Jdu Vás jen pozdravit a odjíždíme na Živn. úřad obnovit koncesy dle EU. U nás je pod mrakem, bezvětří a +3 st. Ukazují se mraky tak možná i zaprší. Okna jsem nemyla tuto neděli je vyhlášen úklid před domy a to bych to měla všechno na oknech. K obědu mám bramboračku a budu dělat fleky s uzeným, ale bude to až se vrátíme. Tak všem pokud možno hezký den. Ahoj Ji.H.
Hezký den přeji všem nějak to nestíhám nic napsat hlídám od 8 hodin Elišku až do večera do 5 a tak nemám na nic jiného čas dneska budou k obědu řízky a brkašepřijede ještě Štěpánka má dneska odpolední a tak se přijede pomazlit s Eliškou
Zdravím vás tady všechny!Včera jsem se sem moc nedostala.Dneska jsem chtěla umýt zbývající dvě okna,ale asi to nebude,počasí nic moc a ani se mi do toho nechce,tak to nechám na lepší den.Včera jsme trochu pochodili ve Varech,koupila jsem si hlínu na pokojové rostliny a přesazovala jsem si kytičky.Večer jsem se dívala na Modré z neba a opět jsem si zabrečela.Lidičky,co nešťastných rodičů je mezi náma je a stát se chová jak sobec,řekla bych to jinak...Sice je to ze Slovenska,ale tady je to stejné.Ještě že se najdou dobří lidé,kteří pomohou.A ten Vilo má takový cit pochopení,určitě to jenom nehraje,to je vidět,že s lidma cítí.Nemohla jsem vymyslet,co dneska uvařím,tak nakonec bude prdelačka,vytáhla jsem ji z mrazáku i uvařené kroupy a udělám zapečené kotlety s bramborem a zalité šlehačkou a nějaký salát.Podala jsem hlášení a půjdu na to,mnějte super den!
Emilko ahoj. Taky jsem se dívala.To jsou silné příběhy.ještě,že aspoň někdo pomůže. Vlády slovenská i naše nemá páru,jak žijí obyčejní lidé. A hlavně,je to nezajímá. Vilo je bezva lidský člověk.
Zdravím vás všechny a přeji hezký den.Venku je ještě šero.Vypadá to, že dneska sluníčko se schová.Dneska slaví svátek Tomáši,takže jim přeji hodně zdravíčka.Mějte se celý den sluníčkově.
galimmama
Dobré ránko
Dnes sluníčko odjelo na dovolenou. Ráno nemrzlo,byli 4+.
Dnes vařím halušky se zelím,uzeninou.
Odpoledne jdu k holičce,mám to už přerostlé.
galimmama
RE: Dobré ránko
Děvčata,teď mi říká taťka,že viděl čápa. Ve městě na komíně,a jak prý klapal zobákem.
Tak to už bude jaro opravdu.
echinacea123
RE: RE: Dobré ránko
Uz se na neho vsichni tesime ,to je dobra zprava.

emilkavolfova
Tak hurááá ... ,jaro je tady!
Milka755
Hezký den Gali.
Tak to už to jaro fakt bude.

buchtomila
galimmama
RE: RE: RE: Dobré ránko
Ahoj Mili
Já taky myslím,že ještě budou i sněhové přeháňky.Zima se ještě předvede. Ale čáp už tady zůstane. Hnízdí na tom komíně od nepaměti.
Milka755
Dobré ráno
a všem přeji hezký čtvrtek.

Dnes to bude asi bez sluníčka a předpověd´není moc příznivá.Ale nedá se nic dělat,musíme vydržet.
galimmama
RE: Dobré ráno
Milko,hezký den. Vypadá to na déšť.
havlickova.ji
Ahojky všem.
Jdu Vás jen pozdravit a odjíždíme na Živn. úřad obnovit koncesy dle EU. U nás je pod mrakem, bezvětří a +3 st. Ukazují se mraky tak možná i zaprší. Okna jsem nemyla tuto neděli je vyhlášen úklid před domy a to bych to měla všechno na oknech. K obědu mám bramboračku a budu dělat fleky s uzeným, ale bude to až se vrátíme. Tak všem pokud možno hezký den. Ahoj Ji.H.

galimmama
RE: Ahojky všem.
Ahoj Jiřinko.
Okna mě taky lákají,snad příští týden.
Oběd máš dobrý.
Milka755
RE: Ahojky všem.
Jiřinko měj pěkný den.Dobře pořidte na úřadě.

U nás budou taky těstoviny,ale se salámem.
jana.sykorova45
Dobré ráno
Hezký den přeji všem nějak to nestíhám nic napsat hlídám od 8 hodin Elišku až do večera do 5 a tak nemám na nic jiného čas dneska budou k obědu řízky a brkašepřijede ještě Štěpánka má dneska odpolední a tak se přijede pomazlit s Eliškou

galimmama
Jani,to budeš mít rychle vařeno.Když máš pomocnici.
Milka755
Jani přeji hezký den.
s Eliškou .
emilkavolfova
RE: RE: Pohodové ráno a celý dnešní den!
Zdravím vás tady všechny!Včera jsem se sem moc nedostala.Dneska jsem chtěla umýt zbývající dvě okna,ale asi to nebude,počasí nic moc a ani se mi do toho nechce,tak to nechám na lepší den.Včera jsme trochu pochodili ve Varech,koupila jsem si hlínu na pokojové rostliny a přesazovala jsem si kytičky.Večer jsem se dívala na Modré z neba a opět jsem si zabrečela.Lidičky,co nešťastných rodičů je mezi náma je a stát se chová jak sobec,řekla bych to jinak...Sice je to ze Slovenska,ale tady je to stejné.Ještě že se najdou dobří lidé,kteří pomohou.A ten Vilo má takový cit pochopení,určitě to jenom nehraje,to je vidět,že s lidma cítí.Nemohla jsem vymyslet,co dneska uvařím,tak nakonec bude prdelačka,vytáhla jsem ji z mrazáku i uvařené kroupy a udělám zapečené kotlety s bramborem a zalité šlehačkou a nějaký salát.Podala jsem hlášení a půjdu na to,mnějte super den!
galimmama
RE: RE: RE: Pohodové ráno a celý dnešní den!
Emilko ahoj.

Taky jsem se dívala.To jsou silné příběhy.ještě,že aspoň někdo pomůže. Vlády slovenská i naše nemá páru,jak žijí obyčejní lidé. A hlavně,je to nezajímá.
Vilo je bezva lidský člověk.
Milka755
RE: RE: RE: Pohodové ráno a celý dnešní den!
Emilko dobré ráno.Já s okny ještě počkám.Měj hezký den.

Dana 51
Hezké dobré ráno
Zdravím vás všechny a přeji hezký den.Venku je ještě šero.Vypadá to, že dneska sluníčko se schová.Dneska slaví svátek Tomáši,takže jim přeji hodně zdravíčka.
Mějte se celý den sluníčkově.
Milka755
RE: Hezké dobré ráno
Dano hezký den přeji.:Všem Tomášům přeji vše nej.Mám vnuka a včera měl opět teplotu,tak mu přeji hlavně zdravíčko,už toho bylo moc.

HELENA.07
Příjemný den všem na hp
O SVATÉM TOMÁŠI SNÍH BŘEDNE NA KAŠI.

pohodový čtvrtek všem ,mějte se hezky.
maria472
Oslava
byla super,jidla jak na svadbě,slany dort dělala kamaradky dcera je moc šikovna po mamince,kolače a buchty pekla kamaradky ty byly vyborne
maria472
RE: Oslava
buchty
maria472
RE: RE: Oslava
kolače s dyni
echinacea123
RE: RE: RE: Oslava
Marusko to jste se pomeli,vid?Takove dobroty.

frrrrr1910
Juky,juky,juk:
Je tu někdo???

frrrrr1910
Juky,juky,juk:
Tak než půjdu na zprávy,tak Vám všem popřeji hezký večer.Co jste říkaly tomu mamánkovi,co dnes vařil??

galimmama
RE: Juky,juky,juk:
Jituš,dobrou noc.
frrrrr1910
RE: RE: Juky,juky,juk:
Maruško,taky Ti přeji dobrou,snivou noc.

evík7
RE: Juky,juky,juk:
Jituško zdravím tě,
asi by mě u něj nechutnalo,když jsem viděla stále ten kapesník v ruce.
frrrrr1910
RE: RE: Juky,juky,juk:
Eviku,to já taky nesnáším.Ani se Ti nedivím.Berunky jsou zřejmě unavené,že tu nikdo není.Ať se Ti ručka brzy uzdraví.Přeji hezký večer.