Zdravím vás všechny co tady jste i nejste. Ještě před obědem jsem napsala pár slov, ale zase to napsalo - na vaši stránce se vyskytla chyba - a neodešlo to. Takže, dnes je nám už líp, co líp -dobře. Tá nemoc je jako houpačka, jednou jste dole, jednou nahoře. Na oběd jsem na přání udělala kel s vepřovým výpekem a k tomu bramborové šišky. Vývar zůstal od včera. Takže jsem dopoledne zvedla kramle a potřebovala jsem alespoň hodinku vyjít mezi lidí. Šla jsem do obchodu, potkala plno známých a z hodinky byly dvě. Ale s člověka hned spadne taková tá tíhá a je mu hned líp. No cestou jdu kolem vývěsky kde jsou parte a vidím, že je plná. Otočila jsem hlavu a mydlila ani se nepodívala. Tady to ta zubatá kosí. Nedaleko nás bydlí pán , nemá ještě ani 5O let- odvezli ho do nemocnice - má prasečí chřipku a prý to nevypadá moc dobře. Je to astmatik a pořád leží na ARU na přístrojích. Já když příjdu z venku, hned si myju ruce v desinfekci a vykloktám solnou vodou. Né k vůli sobě, ale manžel nemá žádnou imunitu a kdyby to dostal tak nevím, jak by to dopadlo. Jinak nevím nic nové, jsem tady pořád vlezla doma jako krtek. Jo.. v TV jsem viděla, jak řádí krtci a holky, my letos nic- ani jediný krtinec. Hned jsem to tady odklepala, aby se náhodou lotři nevzbudili. To bych měla radost- navíc bych lítala po zahradě a ničila krtince. Ve sklepě se od té doby nechytla ani jedná myška, taky mám radost, protože pak volám ať mi někdo příjde myš zlikvidovat. Tak takové malé radosti já prožívám, ale jak se říká díky za ně. Dnes ve slovenské TV pekla dobrý chléb Magalová- má pořad vždy odpoledne o vaření. Tak zítra se bude péct. Jen si musím na internetu najet na archív- myslím, že to vysílá Jojka. Nestačila jsem si napsat recepis. Ale vypadal úžasně. A jak ten pecen hezky skroutila- vypadalo to moc pěkně. Děvenky mějte se. Gitko, moc hezká prezentace. Ještě se na to jednou v klidu podívám. Nestačila jsem všechny správně rozpoznat. Škoda, že jste nemohli být na tak krásné svatbě vnuka. Pa
Olinko,já jsem teď dorazila domů,byla jsem s dcerou a Filípke u očního.Venku je ledový vítr jak na Sibiři.Dělám k večeři ty buřty na černém pivě.Přidala jsem tam i česnek a dovnitř pomazala i hořčicí.Ještě jsem je nedělala,tak uvidím,jestli budou dědovi chutnat.Posledně to viděl v Prostřenu a slintal tady.Pak písnu,jaký to mnělo úspěch.Dneska jsem zvědavá,jaká bude v Prostřenu parta.Jak píšeš o krtkovi,tak u mladých na zahradě pacholek pořád hrabe.Kocour tam číhá,ale ten ho nechytne i když myši chytá.My je zatím na zahradě taky nemáme,tak ať to nezakřiknu.O těch parte ani nemluv,tady jsou taky pořád dvě,tři.Mněj sekrásně a manželovi držím pěsti,aby se mu nic nepřidalo a odolal těm virům!!!
Tak musím říct,že ty buřty nejsou špatné,děda si pochutnal,ale moje gusto to není.Já když už si dám buřta,tak mi chutná pěkně opečení na ohni,v létě pěkně u táboráku.Pro mně už je dělat nemusím.
Olinko,jsem s tebou ráda,že je zase u vás líp. Věřím,že ráda vyjdeš ven.To je potřeba,vidět a popovídat s jinými lidmi. Taky se chystám na tu kapustu.Ale zítra chce taťoušek lečo.Tak bude,mám ještě pár pytlíků v mrazáku. Olinko hezký večer.
Janičko, jak vám to tady sluší. Jako byste byli spolu za ty roky srostlí a sobě podobní. A tak to má být .. já jsem vždycky chtěla zestárnout jen se svým mužem. Někomu se to bohužel nepovede né jeho vinou. Jen bych se chtěla vzbudit za sto let na hodinku a vidět, jestli vůbec ještě manželství bude existovat. My starší generace jsme ještě znali to .. v dobrém i zlém...taky nám v manželství pořád sluníčko nesvítilo- taky se s komína kouřilo. Jani hezký den.
Olinko máš pravdu nebylo to vždy lehké ale nechalo se to vždy zvládnout když jsme měli jeden druhého dnešní mladí už nevědí co to je stát při sobě v dobrém i zlém vidíme to všude kolem sebe a bude hůř!
Tak děvčátka, ještě jednou hóóódně zdravíčka Vám oběma !!!
U nás fouká severní, studený vítra je pod mrakem. Doma je sice teplo, ale já už bych chtěla jaro a oni hlásí zase velké sněžení. Dneska to je hlemýždí psaní tak toho raději nechám a jdu něco pracovat . Ji.H.
Život Ti píše o rok víc, v přáníčku malém chci Ti říct. Vínečko popíjej, písničku si zazpívej, a s dobrou náladou, na vše se dívej, a hlavně dlouhý život ve zdraví užívej
Jani, od počátku světa je zřejmé, že všem přibývají roky stejně, Přeji Ti , co za peníze není, hodně štěstí, nejvíc zdraví, ¨radost ze všech kolem Tebe, štěstí ať se na Tě směje. Starosti hoď za hlavu a měj pořád dobrou náladu. Všechno nejlepší Ti ze srdce přeje Jarmila
Helčo děkuji moc za přáníčko jsem ráda že tě znám sice né osobně ale po skaypu si často povídáme a kdo ví jestli se nesejdeme slíbila jsi a sliby se mají plnit nejen o vánocích!!!
hrabenka
Přes noc tady pár cm nasněžilo...
Zdravím vás všechny co tady jste i nejste. Ještě před obědem jsem napsala pár slov, ale zase to napsalo - na vaši stránce se vyskytla chyba - a neodešlo to. Takže, dnes je nám už líp, co líp -dobře. Tá nemoc je jako houpačka, jednou jste dole, jednou nahoře. Na oběd jsem na přání udělala kel s vepřovým výpekem a k tomu bramborové šišky. Vývar zůstal od včera. Takže jsem dopoledne zvedla kramle a potřebovala jsem alespoň hodinku vyjít mezi lidí. Šla jsem do obchodu, potkala plno známých a z hodinky byly dvě. Ale s člověka hned spadne taková tá tíhá a je mu hned líp. No cestou jdu kolem vývěsky kde jsou parte a vidím, že je plná. Otočila jsem hlavu a mydlila ani se nepodívala. Tady to ta zubatá kosí. Nedaleko nás bydlí pán , nemá ještě ani 5O let- odvezli ho do nemocnice - má prasečí chřipku a prý to nevypadá moc dobře. Je to astmatik a pořád leží na ARU na přístrojích. Já když příjdu z venku, hned si myju ruce v desinfekci a vykloktám solnou vodou. Né k vůli sobě, ale manžel nemá žádnou imunitu a kdyby to dostal tak nevím, jak by to dopadlo.
Jinak nevím nic nové, jsem tady pořád vlezla doma jako krtek. Jo.. v TV jsem viděla, jak řádí krtci a holky, my letos nic- ani jediný krtinec. Hned jsem to tady odklepala, aby se náhodou lotři nevzbudili. To bych měla radost- navíc bych lítala po zahradě a ničila krtince. Ve sklepě se od té doby nechytla ani jedná myška, taky mám radost, protože pak volám ať mi někdo příjde myš zlikvidovat. Tak takové malé radosti já prožívám, ale jak se říká díky za ně. Dnes ve slovenské TV pekla dobrý chléb Magalová- má pořad vždy odpoledne o vaření. Tak zítra se bude péct. Jen si musím na internetu najet na archív- myslím, že to vysílá Jojka. Nestačila jsem si napsat recepis. Ale vypadal úžasně. A jak ten pecen hezky skroutila- vypadalo to moc pěkně.
Děvenky mějte se. Gitko, moc hezká prezentace. Ještě se na to jednou v klidu podívám. Nestačila jsem všechny správně rozpoznat. Škoda, že jste nemohli být na tak krásné svatbě vnuka. Pa
buchtomila
RE: Přes noc tady pár cm nasněžilo...
emilkavolfova
Olinko,já jsem teď dorazila domů,byla jsem s dcerou a Filípke u očního.Venku je ledový vítr jak na Sibiři.Dělám k večeři ty buřty na černém pivě.Přidala jsem tam i česnek a dovnitř pomazala i hořčicí.Ještě jsem je nedělala,tak uvidím,jestli budou dědovi chutnat.Posledně to viděl v Prostřenu a slintal tady.Pak písnu,jaký to mnělo úspěch.Dneska jsem zvědavá,jaká bude v Prostřenu parta.Jak píšeš o krtkovi,tak u mladých na zahradě pacholek pořád hrabe.Kocour tam číhá,ale ten ho nechytne i když myši chytá.My je zatím na zahradě taky nemáme,tak ať to nezakřiknu.O těch parte ani nemluv,tady jsou taky pořád dvě,tři.Mněj sekrásně a manželovi držím pěsti,aby se mu nic nepřidalo a odolal těm virům!!!
emilkavolfova
RE: RE: Přes noc tady pár cm nasněžilo...
Tak musím říct,že ty buřty nejsou špatné,děda si pochutnal,ale moje gusto to není.Já když už si dám buřta,tak mi chutná pěkně opečení na ohni,v létě pěkně u táboráku.Pro mně už je dělat nemusím.
inuska.lok
RE: RE: Přes noc tady pár cm nasněžilo...
Emilko hezjý podvečer a at to dědovi chutná když tak slintal

ale věřím že ano ty to budeš dělat s láskou tak se to podařííí
galimmama
Olinko,jsem s tebou ráda,že je zase u vás líp. Věřím,že ráda vyjdeš ven.To je potřeba,vidět a popovídat s jinými lidmi.

Taky se chystám na tu kapustu.Ale zítra chce taťoušek lečo.Tak bude,mám ještě pár pytlíků v mrazáku.
Olinko hezký večer.
galimmama
Janičce
Tak jako je dobré vínko rok od roku chutnější,

tak je také dobrý člověk rok od roku milejší.
Jani hodně štěstí,a zdraví.
jana.sykorova45
RE: Janičce
Gali díky moc za přáníčko to víš už nejsme nejmladší ale jsme rádi že jsme pořád spolu

galimmama
RE: RE: Janičce
Jani to ti věřím.Je to na vás vidět,že jste spolu rádi. Jen ať vám to vydrží ještě hódně dlouho.
inuska.lok
Jani sluší Vám to je dobře že se stále máte rádi jako za mlada at to stále tak mezi váma pokračuje moc vám to oběma přejí

hrabenka
Janičko, jak vám to tady sluší. Jako byste byli spolu za ty roky srostlí a sobě podobní. A tak to má být .. já jsem vždycky chtěla zestárnout jen se svým mužem. Někomu se to bohužel nepovede né jeho vinou. Jen bych se chtěla vzbudit za sto let na hodinku a vidět, jestli vůbec ještě manželství bude existovat. My starší generace jsme ještě znali to .. v dobrém i zlém...taky nám v manželství pořád sluníčko nesvítilo- taky se s komína kouřilo. Jani hezký den.
jana.sykorova45
RE: RE: Janičce
Olinko máš pravdu nebylo to vždy lehké ale nechalo se to vždy zvládnout když jsme měli jeden druhého dnešní mladí už nevědí co to je stát při sobě v dobrém i zlém vidíme to všude kolem sebe a bude hůř!
nasaliba
JARUŠKO
já jsem malý poupě
stojím já tu v koutě
gratulovat nepřestanu
dokud něco(něčím)nedostanu.
Jarunko přeji Ti všechno nejlepší a těším se na brzké shledání.Potřebujem pokecat.Pápá
buchtomila
RE: JARUŠKO
inuska.lok
RE: JARUŠKO
Libunko hezký podvečer
milen59
BUCHTOMILCE A JANIČCE
k narozeninám přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a hlavně hodně zdravíčka.
Krásně si užijte oslavu v rodinném kruhu.
buchtomila
RE: BUCHTOMILCE A JANIČCE
inuska.lok
Milen hezký zbytek dne
jana.sykorova45
Milenko děkuji moc za přáníčko

havlickova.ji
Fučí vítr !
U nás fouká severní, studený vítra je pod mrakem. Doma je sice teplo, ale já už bych chtěla jaro a oni hlásí zase velké sněžení. Dneska to je hlemýždí psaní tak toho raději nechám a jdu něco pracovat . Ji.H.
inuska.lok
RE: Fučí vítr !
Jiřinko hezký zbytek dne a s tou práci to nepřeháněj

milen59
Ahoj Jiřinko,
nevadí.
u nás je také zataženo a fouká studený vítr. Je zima. Ale já jsem doma, tak mě to
jana.sykorova45
Ahoj Jiřinko děkuji ti za přáníčko

jararobin
JARMILCE BUCHTOMILCE
JARMILKO

Život Ti píše o rok víc,
v přáníčku malém chci Ti říct.
Vínečko popíjej,
písničku si zazpívej,
a s dobrou náladou,
na vše se dívej,
a hlavně dlouhý život
ve zdraví užívej
Všechno nejlepší Ti ze srdce přeje Jarmila
buchtomila
RE: JARMILCE BUCHTOMILCE
jararobin
JANIČCE SÝKORCE
Jani,

od počátku světa je zřejmé,
že všem přibývají roky stejně,
Přeji Ti , co za peníze není,
hodně štěstí, nejvíc zdraví,
¨radost ze všech kolem Tebe,
štěstí ať se na Tě směje.
Starosti hoď za hlavu
a měj pořád dobrou náladu.
Všechno nejlepší Ti ze srdce přeje Jarmila
jana.sykorova45
RE: JANIČCE SÝKORCE
Ahoj Jaruško děkuji moc za přáníčko jsem moc ráda že se spolu známe ani dálka nám nevadí a na večerní hovory s tebou se moc těším

maria472
Odstoupil Papeř
Benedik,XVI se zdravotnich duvodu
dasa6643
Pro Buchtomilku.
Vše nejlepší,hodně zdravíčka a štěstíčka přeje Dáša
buchtomila
RE: Pro Buchtomilku.
dasa6643
Pro Janičku Sýkorku
Vše nejlepší,hodně zdravíčka a štěstíčka přeje Dáša
helena.augustinova
RE: Pro Janičku Sýkorku
Život Ti den jako jiný připravil,
den, kdy narozeniny slavíš.
Přeji Ti to, co nikdy není snadné mít,
štěstí, lásku a hodně pevné zdravíčko.
jana.sykorova45
RE: RE: Pro Janičku Sýkorku
Helčo děkuji moc za přáníčko jsem ráda že tě znám sice né osobně ale po skaypu si často povídáme a kdo ví jestli se nesejdeme slíbila jsi a sliby se mají plnit nejen o vánocích!!!

jana.sykorova45
RE: Pro Janičku Sýkorku
Ahoj Dášo děkuji moc za přáníčko už jsi se dlouho neozvala!!