zdravím vás všechny vespolek,nemám čas dnes pletu,šiju,pošívám ale na chvilku jsem to nechala jinak je tady bílo,mrzne máme -5st. musím do pondělka uplést 4 páry ponožek,no do ponděla tak do středy,protože v pondělí jedu do jeseníka na kontrolu k panu primíři onkologie a to tam býva hodně lidi,dojíždí ze šumperka až ve dvě odpoledne tak si tam posedím,býva tam i na 3Olidí tak už ve 12hod si tam sednu a čekám jezdí 2x tydně a to je málo tak se zatím opatrujte a odpočívejte pokud to de papa
Gituš,tak ať vše dobře dopadne.S tím čekáním Tě lituji.Nesnáším čekání.Nemůžu ani tak dlouho sedět.Potom se ani nepostavím na nohy.Mám kliku,že tam bývám první a nebo druhá na řadě.Jedeme radši dřív ráno,abych nemusela čekat.
Vám přeji hezký a spokojený den. U nás od rána drobně sněžilo a je pod mrakem,. Vlezlá zima a větřisko. Včerejší den byl pro nás velice důležitý - bála jsem se toho datumu 13 a jak tomu nevěřím, tak nám přinesl smůlu a smutek. Nad výsledky 2 dr. kroutili hlavou, protože výsledky jsou hrozné, ale manžel vypadá na takovou katastrofu VELICE dobře. Musela jsem jim říct, co všechno děláme pro to, abychom tu nemoc zastavili. Chtěli to vědět, protože jim nešlo pořád do hlavy , že ho vidí v takové kondici. Už vím, že se nedá ničím zastavit jen se muž drží na tu hrůzu co má v celém těle- ve skvělé formě. Při odchodu mi pan Dr. podal ruku a jen řekl...jste oba velcí bojovnící.Ještě zkusili manželovi dát poslední lék s biologické řady- za 3 týdny bude zase ten samý proces kontrol, a jestli se to aspoň nezastaví, tak konec- lékaři už nezmůžou vůbec nic. Už by mu nic nedávali, ale možná pohled na něj je uvrdil, že i zázrak může nastat. Já když jsem slyšela jak p. Dr řekl větu... musím vám zdělit smutnou zprávu- je to moc špatné... Tak jsem dostala hučení do uši a pomalu se mi tmělo před očima. Včera už se mnou nebyla žádná řeč- jen jsem napsala sms všem naším a vypli jsme telefony. Nebyla bych schopna mluvit- abych do telefonu neřvala. Dnes už je kapku líp- tak jsme zapli telefony a začali volat děckam- ale já se nemohu smířit s takovým ortelem. Zkusím ještě kde co- musím manželovi ulehčit co nejvíc. Dnes se už s váma rozloučím, nějak mi docházejí slova. Vy se moje milé jedna po druhé opatrujte, zdraví je jen jedno, a je to nejcennější co máme. Nic není důležitější. Pa Ještě jsem byla ráno na mamografu- u mně je vše prozatím v pořádku.
Olinko,držte se.Jste oba velcí bojovníci a i zázraky se dějí.Držím Vám oběma nadále pěsti i palce a bojujte.Moc Tě,Olinko, objímám alespoň na dálku a jsem s Tebou
Olinko,život je opravdu boj.Je to smutné,moc tě chápu a oběma vám držím palce a pěsti!Buďte silní.Nic jiné se k tomu nedá dodat.Kdybych byla u tebe,objala bych tě.
Olinko,je mi to moc líto.Dávej manželovi pít hodně šťáv z červené řepy,celeru,mrkve a všeho,co se dá vyždímat na na odstředivce.Ať to pije ,co možná nejvíc,co může.Maminka syna,co kamarádil s mým klukem,se takto vyléčila z těžké rakoviny,Ale ta nic jiného nejedla,janom 40 dní pila tyto šťávy a povedlo se.Držím Vám palce.
Jdu vás také moc všechny pozdravit a sdělit, že u nás je sluníčko venku, ale občas ho překreje mráček a drobně, sem tam padá sníh. Ráno bylo -7 a teď jsou -3. K obědu je sekaná a br. kaše. polévka od včera. Tak se hezky za okny vyhřívejte a ta, která půjdete ven tak opatrně - klouže to. Ahoj Ji.H.
Jiřinko, ahojky. nás krásně svítí sluníčko a je+1.Dopoledne mi nešel internet, nikam jsem se nemohla dostat. Dnes už mi ten můj kašel naštval a začala jsem užívat Oscillococcínum-homeopatika. Měla jsem ho doma, tak to zkusím. Když jsem ho brala vloni celou zimu, byla jsem bez problémů, tak uvidím. Zítra jedeme do Prahy na kontrolu, tak jenom, aby nemrzlo. Měj krásný den.
Jiřinko,u nás taky vyšlo sluníčko.Polévku mám vařenou,na bramborák nachystáno. Dala jsem se do "mírného" gruntování.Ještě zbývají okna. Ale ty až po neděli.
Moc vás všechny zdravím. Jak je venku nevím, jen jak koukám z okna, tak na střechách je sníh a k tomu vesele svítí sluníčko. Muž odjel k zubaři a přiveze nějaké obědy, neboť ještě nejsem schopna nic udělat. Už vydržím sedět a sem tam se projít, ale za chvíli se mi začnou třást nohy. Až budu fit, tak vám napíšu, jestli je možné vnímat v umělém spánku. Byla jsem uspaná na deset dní a dávám střípek po střípku dohromady, jak to bylo. Myslela jsem že mám na tu dobu jen jedno velké okno, ale je to jinak. Končím už se musím zase na chvíli natáhnout. Mějte krásný den.
Teprve teď jsem se dostala Vás pozdravit a popřát hezký sluníčkový den.Já jsem byla v 7 hodin na rehabilitaci a pak si dát přeměřit tlak u paní doktorky. V životě jsem měla vždy nízký a jak jsem byla v nemocnici ,tak mi tam naměřili vysoký.Paní dopktorka mi dala léky a pravila,že je budu muset brát zatím furt.Uvidíme co bude dál.Jinak dnes k obědu budu dělat něco jako čínu s rýží.Uvidím co mně napadne,tak do toho vrznu.mějte se všichni moc hezky.
Ahojky berunky. Jdu Vás pozdravit a popřát vám pěkný den. U nás krásně.! Svítí sluníčko a je napadáno asi 3-4 cm. Hned má člověk jinou náladu. Mějte fanfárový den. Jdu se nasnídat a pojíst mou lékárnu. Je tu -1.Už jsem byla nafotit, vyvenčit a teď jdu na sebe. Všechny se opatrujte a pozor na skryté náledí.
Ahoj Jitu, i Tobě přeju hezký den. My máme asi -4 teď, ale už nechumelí a projasnilo se. Hned to vypadá líp. Šla jsem to promést, bylo to hezké protažení mezi sezením u PC. Měj se krásně a dej si dobrou snídani
přeju všem.U nás -3,včera odpoledne začal padat a padá dosud,ale teď jenom slabounce.Stejně je to hrůza se podívat z okna.Jdu se teď děvčátka vykoupat a umýt hlavu a po 11 hod. jedu k dr.Takže se všechny opatrujte a pokud možno nechoďte ven.Já musím.papa
Ahoj Aničko, i tobě příjemný den a dobré pořízení u dr. Buď opatrná, nevím, jak u vás, ale tady to pěkně klouže. Taky jemně sněží.Ale už to jsou snad poslední záchvěvy mrazivého počasí (aspoň doufám ). Tak příjemný den přeju.
Ahoj Inuško, měj se krásně, ať Ti je fajn. Užij si příjemně den.Už se taky mooo ... c těším na jaro, mám nakoupený aspoň kvetoucí kytičky a chodím je okukovat
Zlatíčko ani si nedovedeš představit jak já už se těším až to bílé zmizí a místo toho budou kvést kytičky už aby to bylo je to hrozné to čekání na jaro měj se hezky
a hezký den všem.U nás je -5 sníh nepřipadl,takže silnice je docela místy suchá. K obědu budou ovocné knedlíky,asi merun´kové,podle toho co najdu v mrazáku. Mějte se moc hezky a chod´te opatrně.
Ahoj Milko, přeju ti senza den. Ať se ti hezky dělaj knedlíky, docela bych si dala. Já budu péct bílou klobásu, zpracovávám mražák, byla tam od začátku roku
Margit49
krásné mrazivé odpoledne
jinak je tady bílo,mrzne máme -5st.
a to tam býva hodně lidi,dojíždí ze šumperka až ve dvě odpoledne tak si tam posedím,býva tam i na 3Olidí tak už ve 12hod si tam sednu a čekám
tak se zatím opatrujte a odpočívejte pokud to de
frrrrr1910
RE: krásné mrazivé odpoledne
Gituš,tak ať vše dobře dopadne.S tím čekáním Tě lituji.Nesnáším čekání.Nemůžu ani tak dlouho sedět.Potom se ani nepostavím na nohy.Mám kliku,že tam bývám první a nebo druhá na řadě.Jedeme radši dřív ráno,abych nemusela čekat.

hrabenka
Moje milé...
Vám přeji hezký a spokojený den. U nás od rána drobně sněžilo a je pod mrakem,. Vlezlá zima a větřisko. Včerejší den byl pro nás velice důležitý - bála jsem se toho datumu 13 a jak tomu nevěřím, tak nám přinesl smůlu a smutek. Nad výsledky 2 dr. kroutili hlavou, protože výsledky jsou hrozné, ale manžel vypadá na takovou katastrofu VELICE dobře. Musela jsem jim říct, co všechno děláme pro to, abychom tu nemoc zastavili. Chtěli to vědět, protože jim nešlo pořád do hlavy , že ho vidí v takové kondici. Už vím, že se nedá ničím zastavit jen se muž drží na tu hrůzu co má v celém těle- ve skvělé formě. Při odchodu mi pan Dr. podal ruku a jen řekl...jste oba velcí bojovnící.Ještě zkusili manželovi dát poslední lék s biologické řady- za 3 týdny bude zase ten samý proces kontrol, a jestli se to aspoň nezastaví, tak konec- lékaři už nezmůžou vůbec nic. Už by mu nic nedávali, ale možná pohled na něj je uvrdil, že i zázrak může nastat. Já když jsem slyšela jak p. Dr řekl větu... musím vám zdělit smutnou zprávu- je to moc špatné... Tak jsem dostala hučení do uši a pomalu se mi tmělo před očima. Včera už se mnou nebyla žádná řeč- jen jsem napsala sms všem naším a vypli jsme telefony. Nebyla bych schopna mluvit- abych do telefonu neřvala. Dnes už je kapku líp- tak jsme zapli telefony a začali volat děckam- ale já se nemohu smířit s takovým ortelem. Zkusím ještě kde co- musím manželovi ulehčit co nejvíc.
Dnes se už s váma rozloučím, nějak mi docházejí slova.
Vy se moje milé jedna po druhé opatrujte, zdraví je jen jedno, a je to nejcennější co máme. Nic není důležitější. Pa Ještě jsem byla ráno na mamografu- u mně je vše prozatím v pořádku.
anzelen
RE: Moje milé...
Olinko,držte se.Jste oba velcí bojovníci a i zázraky se dějí.Držím Vám oběma nadále pěsti i palce a bojujte.Moc Tě,Olinko, objímám alespoň na dálku a jsem s Tebou

jararobin
Olinko, moc zdravím, držím pěsti a moc papa
echinacea123
Olinko drz se a bud statecna i zazraky se obcas stavaji.
frrrrr1910
RE: RE: Moje milé...
Ahojky Echi-kytičko.Moc tě zdravím.

evík7
Olinko jste silní a bojujete,moc vám držím pěsti

frrrrr1910
Evi,Přeji pěkný večer.Dobrou noc Ti přeji.

Milka755
Olinko bojujte,myslím na vás.

ildiko54
Olinko i zázraky se dějí a jelikož jste oba velcí bojovníci tak vám z celého srdce přeji,aby se ten zázrak stal.Objímám tě a myslím na vás

emilkavolfova
Olinko,život je opravdu boj.Je to smutné,moc tě chápu a oběma vám držím palce a pěsti!Buďte silní.Nic jiné se k tomu nedá dodat.Kdybych byla u tebe,objala bych tě.
alousova
Olinko

, jste opravdu bojovníci a zázraky se někdy dějí...
olismi
Jste oba velcí bojovníci,muž má tobě obrovskou oporu a zázemí,tak hodně sil.

frrrrr1910
Olinko,je mi to moc líto.Dávej manželovi pít hodně šťáv z červené řepy,celeru,mrkve

a všeho,co se dá vyždímat na na odstředivce.Ať to pije ,co možná nejvíc,co může.Maminka syna,co kamarádil s mým klukem,se takto vyléčila z těžké rakoviny,Ale ta nic jiného nejedla,janom 40 dní pila tyto šťávy a povedlo se.Držím Vám palce.
jana.sykorova45
Olinko bojujte moc vám držím palce

galimmama
Olinko,co říct... jste velcí bojovníci,to řekl dr. dobře.

frrrrr1910
Gali-berunko,
zdravím.
olismi
Hezké odpoledne
jsme po obídku,kuř.řízek,brambory a rajčatový salát.Tak teď odpočíváme,já tady a pes na sluníčku,za chvilku půjdeme ven,je tam krásně,máme tu 4 st.
frrrrr1910
RE: Hezké odpoledne
Ahojky Olinko,užijte si sluníčka.Máš recht.
inuska.lok
RE: Hezké odpoledne
Tak to teda závidím u nás je sluníčko v důchodě
tak si ho užij 

olismi
RE: RE: Hezké odpoledne
Už jsme doma ,za oknem to vypadalo moc pěkně,ale venku jsem byla ráda že mám šálu a pejsek mikynku.Pěkně to ledově fouká,ale na sluníčku bylo fajn.
havlickova.ji
Svítí !!!
Jdu vás také moc všechny pozdravit a sdělit, že u nás je sluníčko venku, ale občas ho překreje mráček a drobně, sem tam padá sníh. Ráno bylo -7 a teď jsou -3. K obědu je sekaná a br. kaše. polévka od včera. Tak se hezky za okny vyhřívejte a ta, která půjdete ven tak opatrně - klouže to. Ahoj Ji.H.

frrrrr1910
RE: Svítí !!!
galimmama
RE: Svítí !!!
Jiřinko,u nás taky vyšlo sluníčko.Polévku mám vařenou,na bramborák nachystáno.
Dala jsem se do "mírného" gruntování.Ještě zbývají okna. Ale ty až po neděli.
2112Hana
Přeji všem krásný den
Moc vás všechny zdravím. Jak je venku nevím, jen jak koukám z okna, tak na střechách je sníh a k tomu vesele svítí sluníčko. Muž odjel k zubaři a přiveze nějaké obědy, neboť ještě nejsem schopna nic udělat. Už vydržím sedět a sem tam se projít, ale za chvíli se mi začnou třást nohy. Až budu fit, tak vám napíšu, jestli je možné vnímat v umělém spánku. Byla jsem uspaná na deset dní a dávám střípek po střípku dohromady, jak to bylo. Myslela jsem že mám na tu dobu jen jedno velké okno, ale je to jinak. Končím už se musím zase na chvíli natáhnout. Mějte krásný den.
frrrrr1910
RE: Přeji všem krásný den
Ahojky Hani. Opatruj se a odpočívej.Musíš zase nabrat sil. Myslím na Tebe a držím palce, aby bylo všechno dobré.

galimmama
Ahoj Hani.
Těším se na tvoje psaní. Ale teď odpočívej,vše chce svůj čas.
Milka755
Hani jsem moc ráda,že jsi zase tady.Šetři se a odpočívej,pak nám to napíšeš.

alousova
Ahoj Hani, je fajn, že jsi zase tady. Buď na sebe opatrná a šetři se. Na tvoje psaní se těším

Dana 51
Hezké dopoledne
Teprve teď jsem se dostala Vás pozdravit a popřát hezký sluníčkový den.Já jsem byla v 7 hodin na rehabilitaci a pak si dát přeměřit tlak u paní doktorky. V životě jsem měla vždy nízký a jak jsem byla v nemocnici ,tak mi tam naměřili vysoký.Paní dopktorka mi dala léky a pravila,že je budu muset brát zatím furt.Uvidíme co bude dál.Jinak dnes k obědu budu dělat něco jako čínu s rýží.Uvidím co mně napadne,tak do toho vrznu.
mějte se všichni moc hezky.
frrrrr1910
RE: Hezké dopoledne
Olinko, zdravím.Ten vysoký tlak už snad má každý. Bodeť ne, když nás pořád tak nervujou a my se stále rozřčilujem.

Měj hezký den.
Milka755
RE: Hezké dopoledne
Dano přeji hezký den.

frrrrr1910
Juky,juky,juk:
Ahojky berunky. Jdu Vás pozdravit a popřát vám pěkný den. U nás krásně.! Svítí sluníčko a je napadáno asi 3-4 cm. Hned má člověk jinou náladu. Mějte fanfárový den. Jdu se nasnídat a pojíst mou lékárnu. Je tu -1.Už jsem byla nafotit, vyvenčit a teď jdu na sebe. Všechny se opatrujte a pozor na skryté náledí.

Milka755
RE: Juky,juky,juk:
Jituško měj pěkný čtvrtek.To sluníčko se mi líbí,prádlo mám zmrzlý na kost.

frrrrr1910
RE: RE: Juky,juky,juk:
Mili - kuk.

alousova
RE: Juky,juky,juk:
Ahoj Jitu, i Tobě přeju hezký den. My máme asi -4 teď, ale už nechumelí a projasnilo se. Hned to vypadá líp. Šla jsem to promést, bylo to hezké protažení mezi sezením u PC
. Měj se krásně a dej si dobrou snídani 
frrrrr1910
RE: RE: Juky,juky,juk:
Alenko,měla jsem mazenec.Byla jsem chvíli na internetu a potom to začlo blbnout.Nikam mi to nechtělo pustit.

galimmama
Dobré ránko
A hezký čtvrtek.
Sníh u nás nenapadl.ale je - 5.
frrrrr1910
RE: Dobré ránko
Zdravím Tě Maruško. Měj se móóóc fajn.
Milka755
Gali přeji hezký den.
Tady svítí sluníčko,tak jsem hodila do pračky,že to venku vymrzne.
frrrrr1910
RE: RE: Dobré ránko
Mili,
-ahojky . Hezký den přeji.
jana.sykorova45
Hezký den přeji všem u nás svítí sluníčko ale je -10°C
frrrrr1910
Ahojky Jani. To tam máte pěknou kosu.

Buď doma za kamny. Přeji Ti hezký a klidný dnešní den.
Milka755
Jani přeju hezký čtvrtek.U nás jen -5 ,to sluníčko je prima.

alousova
Ahoj Gali,

taky Tobě přeju hezký čtvrtek. Máme taky -5°C a jemně chumelí. Ale od zítřka už hlásí oblevu. Snad už to jaro konečně přijde. Měj se fajn.
frrrrr1910
Alenko, moc zdravím a přeji Ti příjemný den. Slunce je zázrak na naše duše.
Ať už nám tu zůstane.
Milka755
Alenko dobré ráno.Taky se těším,že to jaro konečně přijde.

anzelen
Dobré ráno děvčátka
přeju všem.U nás -3,včera odpoledne začal padat a padá dosud,ale teď jenom slabounce.Stejně je to hrůza se podívat z okna.Jdu se teď děvčátka vykoupat a umýt hlavu a po 11 hod. jedu k dr.Takže se všechny opatrujte a pokud možno nechoďte ven.Já musím.papa

frrrrr1910
RE: Dobré ráno děvčátka
Aničko, kuk. Už aby se děti mohly takto polévat.

Hezký den užívej.
Milka755
Aničko dobré ráno.venku opatrně a dobré pořízení.

alousova
Ahoj Aničko, i tobě příjemný den a dobré pořízení u dr. Buď opatrná, nevím, jak u vás, ale tady to pěkně klouže. Taky jemně sněží.Ale už to jsou snad poslední záchvěvy mrazivého počasí (aspoň doufám
). Tak příjemný den přeju.
anzelen
RE: RE: Dobré ráno děvčátka
Ali zdravím,snad už tomu sněhu bude konec,taky to u nás klouže papa

inuska.lok
Dobré ráno Gali a Aničko u nás tak sem tam něco bílého poletovalo
ale ted už nééé ... tak jsem tomu mooo ... c ráda už mě to štve ale musíme vydržat 
frrrrr1910
Inuško, moc zdravím. Letím snídat.
Už jsem se tu zase zasekla.
Milka755
Inuško hezký den.U nás jsou chodníky suché,tak snad už to vydrží.

alousova
Ahoj Inuško, měj se krásně, ať Ti je fajn. Užij si příjemně den.Už se taky mooo ... c těším na jaro, mám nakoupený aspoň kvetoucí kytičky a chodím je okukovat

inuska.lok
RE: RE: RE: Dobré ráno děvčátka
Zlatíčko ani si nedovedeš představit jak já už se těším až to bílé zmizí a místo toho budou kvést kytičky
už aby to bylo je to hrozné to čekání na jaro měj se hezky
galimmama
Ahoj Aničko.

To jsme tomu sněhu včera ujeli.Byli jsme dopoledne ve Znojmě.
Dobré pořízení u dr.
anzelen
To asi jo Gali,protože krátce po obědě začal padat a večer už jsme odmetali - hrůza
Milka755
Dobré ráno
a hezký den všem.
U nás je -5 sníh nepřipadl,takže silnice je docela místy suchá.

K obědu budou ovocné knedlíky,asi merun´kové,podle toho co najdu v mrazáku.
Mějte se moc hezky a chod´te opatrně.
alousova
RE: Dobré ráno
Ahoj Milko, přeju ti senza den. Ať se ti hezky dělaj knedlíky, docela bych si dala. Já budu péct bílou klobásu, zpracovávám mražák, byla tam od začátku roku

inuska.lok
Milko ahojky já už nebyla asi 14 dní venku tak jak vylezu tak to se mnou asi sekne
ten vzduch mě porazí
hezký den přejí
anzelen
RE: RE: Dobré ráno
Inuško,tak dneska ještě nevylízej,klouže to papa

inuska.lok
RE: RE: RE: Dobré ráno
Nebudu vylízat ven ani nos tam nevystrčím protože ještě nejsem úplně ve formě
anzelen
Mili,pěkný den

galimmama