Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Na obsah stránky

Diskuzní klub - Hydepark

O čemkoliv a o komkoliv naplno a bez servítků. Nestyďte se za váš názor...

Přidejte svůj názor

Margit49

13. února, 8:33

krásnou středu

mrknutí
vám všem přeji,jeseníky bílo a -1,8st.mrknutí
oběd bramborovej guláš,,polívka žádnámrknutí tak se zatím mějte a vemte sáně a hurá na kopec
mávánímávání papa

krásnou středu

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

inuska.lok

13. února, 9:09

RE: krásnou středu

Dobré ráno vespolek dneska jsem si trošku přispala mrknutí a bolí mě záda zamračení ted si jdu udělat kávičku at se proberudržím palce užijte si den a kdo musí jet někam autem tak prosím jedte opatrně držím palcezatím pa

RE: krásnou středu

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Dana 51

13. února, 8:31

Dobré ráno

Všechny Vás zdravím a přeji hezké dobré ráno.Dnes máme středu a láme se nám týden.Toto letí.Líbuš běž fototit,atˇ vidíme jak to vypadá v Brně.Tady u nás včera něco napadlo,ale proti jiným rokům tady moc sněhu není.No ono to,ale stačí.K obědu dnes bude pravděpodobně treska na přírodno a br.kaše.Mějte se hezky a odpočívejte,když to jen trochu půjde.mávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

nasaliba

13. února, 8:06

Pěkné ráno

vám kočenky přeji.Tady v noci napadlo trochu sněhu a teď ráno je to tak krásný čisťoučký.Koupila jsem si včera nový foťák tak musím jít zavča vyblejsknout.Tady v Brně je to vzácnost vidět čistý sníh.Od těch aut je to za chvilku špinavý.
A co mám dnes vařit taky nevím.Polívčka fazulová je od včera a já bych si dala langoše ale děda má ně zuby jak kůň.No něco do večera vymyslím.
Milko tak se pěkně pohraj s malým a užij si prcka.Mě už nic malýho nečeká a já bych se tak muchlovala s mimi.Chodila jsem do práce když byli voňavoučcí a teď už nemají na bábu čas.
Tak se mějte berunky hezky.Pápá

Pěkné ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

13. února, 7:42

Dobré ráno

Všem přeji hezký den.U nás zatím nesněží a je tam -1 st.
Běžím dělat hlídací babičku,Mám to na celé dopoledne.Zatím jsem ho tak dlouho neměla,tak snad se mu to bude líbit.
Mějte se hezky a na cestách opatrně.úsměvmávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

13. února, 7:49

RE: Dobré ráno

Ahoj Milko, měj příjemný den.Určitě to s malým dobře zvládnete mrknutímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

13. února, 7:41

Dobré ráno

a příjemný den všem tady úsměv. Doufám, že dneska nebude tak šíleně chumelit jako včera, večer mě z toho odklízení bolel celej člověk. Musím vymyslet nějaké postní jídlo na dnešek, zatím mě nic nenapadá, třeba sem přijde nějaká inspirace mrknutímávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

13. února, 8:25

Alenko,dobré ráno.Tady u nás včera nesněžilo a dneska po ránu jenom tak jemně poletuje.Zato byl včera pořádný vítr.Mněj prima den!úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

alousova

13. února, 8:58

RE: RE: Dobré ráno

Příjemný den Emilko, měj se krásně. Dneska zatím nesněží, ale je hodně vlhko. Jak je zima, tak to vypadá , jak když chumelí v jednom kusemrknutímávání

RE: RE: Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

12. února, 20:12

Dobrý večer

Všechny vás zdravím.Dnešní výšlap se povedl,sice drobně sněžilo,ale zima mi nebyla.Nakonec jsme šli asi 9 km,podle Labe.Bylo to fajn,zakončili jsme v hospůdce U kocoura,dali jsm,e si kávičku.
Ted´už u nás přestalo sněžit a doufám,že už moc nebude.Ráno jdu hlídat mrnóuse na celé dopoledne,snad to zvládnu.
Přeji hezký večer a dobrou noc.mávání

Dobrý večer

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

hrabenka

12. února, 20:09

Chléb- po prve pečený v troubě...

Já doposud pekla chléb v pekárně- kostku. Je výborný, ale taková kůrčička jako je s trouby tak tu nemá. . Pamatuju, jak vždycky stařenka, když se u ní pekl chléb v chlebové peci, když vytáhla bochniky, tak na ně klepala a říkala...ty zvoní. Tak i mně dnes chlebiček zvonil. Hned jsem ho zkusila a je tak dobrý, jako chválila Magálová. Jen olivy jsem tam nedala- mně chutnají olivy po petroleji. Pokápala jsem jeden krajiček oliv. olejem a na druhý namazala máslo. Musím ho upéct, když tady přijedou děti. Za chvíli jdu do postele, ráno chci zajít do kostelička, než muž vstane , tak abych byla doma. Hned zajdu na hřbitov posvítit svíčky a trochu si popovídat s našima.
Tak se děvenky do růžova vyspěte a dobrou noc všem.

Chléb- po prve pečený v troubě...

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

12. února, 20:19

RE: Chléb- po prve pečený v troubě...

Olinko koukala jsem také na to video na chleba docela jsem na něj dostala chuť zkusím ho ale také bez těch oliv také je nemám ráda mám z tebe radost držím palcemávánímáváníjak jsi se dala do pečení co máš novou troubu vidíš že to nebylo rukama ale troubou jsi šikulka

RE: Chléb- po prve pečený v troubě...

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

12. února, 18:41

Dobrý večer

děvčata. Do 3 hodin padal sníh a smetalo se ze střech, byli jsme odklízet. Jak jsem přišla do tepla, nalila si svařák, a na chvilku jsem usnula. Už by sníh nemusel padat.

Dobrý večer

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

12. února, 20:14

RE: Dobrý večer

Mili hezký večer.Už by ten sníh stačil.
Dobrou noc.mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

12. února, 19:38

Hezký večer přeji Mílo a též všem děvčatům nějak jsem měla od rána práci a neměla jsem čas ani na počítač také od rána u nás chumelí už je asi 10 cm sněhu a pořád chumelí lituji každého kdo musí v tom sněhu jezdit syn jezdí nákladákem a tak mám strach aby se mu nic nestalo držím palcemávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Dana 51

12. února, 21:12

RE: RE: Dobrý večer

Jani,tu misku dělá ta kamarádka? Je to z těch ruliček z papíru?

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

12. února, 20:30

Jani hezký večer a dobrou noc.U nás už nesněží.úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

12. února, 19:59

Ahoj Janičko,
u nás také celý den sněží.mávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jana.sykorova45

12. února, 20:06

RE: RE: RE: Dobrý večer

Hezký večer Milenkomávánímávání

RE: RE: RE: Dobrý večer

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

hrabenka

12. února, 16:48

Tma jako v pytli...

K nám se žene od Polska fůra sněhu. Už musím svítit jaká je doma tma. Tak jsem si už byla nachystat frézu- mame takovou malou- když s tím jezdil muž, tak to bylo ajn cvajn. Já než to připravím, nastartuju- pak to se mnou cloumá, tak mám pocit, že mi to jde líp hrablem. Ale straší, že bude sněžit hodně a dlouho, tak přece nenechám stroj zahálet. Doma máme různé pomocníky- vertikulátor, rotavátor a bůh ví co a pro mně je to všechno španělská vesnice. Raději dělám všechno pěkně po staru.Hezky hrabě a motyku a jedu po svém. Zase to nechce psát- čekám věčnost, než mi naskočí písmenko. Těsto na chleba mi už kyne.
Zkusím napsat pozdějí- snad se to umoudří.

Tma jako v pytli...

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

12. února, 18:46

RE: Tma jako v pytli...

úsměv Olinko ahoj, přeji dobrý večer. Když máš techniku, tak ji používej, tolik se nenaděláš. Člověk si má usnadňovat práci, když už je v letech. Ty jsi ještě dorostenka, ale zase máš jiné problémy.mrknutí

RE: Tma jako v pytli...

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

12. února, 16:22

Krásné odpoledne

přeji všem. Celý den se chumelí.

Potřebuju od vás radu děvčata, dcera by chtěla prodat nějaké věci na aukru nebo na mimibazaru. Nevíte některá z vás jak se to dělá? Nemáte s tím zkušenost.

Krásné odpoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

12. února, 19:50

RE: Krásné odpoledne

Ahoj Milen,ať si dá dcera na lištu aukro,tam se vše dočte.Už jsem ti na toto téma psala,koukám,že to tu není,tak snad to nezmizí.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

12. února, 19:57

RE: RE: Krásné odpoledne

Ali ,
díky moc, musím se podívat sama a proštudovat to, dcera na to moc není.mávánímávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

12. února, 18:51

úsměv Milenko ahoj, ještě jsem nic neprodávala, neumím to. Na Nově je reklama , jak snadno prodávat na S.bazaru. Ten prodej je skutečně snadný. Podívej se na Seznam, jestli tam není nová kolonka.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

12. února, 19:58

Mílo,
díky moc, jdu na to.mávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

hrabenka

12. února, 16:49

MIlenko, já to neumím- poradí ti zkušenější. Ale moje holky taky prodávají po dětech přes mimibazár.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

12. února, 19:58

Ahojky,
nevadí, jdu se podívat na aukro.mávánímávánímávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek