Dobré ráno vespolek dneska jsem si trošku přispala a bolí mě záda ted si jdu udělat kávičku at se proberu užijte si den a kdo musí jet někam autem tak prosím jedte opatrně zatím pa
Všechny Vás zdravím a přeji hezké dobré ráno.Dnes máme středu a láme se nám týden.Toto letí.Líbuš běž fototit,atˇ vidíme jak to vypadá v Brně.Tady u nás včera něco napadlo,ale proti jiným rokům tady moc sněhu není.No ono to,ale stačí.K obědu dnes bude pravděpodobně treska na přírodno a br.kaše.Mějte se hezky a odpočívejte,když to jen trochu půjde.
vám kočenky přeji.Tady v noci napadlo trochu sněhu a teď ráno je to tak krásný čisťoučký.Koupila jsem si včera nový foťák tak musím jít zavča vyblejsknout.Tady v Brně je to vzácnost vidět čistý sníh.Od těch aut je to za chvilku špinavý. A co mám dnes vařit taky nevím.Polívčka fazulová je od včera a já bych si dala langoše ale děda má ně zuby jak kůň.No něco do večera vymyslím. Milko tak se pěkně pohraj s malým a užij si prcka.Mě už nic malýho nečeká a já bych se tak muchlovala s mimi.Chodila jsem do práce když byli voňavoučcí a teď už nemají na bábu čas. Tak se mějte berunky hezky.Pápá
Všem přeji hezký den.U nás zatím nesněží a je tam -1 st. Běžím dělat hlídací babičku,Mám to na celé dopoledne.Zatím jsem ho tak dlouho neměla,tak snad se mu to bude líbit. Mějte se hezky a na cestách opatrně.
a příjemný den všem tady . Doufám, že dneska nebude tak šíleně chumelit jako včera, večer mě z toho odklízení bolel celej člověk. Musím vymyslet nějaké postní jídlo na dnešek, zatím mě nic nenapadá, třeba sem přijde nějaká inspirace
Všechny vás zdravím.Dnešní výšlap se povedl,sice drobně sněžilo,ale zima mi nebyla.Nakonec jsme šli asi 9 km,podle Labe.Bylo to fajn,zakončili jsme v hospůdce U kocoura,dali jsm,e si kávičku. Ted´už u nás přestalo sněžit a doufám,že už moc nebude.Ráno jdu hlídat mrnóuse na celé dopoledne,snad to zvládnu. Přeji hezký večer a dobrou noc.
Já doposud pekla chléb v pekárně- kostku. Je výborný, ale taková kůrčička jako je s trouby tak tu nemá. . Pamatuju, jak vždycky stařenka, když se u ní pekl chléb v chlebové peci, když vytáhla bochniky, tak na ně klepala a říkala...ty zvoní. Tak i mně dnes chlebiček zvonil. Hned jsem ho zkusila a je tak dobrý, jako chválila Magálová. Jen olivy jsem tam nedala- mně chutnají olivy po petroleji. Pokápala jsem jeden krajiček oliv. olejem a na druhý namazala máslo. Musím ho upéct, když tady přijedou děti. Za chvíli jdu do postele, ráno chci zajít do kostelička, než muž vstane , tak abych byla doma. Hned zajdu na hřbitov posvítit svíčky a trochu si popovídat s našima. Tak se děvenky do růžova vyspěte a dobrou noc všem.
Olinko koukala jsem také na to video na chleba docela jsem na něj dostala chuť zkusím ho ale také bez těch oliv také je nemám ráda mám z tebe radost jak jsi se dala do pečení co máš novou troubu vidíš že to nebylo rukama ale troubou jsi šikulka
děvčata. Do 3 hodin padal sníh a smetalo se ze střech, byli jsme odklízet. Jak jsem přišla do tepla, nalila si svařák, a na chvilku jsem usnula. Už by sníh nemusel padat.
Hezký večer přeji Mílo a též všem děvčatům nějak jsem měla od rána práci a neměla jsem čas ani na počítač také od rána u nás chumelí už je asi 10 cm sněhu a pořád chumelí lituji každého kdo musí v tom sněhu jezdit syn jezdí nákladákem a tak mám strach aby se mu nic nestalo
K nám se žene od Polska fůra sněhu. Už musím svítit jaká je doma tma. Tak jsem si už byla nachystat frézu- mame takovou malou- když s tím jezdil muž, tak to bylo ajn cvajn. Já než to připravím, nastartuju- pak to se mnou cloumá, tak mám pocit, že mi to jde líp hrablem. Ale straší, že bude sněžit hodně a dlouho, tak přece nenechám stroj zahálet. Doma máme různé pomocníky- vertikulátor, rotavátor a bůh ví co a pro mně je to všechno španělská vesnice. Raději dělám všechno pěkně po staru.Hezky hrabě a motyku a jedu po svém. Zase to nechce psát- čekám věčnost, než mi naskočí písmenko. Těsto na chleba mi už kyne. Zkusím napsat pozdějí- snad se to umoudří.
Olinko ahoj, přeji dobrý večer. Když máš techniku, tak ji používej, tolik se nenaděláš. Člověk si má usnadňovat práci, když už je v letech. Ty jsi ještě dorostenka, ale zase máš jiné problémy.
Potřebuju od vás radu děvčata, dcera by chtěla prodat nějaké věci na aukru nebo na mimibazaru. Nevíte některá z vás jak se to dělá? Nemáte s tím zkušenost.
Milenko ahoj, ještě jsem nic neprodávala, neumím to. Na Nově je reklama , jak snadno prodávat na S.bazaru. Ten prodej je skutečně snadný. Podívej se na Seznam, jestli tam není nová kolonka.
Margit49
krásnou středu
vám všem přeji,jeseníky bílo a -1,8st.
oběd bramborovej guláš,,polívka žádná
inuska.lok
RE: krásnou středu
Dobré ráno vespolek dneska jsem si trošku přispala
a bolí mě záda
ted si jdu udělat kávičku at se proberu
užijte si den a kdo musí jet někam autem tak prosím jedte opatrně
zatím pa
Dana 51
Dobré ráno
Všechny Vás zdravím a přeji hezké dobré ráno.Dnes máme středu a láme se nám týden.Toto letí.Líbuš běž fototit,atˇ vidíme jak to vypadá v Brně.Tady u nás včera něco napadlo,ale proti jiným rokům tady moc sněhu není.No ono to,ale stačí.K obědu dnes bude pravděpodobně treska na přírodno a br.kaše.Mějte se hezky a odpočívejte,když to jen trochu půjde.
nasaliba
Pěkné ráno
vám kočenky přeji.Tady v noci napadlo trochu sněhu a teď ráno je to tak krásný čisťoučký.Koupila jsem si včera nový foťák tak musím jít zavča vyblejsknout.Tady v Brně je to vzácnost vidět čistý sníh.Od těch aut je to za chvilku špinavý.
A co mám dnes vařit taky nevím.Polívčka fazulová je od včera a já bych si dala langoše ale děda má ně zuby jak kůň.No něco do večera vymyslím.
Milko tak se pěkně pohraj s malým a užij si prcka.Mě už nic malýho nečeká a já bych se tak muchlovala s mimi.Chodila jsem do práce když byli voňavoučcí a teď už nemají na bábu čas.
Tak se mějte berunky hezky.Pápá
Milka755
Dobré ráno
Všem přeji hezký den.U nás zatím nesněží a je tam -1 st.

Běžím dělat hlídací babičku,Mám to na celé dopoledne.Zatím jsem ho tak dlouho neměla,tak snad se mu to bude líbit.
Mějte se hezky a na cestách opatrně.
alousova
RE: Dobré ráno
Ahoj Milko, měj příjemný den.Určitě to s malým dobře zvládnete

alousova
Dobré ráno
a příjemný den všem tady
. Doufám, že dneska nebude tak šíleně chumelit jako včera, večer mě z toho odklízení bolel celej člověk. Musím vymyslet nějaké postní jídlo na dnešek, zatím mě nic nenapadá, třeba sem přijde nějaká inspirace 

emilkavolfova
RE: Dobré ráno
Alenko,dobré ráno.Tady u nás včera nesněžilo a dneska po ránu jenom tak jemně poletuje.Zato byl včera pořádný vítr.Mněj prima den!
alousova
RE: RE: Dobré ráno
Příjemný den Emilko, měj se krásně. Dneska zatím nesněží, ale je hodně vlhko. Jak je zima, tak to vypadá , jak když chumelí v jednom kuse

Milka755
Dobrý večer
Všechny vás zdravím.Dnešní výšlap se povedl,sice drobně sněžilo,ale zima mi nebyla.Nakonec jsme šli asi 9 km,podle Labe.Bylo to fajn,zakončili jsme v hospůdce U kocoura,dali jsm,e si kávičku.
Ted´už u nás přestalo sněžit a doufám,že už moc nebude.Ráno jdu hlídat mrnóuse na celé dopoledne,snad to zvládnu.
Přeji hezký večer a dobrou noc.
hrabenka
Chléb- po prve pečený v troubě...
Já doposud pekla chléb v pekárně- kostku. Je výborný, ale taková kůrčička jako je s trouby tak tu nemá. . Pamatuju, jak vždycky stařenka, když se u ní pekl chléb v chlebové peci, když vytáhla bochniky, tak na ně klepala a říkala...ty zvoní. Tak i mně dnes chlebiček zvonil. Hned jsem ho zkusila a je tak dobrý, jako chválila Magálová. Jen olivy jsem tam nedala- mně chutnají olivy po petroleji. Pokápala jsem jeden krajiček oliv. olejem a na druhý namazala máslo. Musím ho upéct, když tady přijedou děti. Za chvíli jdu do postele, ráno chci zajít do kostelička, než muž vstane , tak abych byla doma. Hned zajdu na hřbitov posvítit svíčky a trochu si popovídat s našima.
Tak se děvenky do růžova vyspěte a dobrou noc všem.
jana.sykorova45
RE: Chléb- po prve pečený v troubě...
Olinko koukala jsem také na to video na chleba docela jsem na něj dostala chuť zkusím ho ale také bez těch oliv také je nemám ráda mám z tebe radost

jak jsi se dala do pečení co máš novou troubu vidíš že to nebylo rukama ale troubou jsi šikulka
buchtomila
Dobrý večer
děvčata. Do 3 hodin padal sníh a smetalo se ze střech, byli jsme odklízet. Jak jsem přišla do tepla, nalila si svařák, a na chvilku jsem usnula. Už by sníh nemusel padat.
Milka755
RE: Dobrý večer
Mili hezký večer.Už by ten sníh stačil.
Dobrou noc.
jana.sykorova45
RE: Dobrý večer
Hezký večer přeji Mílo a též všem děvčatům nějak jsem měla od rána práci a neměla jsem čas ani na počítač také od rána u nás chumelí už je asi 10 cm sněhu a pořád chumelí lituji každého kdo musí v tom sněhu jezdit syn jezdí nákladákem a tak mám strach aby se mu nic nestalo

Dana 51
RE: RE: Dobrý večer
Jani,tu misku dělá ta kamarádka? Je to z těch ruliček z papíru?
Milka755
Jani hezký večer a dobrou noc.U nás už nesněží.
milen59
Ahoj Janičko,

u nás také celý den sněží.
jana.sykorova45
RE: RE: RE: Dobrý večer
Hezký večer Milenko

hrabenka
Tma jako v pytli...
K nám se žene od Polska fůra sněhu. Už musím svítit jaká je doma tma. Tak jsem si už byla nachystat frézu- mame takovou malou- když s tím jezdil muž, tak to bylo ajn cvajn. Já než to připravím, nastartuju- pak to se mnou cloumá, tak mám pocit, že mi to jde líp hrablem. Ale straší, že bude sněžit hodně a dlouho, tak přece nenechám stroj zahálet. Doma máme různé pomocníky- vertikulátor, rotavátor a bůh ví co a pro mně je to všechno španělská vesnice. Raději dělám všechno pěkně po staru.Hezky hrabě a motyku a jedu po svém. Zase to nechce psát- čekám věčnost, než mi naskočí písmenko. Těsto na chleba mi už kyne.
Zkusím napsat pozdějí- snad se to umoudří.
buchtomila
RE: Tma jako v pytli...
milen59
Krásné odpoledne
přeji všem. Celý den se chumelí.
Potřebuju od vás radu děvčata, dcera by chtěla prodat nějaké věci na aukru nebo na mimibazaru. Nevíte některá z vás jak se to dělá? Nemáte s tím zkušenost.
RE: Krásné odpoledne
Ahoj Milen,ať si dá dcera na lištu aukro,tam se vše dočte.Už jsem ti na toto téma psala,koukám,že to tu není,tak snad to nezmizí.
milen59
RE: RE: Krásné odpoledne
Ali ,

díky moc, musím se podívat sama a proštudovat to, dcera na to moc není.
buchtomila
milen59
Mílo,

díky moc, jdu na to.
hrabenka
MIlenko, já to neumím- poradí ti zkušenější. Ale moje holky taky prodávají po dětech přes mimibazár.
milen59
Ahojky,

nevadí, jdu se podívat na aukro.