím vás od Mladé Boleslavi.Nevím, jak je u vás na Moravě,ale tady je sice slunečno,ale stále mrazivo.Čekám na teploučko,sluníčka víc a hodně kytiček na zahrádce.
Všem přeji hezký zbytek neděle

Též pozdrav

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 17:38

RE: Též pozdrav

úsměvLiduš ahoj, kolem Brna fučí studený vítr, dopoledne svítilo slunko, ale mrzlo, ráno -7°C, teď je zamračeno a 1°C nad nulou. Včera bylo krásně, svítilo slunko a nefoukal vítr. Četla jsem na seznamu, že loni touto dobou bylo 24°C - už si to nepamatuji, že by bylo takové teplo.

RE: Též pozdrav

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 17:43

RE: RE: Též pozdrav

Jaruško,západ hlásím krásně sluníčko,ale fouká to.Byli jsme se projít,musela jsem si dát kapuci,aby mi nenafoukalo do uší.úsměv

RE: RE: Též pozdrav

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 17:51

RE: RE: RE: Též pozdrav

úsměvEmi ahoj, přeji hezký večer. Ještě se musíme oblíkat, nic teplého. Šla jsem přes dvůr vynést koš, abych aspoň trochu lokla vzduchu, raděj jsem si vzala bundu, jak je ten větr studený.

RE: RE: RE: Též pozdrav

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 18:46

RE: RE: RE: RE: Též pozdrav

Jaruško,snad už se toho tepla dočkáme!Příští týden je už první jarní den.Jak chodíme venku,tak kočičky už jsou rozkvetlé i jehnědy.My máme na zahradě pořád ještě sníh i tady na sídlišti na trávnících,jenom chodníky a silnice jsou holé.V lese taky ještě hodně sněhu.Stačí pár pěkných dní a bude to pryč.Za 14 dí jsou velikonoce.Mněj pěkný večer!mávání

RE: RE: RE: RE: Též pozdrav

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:24

RE: RE: RE: RE: RE: Též pozdrav

mrknutí Emi, hlásí, že bude tepleji až v dubnu. U nás už byly pole vyfoukané, suché, už se selo obilí. Právě ty Velikonoce nějak nemusím.

RE: RE: RE: RE: RE: Též pozdrav

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 17:22

Hezký nedělní

úsměv podvečer, vám všem přeji. Bacil mě bacil, tak jsem do soboty ležela. Trochu jsem to v baráku povytírala, navařila na 3 dny a nevylezla z baráku. Fouká studený vítr.

Hezký nedělní

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:23

RE: Hezký nedělní

Ahojky Mili.Moc Tě zdravím a přeji Ti ,aby jsi se brzy uzdravila.Máš krásnou Anturii.Tobě se kytky daří a i vše ostatní.Hezký večer a potom dobrou noc Ti přeji.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 18:47

No tak se musí vyležet!!!držím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:24

RE: RE: Hezký nedělní

Emilko,moc zdravím.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:17

úsměvmrknutí Oli, Emi, tentokrát jsem poctivě ležela a potila se. Poslouchala rádio a většinou spala. Teplotu nemám, tak je to dobrý.

Na zdraví !!! mrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 18:48

Vypadlo mi TO se musí vyležet.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

17. března, 18:26

Hlavně že už je líp, syn ležel 14dní,vysoké horečky,pořád se z toho nemohl vyhrabat.Nikam nechoď, fučí tam severák, je ten bacil záludný varovánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:29

Olinko,ahojky.Dnes byl tedy hnusný vítr.Byla jsem celý den doma v teplíčku.Hezký večer Ti přeji.láskaláskaláska

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

tetaamalka

17. března, 16:52

Zdravím všechny Moravačky

a vás ostatní taky.
Já jsem si nakonec musela jít pro antibiotika,a ležela jsem jak lata.Ale už je mi líp.jen paní dr povídala,že to nesmí chytit babi,že to by byl velký průšvih.tak jsem jí uvařila čaj se zázvorem a hrkla do něj i rum.musíme být fit,příští pátek jdeme kmucháčkovi na 85 tiny.
Venku je taková zima a vítr,že by psa nevyhnal,ale děda vypravil babi na procházku.
Stejně jedeme zítra brzo ráno po dr,to se mi tam nebude chtít vylízat.
Proč jsem začala pozdravem moravaček???Sjela jsem přes prvních pár příspěvků a bylo to jasné.mrknutímrknutí

Zdravím všechny Moravačky

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:32

RE: Zdravím všechny Moravačky

Ahojky Amálko.Přeji Ti,aby jsi se brzy uzdravila.Všechno zvládneš.!!mávánímávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 17:31

úsměv Amálko ahoj. máte pěkné vyhlídky, kmocháčkovi narozeniny, hodně zdraví do dalších let. Myslím, že určitě budeš píct koláčky a dort?

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

17. března, 11:07

PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Smrtná neděle_smrtná milá ,kde jsi byla ... vynášely jsme vždycky smrtku ze vsi a hodily jí do říčky ,za dědinou ,no byl to spíš potok ,docela uzoučký a tak se motala od břehu ke břehu ,ale že na jaře bývá dost vody ,přece plavala.Mívaly jsme moc hezky zdobenou ,oblíkala ji paní ,co šila kroje ,,, ... u nás se chodí v Kyjovském... samo jsme ji vždycky odstrojily a plavala jen tak v košuli.
Venku zase vichorec ledový,jsem ráda ,že nemusím ven.mávánímávánímávání

PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:35

RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Ahojky Helo.Já si to z dětství taky nepamatuju.V Praze jsem to nikdy neviděla.Já se dnes celičkou neděli vyhřívala.Byla mi pořád zima.Asi zýase tlakem.Měla jsem ho dnes zase nízký.Přeji Ti příjemný večer a pěknou,dobrou noc.Ahojky.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 17:46

úsměv Heli ahoj, u nás se Smrtka co si pamatuji, nikdy nevynášela. Kousek od nás, v jiné dědině ano, tam měli národopisný kroužek ve kterém se snažili udržovat staré zvyky.
Heli, přeji klidný pracovní týden.mrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

tetaamalka

17. března, 16:54

Helenko ahojky,no jo,už je skoro večer a tobě končí víkend,a zase na to...Tak přeju,aby ti to rychle utíkaloúsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 11:18

Helenko,přeju pěkný nedělní den!já pocházím z Čejče u Hodonína a taky jsme tam mněli kyjovský kroj.Moje děti už se narodily tady na západě čech a vždycky je fascinovaly ty krátké sukně u starých babiček.Když se trošku sehly,tak jim bylo vidět ty tak zvavané bombarďáky a děcka se mohly umlátit smíchy.Teď už se to moc nenosí,jenom to dožívá.Když tam jejedeme k setrám,tak dneska už dospělé děcka se vsázejí,jestli uvidí někoho v tom kroji.Babičky potkáváme,když dopoledne jdou do kostela.Jezdíme přes Šardice,Kyjov a Hovorany.Tam se to pořád ještě nosí.Tak jsem si pěkně zavzpomínala.Tady bydlím od roku 1969,tak že už pěkně dlouho.Mněj pěknou neděli.mávánípřekvapení

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

tetaamalka

17. března, 16:56

RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Emilko ahojky,.to je od nás taaak blizoučko,když jedeš k sestře.
Nedávno jsem se s babi radila,co s těma krojama.Máme chlapecké i dívčí,dětské i dospělé,ale mladí o ně nestojí.Dát je někomu zadarmo je mi líto,a babi je líto je prodat.Já se jí nedivím.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 17:54

RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Amálko,loni jsem tam nebyla,utíká to jako voda už jsou to dva roky,sestře bylo zrovna 70.Já vím,že je to tam všechno blizoučko, ale jedu s dětma a musím poslouchat.Mám tam moře kamarádek a spolužaček,taky mi vyčítaly,že se nezastavím.Ale bych tam musela zůstat alespoň na 14 dní a my jezdíme jenom na víkend.Tak objehnu sestry nejstarší má letos v červnu 85 další je v Hodoníně a bylo jí 80 a další má teda letos 72.Ty kroje ,to jsou umělecká díla a je to škoda prodávat.Ale ta údržba,pamatuju se jak se to škrobilo za studena a to žehlení,to bylo kus umění a trpělivosti!!!Já mněla na první děti tu kulmovanou zavinovačku,nesměla jsem ji vyprat,tady by to už nikdo nedělal.Dneska už to mladí nechtějí.Ale divím,že tam u vás to děcka nechtějí,vždyť na hody a oslavy se to pořád nosí,je to krása.překvapenídobrá práce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 18:40

RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

úsměv Amálko, Emi, ohledně krojů: Teď se skoro každá obec (město) snaží pořídit svoje nové kroje, které se v tom regionu nosily kdysi... třeba ve Slavkově, začali před 2 roky, každý rok nechají ušít 3 pánské a 3 dámské kroje, aby nemuseli vypujčovat z půjčovny. V půjčovně měli Kyjovský kroj, tak se na hody půjčil Kyjovský, teď mají svůj. Kyjovský je sice líbivější, ale kroje jsou krásné, ať je to z toho kraje nebo z jiného. V některém regionu jsou jednodušší, v jiném zase bohatě vyšívané, to také záleželo na tom, jak byla dědina (region) bohatá. Jestli se tam pěstovalo víno, nebo jen spásala tráva.

Mám doma také 2 kroje, občas jsem je půjčila. Teď se na hody kroje půjčí z vedlejší dědiny, které tam pořídil OÚ, jsou všechny stejné (zdobené zástěrky), nemusí obcházet lidi a ptát se, kdo co má.- To znamená, že málokterá holka by si teď chtěla koupit kroj, když si ho může vypůjčit, pokud chodí do kroužku, tak ji ho nechají ušít.

Nevyhazovat, třeba se ještě někdy bude hodit.

Nový slavkovský kroj.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 18:51

RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Jaruško,ten váš je takový jednoduší na ozdobení,ale je taky krásný.Ten Kyjovský je hodně bohatě vyšívaný,ale hrzně krátké sukénky,chudák holky,když mněly křivé nohy.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:07

RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

mrknutísmíchsmích Křivé nohy schováš akorát v Hanáckém kroji, tam mají dlouhé sukně.mrknutí- nemám fotku, musela bych dlouho hledat.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 19:18

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Jaruško i Lanžhotský a Čejkovický mají dlouhé sukně bohaté,hodně spodniček.Když jsem se učila u Jihlavy,tam mají chudý kroj,ta vysočina byla chudý kraj,samé brambory.Musely jsme si přivézt kroje a holky z vysočiny když viděly ty našňořené moravské kroje,tak v tom jejich nechtěly jít.Hanácký kroj znám,mám tym sestru,kousek od Olomouce.Je moc krásný,však Haná,byl bohatý kraj.úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 18:47

úsměvKyjovský - Martinské hody.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 18:51

mrknutíLanžhot a okolí.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 19:19

Nó to je on ten lanžhotský.Můj první manžel pocházel z Lanžhota i jeho rodiče.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 18:58

mrknutí Brno-východ, naše kroje.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 19:04

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Region Ostrožsko - Ostrožská Nová Ves a okolí.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 19:20

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

Ty máš teda zásobu,jeden hezčí,nerž druhý!

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 20:00

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

úsměv Emi, jenom na fotkách. Tu fotku z Lanžhota mně poslala Kája (acaia) už v r. 2009. Káji ahoj.dobrá práce

Zatčany u Brna.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 19:22

Tady na západě jsem párkrát viděla baráčníky v kroji,s těma holubičkama na hlavě,jako Švanda dudák,jinak pouze německé kožené kalhoty a dindrl.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

17. března, 20:03

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

úsměv Jiný kraj, jiný mrav, jiný kroj.mrknutí

Kyjovský kroj - nošený na hody někde kolem Brna.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: PŘÍJEMNOU NĚDĚLENKU VŠEM NA HP

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

17. března, 12:17

Já jsem se narodila v Hrubé Vrbce,kousek od Veselí nad Moravou,ale mamka šla sem za prací,tak jsem na Moravu jezdila jen na prázdniny.Ale stále vzpomínám,čím jsem starší,tak se mi toho víc vybavuje,všechny příbuzné mám tam.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:47

Olinko,Ahojky.Ty jsi mi tedy překvapila ,že jsi z Hrubé Vrbyky.Z ní pocházel můj tchán Jožka Strýček.Už je dlouho mrtvý.možná nějaký pamětník by ho znal.Jeho otec i tchán byli truhláři.Byla jsem tam jenom 1x u nich.Tchán žil dlouho v Praze,než tu taky zemřel.Svět je malý,maličký.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

tetaamalka

17. března, 16:57

ahoj oli,pěknou neděli.My jsme taky kousek od Veselí,jen na druhou stranuúsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

17. března, 18:19

Ahoj, já jsem od Hradce Králové, na Moravě jsem se narodila, jezdila na prázdniny, mám tam v Uh.Ostrohu kmotřičku, v Blatnici bratránka a další příbuzenstvo,jo a v Brně tetu, hi hhimávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 12:39

Do Veselí jsme jezdili taky,bydlel tam bratranec.Procházky kolem řeky Moravy a u splavu,byly úžasné.Čím jsme starší,tím více vzpomínáme.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

olismi

17. března, 15:25

Já mám taky ráda vodu,u babičky ve Vrbce je potok,byli jsme tam furt,no už to jen vzpomínka,léta letí,babička už není,my jsme zestárli a už je vše jinéúsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

HELENA.07

17. března, 11:28

Emilko,já už bydlím 35let v Brně ,ale pořád říkám ,že jedu domů.Když to všechno dobře dopadne ,tak se na důchod zase vrátíme do rodného místa ,sice o pár dědin dál ,ale domů,jak stárneme táhne nás to zpátky oba.
Kroje už se nosí jen o hodech a slavnostech,ale ještě před pár lety nebyl problém potkávat baběnky v krojích i na kole jezdící. Hezký den přejuúsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

tetaamalka

17. března, 16:59

Helenko,tady jich ještě pár i všední kroj nosí.Já s oblibou říkám,že v autě přidám plyn pouze v případěže mně předjížďajů stařenka na kole v sukňách
mrknutímrknutímrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

17. března, 11:50

Helenko,to býval opravdu zážitek,ty babičky na kolech v tom kroji.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

tetaamalka

17. března, 17:02

vás ostatní děvčátka zdravím všechny zároveň,vidím,že jste tu byly už před obědem,to já ještě poctivě ležela,až doteď.úsměvúsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Dana 51

17. března, 9:22

Hezké nedělní dopoledne

přeji Vám všem. Tady je mrazivo ,ale suníčko svítí.K obědu dnes dušená mrkev,brambor,masíčko na česneku.Po obědě půjdu na procházku,tak doufám ,že sluníčko vydrží.Mějte se nedělně.Ahojky

Hezké nedělní dopoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

17. března, 21:50

RE: Hezké nedělní dopoledne

Danuš zdravím Tě berunko.úsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:28

Ahoj Danuško, přeji hezkou neděli. jsem ráda, že jsi dopadla dobře u dr. Já to jenom zahlédla (tu tvoji zprávu) palce jsem držela, ale na HP jsem nebyla celý týden. Nějak se nedostávám. celý týden jsem měla co dělat. Dnes snad zajedeme za Honzíkem, bála jsem se, aby neměl ta žebra zlomená, tak jsem ho honila k dr, byl tam ve středu, ale je to jen naražené, tak jsem si oddechla. Jízda autem mu nedělá dobře, tak uvidíme co odpoledne vymyslíme. Měj se moc krásně a opatruj se

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

17. března, 9:11

Dobré ráno

a všem hezkou neděličku.úsměv
Venku je -4 a sem tam sluníčko.Včera jsem byla u dcery a tam mají ještě sněhu dost.Jen kam šlo sluníčko tak bylo sucho.
Kluci upletli s dědou pomlázky.Kuba už docela sám s malou pomocí.Taky jsme byli na procházce,bylo krásně.
Jdu vařit,budou kotlety s bramborem zalité šlehačkou.
Mějte se prima.úsměvmávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:17

RE: Dobré ráno

Milko hezkou neděliúsměv

RE: Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 8:22

INUŠ

mrknutí CO JE KDE TO VĚZÍ,VSTÁVAT CVIČIT - sluníčko ti kouká do oken a ty spíš či se nestidíš ahojkyúsměv

INUŠ

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

17. března, 9:12

RE: INUŠ

Gito přeji hezkou neděli.úsměvmávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:05

Ahoj Gituš, já jsem se už procvičila, Byla jsem krmit venku zvířátka a je tam pořádný čiperný větřík. Tak jsem docela rychle pospíchala domů. Sluníčko se snaží, ale obloha je šedivá, nevím co z toho dnes bude. Měj hezký odpočinkový den pa padobrá prácedobrá práce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

17. března, 9:01

Ahojky Gitulko dneska se mi nějak nechtělo spinkala jsem jako miminkoúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:15

RE: RE: INUŠ

Zdravím Inuš, přeji hezkou neděli. To je dobře, že jsi se dobře vyspala. Měj se hezky pa pa

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

17. března, 9:06

to ja říct nemohu ja dělala nudle ve dvě ráno ach joooúsměvmrknutíúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

slávka

17. března, 9:19

RE: RE: RE: INUŠ

Gituš já jsem se také budila, ale jsem v noci líná vylézt z postele. Zatím mám tu výhodu, že zase usnu, sice jako na vodě, ale usnu. Kdybych nemohla spát nebo mě něco bolelo, tak by to bylo asi něco jiného. Přeji Ti pro příště spavou celou noc

RE: RE: RE: INUŠ

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek