a pohodový zbytek dne všem tady : Máme -6°C, malinko chumelí, je jasno, za oknem to vypadá nádherně a venku bylo při odklízení sněhu příjemně Pár dnů jsem cestovala, za volantem to nebylo nic moc, ale musíme počítat s tím, že je leden
Ahoj Gali, to se nedá fakt nic dělat.Jsem zvyklá jezdit „od vždycky“. U nás na vesnici není ani obchůdek, musíme všechno dovézt. Takže když musím jezdit i v práci, tak mi to vůbec nevadí. Jezdím i docela daleko, ale mám to ráda a aspoň poznám republiku. Já cestuju ráda, nejen po Čechách. Jak mám možnost, tak někam vyjedeme, rádi třeba po památkách... Tak děkuju za uznání, měj se krásně, příjemný víkend. Alena
Dobré ráno všem na HP !Nějak jsem se dneska nemohla vyhrabat z postele,ale už jsem fit.máme takovou mírnou zimu je tam -6 a tak nějak klidno,uvidíme co se z toho vyklube.Jdu za chvíli na páteční nákup,noviny,pečivo a vymyslet,co budu vařit zítra.Včera u dětí jsme si celá rodina zahráli novou hru,co dostal Filda k narozkám.Je to super a ještě se člověk poučí.Nasmáli jsme se a bylo to fajn.Mnějte pohodový pátek a pracujícím přeju rychlou směnu a aby už byl konec směny a hurá bude víkend!!!
Milenko,pěkný pátek a rychlé uzdravení!Tady je docela pěkné počasí,nefouká to a je jenom -3.Taky máš fotečky z Mariánských Lázní,co?Tak ti taky nějakou pošlu.Je to tam moc pěkné.
a krásný celý pátek. Mějte se tu krásně a opatrujte se. Venku kolem - 6 stupnů a co je hlavní, nepadá nic. Z práce půjdeme rovnou odvolit a od pěti mi začíná zase nové soutěžní zápolení v bowlinku. Dnes máme trenink, tak podle počasí uvidím jestli pojedu. Doufejme,že nebude nic padat, protože jinak jsem doma. Když nemusím ve špatném počasí, tak nejezdím. Mějte se tu hezky a ještě jednou móóóc se opatrujte. Pa pa
Marusko je pekne od Tebe,ze sem davas pekne melodie,drive to sem davala Lyduska a je skoda,ze uz sem moc nechodi.Ja osobne to neumim,sem neco davat a jsem rada,ze nektera devcata to ovladaji a tim nam (aspon me)delaji radost,Diky moc.Majka
Všem přeji na večer pohodu,klidné spaní,já tu zas budu mít od zítřka nocležníčka,možná oba. Tak tu bude šrumec,v sobotu budem spolu vařit a péct,tak to bude déle trvat,do všeho se ten malý hrne,ale nechávám jej,jen usměrn'uji,aby nebylo vše po celé kuchyni a voda by tekla stále proudem,moc rád umývá nádobí a nejlépe co nejdéle. Tak mějte prima dny a bud'te ve zdraví.
Ale už je vidět, že den se prodlužuje. Děvenky, já si dnes na oběd tak pochutnala, jako už dlouho né. Našla jsem si ten recepis na internrtu na Labužníkovi. A musím říct, že chutnal jako v Tyrolích. Ještě mi kousek zůstal, tak zítra udělám další z dobrot- fazolky na smetaně , brambor a k tomu ten zbytek toho tafelspitzu. Vývar z toho jsem dala do lednice a zítra dodělám falešnou bílou králičí polívku- bude i na sobotu. Zítra odpoledne půjdem s mužem pomalinku k volbám. Vím, že kdybych chtěla, přišli by s urnou k nám, ale to muž nechce.Tak se aspoň trochu dostane mezi lidi a taky se projde. Zase mi to skoro nepíše...
Oli ahoj, hezký večer. Také se podívám na ten recept, jak se to jídlo dělá, abych měla inspiraci a věděla co nakoupit. Zítra budeme mít fazulovou polívku a palačinky.
No hezký,už týden je tma jak v ranci,sluníčko odpočívá v obláčcích. Dnes jsem vařila nudlovou polévku,sm.květák a kuřecí řízky,k tomu brambory a brkaši a zelný salát.Včera jsem škvařila v troubě sádlo,tak dnes jsem udělala pomazánku a ještě musím něco upéct.no nevím,jestli ty naše trochu nerozmazluju. Dnes doloupeme druhý pytel ořechů,zbude už jen jeden,ale aspoň se tím zabavíme,nedá se jen sedět u televize.
Amálko u nás taky sluníčko nefunguje.Ořechů mám trošku v mrazáku od loňska.Letos nebyl ani jeden. Taky bych se dala od tebe rozmazlovat.Máš samé dobrůtky.
Amálko zdravím tě, nám tady pěkně svítí sluníčko,je to lahoda na duši. Nerozmazluješ,ví že jsi dobrá kuchařinka a vaříš s radostí,ale až na to umývání nádobí viď?
Evi ahoj, co ruka? Musíš cvičit, že? ... udělalo se hezky, tak jsem se přemluvila jít na procházku. Dlouho jsem nikde nebyla. Vzala jsem si hůlky, abych neuklouzla.
No tak Amálko alespoň děláte něco užitečného pro sebe.V té blbé televizi je stejně pořád politika a volby a házení špíny,jeden na druhého.Už mi z toho jde hlava kolem,aby už byl konec.já dneska upekla buchtu šup sem šup tam.Zamíchat a nalít na plech.Dovnitř jde nakrájený kompot,já dala broskve i se šťÁVOU,TROCHU NASEKANÝCH OŘECHŮ,nakonec jsem to polila polevou a dědoušek je spokojený.Tady pořád jemně padá sníh.Mněj prima den!!!
Emilko,pohodový den.Já se skoro na televizi nedívám,není na co.Politika mně nezajímá. Já budu péct asi zítra něco z jablek.Tady za kopcem taky popadává
alousova
Dobré ráno
a pohodový zbytek dne všem tady :
Máme -6°C, malinko chumelí, je jasno, za oknem to vypadá nádherně a venku bylo při odklízení sněhu příjemně 

Pár dnů jsem cestovala, za volantem to nebylo nic moc, ale musíme počítat s tím, že je leden
galimmama
RE: Dobré ráno
Alenko jsi odvážná řidička. Ale,když musíš tak musíš ,že?
alousova
RE: RE: Dobré ráno
Ahoj Gali,

to se nedá fakt nic dělat.Jsem zvyklá jezdit „od vždycky“. U nás na vesnici není ani obchůdek, musíme všechno dovézt. Takže když musím jezdit i v práci, tak mi to vůbec nevadí. Jezdím i docela daleko, ale mám to ráda a aspoň poznám republiku. Já cestuju ráda, nejen po Čechách. Jak mám možnost, tak někam vyjedeme, rádi třeba po památkách... Tak děkuju za uznání, měj se krásně, příjemný víkend. Alena
milen59
Ahoj Alenko.

alousova
Ahoj Milen, přeji příjemný den a dodatečně všechno nejlepší k svátku

milen59
RE: RE: RE: Dobré ráno
Děkuji za přáníčko
Milka755
Alenko dobré ráno.To ježdění autem v tomhle počasí ti nezávidím.

Měj hezký den.
alousova
Ahoj Milko, přeju Ti hezký den a fajn víkend. Samozřejmě taky míň starostí

emilkavolfova
pěkné raníčko děvčata!
Dobré ráno všem na HP !Nějak jsem se dneska nemohla vyhrabat z postele,ale už jsem fit.máme takovou mírnou zimu je tam -6 a tak nějak klidno,uvidíme co se z toho vyklube.Jdu za chvíli na páteční nákup,noviny,pečivo a vymyslet,co budu vařit zítra.Včera u dětí jsme si celá rodina zahráli novou hru,co dostal Filda k narozkám.Je to super a ještě se člověk poučí.Nasmáli jsme se a bylo to fajn.Mnějte pohodový pátek a pracujícím přeju rychlou směnu a aby už byl konec směny a hurá bude víkend!!!

galimmama
RE: pěkné raníčko děvčata!
Ahoj Emilko.
My si taky občas zahrajeme hru Česko, nebo Staré české filmy. Jsou to bezva hry a jak píšeš,něco se dozvíme.
milen59
Ahoj Emilko
emilkavolfova
RE: RE: pěkné raníčko děvčata!
Milenko,pěkný pátek a rychlé uzdravení!Tady je docela pěkné počasí,nefouká to a je jenom -3.Taky máš fotečky z Mariánských Lázní,co?Tak ti taky nějakou pošlu.Je to tam moc pěkné.
emilkavolfova
RE: RE: RE: pěkné raníčko děvčata!
jé,to je ta stejná,tak ještě jinou.
milen59
RE: RE: RE: RE: pěkné raníčko děvčata!
Já tě také ještě posílám nějakou fotečku.
milen59
RE: RE: RE: RE: RE: pěkné raníčko děvčata!
ještě jednu
milen59
RE: RE: RE: RE: RE: RE: pěkné raníčko děvčata!
a další
emilkavolfova
RE: RE: RE: RE: pěkné raníčko děvčata!
a ještě Ještěd.
Milka755
Dobré ráno Emilko.Naši kluci rádi hrají hru Cink,je to sranda a bavíme se všichni.

Přeji hezký den.
alousova
Příjemný konec týdne Emilko

slávka
Přeji hezké ráno
a krásný celý pátek. Mějte se tu krásně a opatrujte se. Venku kolem - 6 stupnů a co je hlavní, nepadá nic. Z práce půjdeme rovnou odvolit a od pěti mi začíná zase nové soutěžní zápolení v bowlinku. Dnes máme trenink, tak podle počasí uvidím jestli pojedu. Doufejme,že nebude nic padat, protože jinak jsem doma. Když nemusím ve špatném počasí, tak nejezdím. Mějte se tu hezky a ještě jednou móóóc se opatrujte. Pa pa

galimmama
RE: Přeji hezké ráno
Slávinko měj hezký den.
Milka755
Slávko hezký den.My půjdem volit zítra ráno,až pojedem na nákup.At´se ti daří v soutěži.

emilkavolfova
Slávko,pohodový den v práci a ať se ti daří v soutěži a vyhraješ!!!
slávka
Ještě pokus o obrázek
emilkavolfova
RE: RE: Přeji hezké ráno
Pohodový pátek!
Marus.T
hezký večer
a pěknou noc plnou hezkých snů

echinacea123
RE: hezký večer
Marusko je pekne od Tebe,ze sem davas pekne melodie,drive to sem davala Lyduska a je skoda,ze uz sem moc nechodi.Ja osobne to neumim,sem neco davat a jsem rada,ze nektera devcata to ovladaji a tim nam (aspon me)delaji radost,Diky moc.Majka

acaia
RE: RE: hezký večer
Dobrou noc
Marus.T
RE: hezký večer
A JEŠTĚ JEDNU
echinacea123
RE: RE: hezký večer
Marusko ja chci jesteee.

Marus.T
RE: RE: RE: hezký večer
tak jo ještě jedno video
kvetahanc
RE: RE: RE: RE: hezký večer
Jémine, tak tahle písnička ze chmele před padesáti lety se zpívá pořád
no to je hezkýýý
Marus.T
RE: RE: RE: RE: VEČERNÍČEK
PINGU

echinacea123
RE: RE: RE: RE: RE: VEČERNÍČEK
Diky,diky.

emilkavolfova
Krásný večer a dobrou noc!
Děvčata,jdu všem popřát dobrou noc!Pěkně se vyspěte do růžova a zítra zase ahoj tady!

zdenik50
Příjemný večer
Všem přeji na večer pohodu,klidné spaní,já tu zas budu mít od zítřka nocležníčka,možná oba.
Tak tu bude šrumec,v sobotu budem spolu vařit a péct,tak to bude déle trvat,do všeho se ten
malý hrne,ale nechávám jej,jen usměrn'uji,aby nebylo vše po celé kuchyni a voda by tekla
stále proudem,moc rád umývá nádobí a nejlépe co nejdéle.
Tak mějte prima dny a bud'te ve zdraví.
galimmama
Hezký večer
U nás sluníčko nebylo. Celý den nějak pod mrakem - 5.
Večer budeme mít návštěvu,tak vám přeju hezký večer a dobrou noc.
buchtomila
Děvčata
hrabenka
Za chvíli už bude večer...
Ale už je vidět, že den se prodlužuje. Děvenky, já si dnes na oběd tak pochutnala, jako už dlouho né. Našla jsem si ten recepis na internrtu na Labužníkovi. A musím říct, že chutnal jako v Tyrolích. Ještě mi kousek zůstal, tak zítra udělám další z dobrot- fazolky na smetaně , brambor a k tomu ten zbytek toho tafelspitzu. Vývar z toho jsem dala do lednice a zítra dodělám falešnou bílou králičí polívku- bude i na sobotu. Zítra odpoledne půjdem s mužem pomalinku k volbám. Vím, že kdybych chtěla, přišli by s urnou k nám, ale to muž nechce.Tak se aspoň trochu dostane mezi lidi a taky se projde. Zase mi to skoro nepíše...
galimmama
RE: Za chvíli už bude večer...
Olinko hovězí z polévky je mňamka.
buchtomila
RE: Za chvíli už bude večer...
galimmama
RE: RE: Za chvíli už bude večer...
Hezký večer Mili. To jsou moje oblíbené palačinky.

tetaamalka
Hezký den všem
No hezký,už týden je tma jak v ranci,sluníčko odpočívá v obláčcích.

Dnes jsem vařila nudlovou polévku,sm.květák a kuřecí řízky,k tomu brambory a brkaši a zelný salát.Včera jsem škvařila v troubě sádlo,tak dnes jsem udělala pomazánku a ještě musím něco upéct.no nevím,jestli ty naše trochu nerozmazluju.
Dnes doloupeme druhý pytel ořechů,zbude už jen jeden,ale aspoň se tím zabavíme,nedá se jen sedět u televize.
galimmama
RE: Hezký den všem
Amálko u nás taky sluníčko nefunguje.Ořechů mám trošku v mrazáku od loňska.Letos nebyl ani jeden.
Taky bych se dala od tebe rozmazlovat.Máš samé dobrůtky.
buchtomila
evík7
Amálko zdravím tě,
nám tady pěkně svítí sluníčko,je to lahoda na duši.
Nerozmazluješ,ví že jsi dobrá kuchařinka a vaříš s radostí,ale až na to umývání nádobí viď?
buchtomila
RE: RE: Hezký den všem
zdenik50
Amálko,pěkný den.Máš pravdu,rozmazlujem si ty rodinky,ale rádi.
Tady je stále taky šedivo,vlezlo,bez sluníčka a trochu padá.
galimmama
Ahoj Zdeni. To počasí máme stejné.
buchtomila
emilkavolfova
No tak Amálko alespoň děláte něco užitečného pro sebe.V té blbé televizi je stejně pořád politika a volby a házení špíny,jeden na druhého.Už mi z toho jde hlava kolem,aby už byl konec.já dneska upekla buchtu šup sem šup tam.Zamíchat a nalít na plech.Dovnitř jde nakrájený kompot,já dala broskve i se šťÁVOU,TROCHU NASEKANÝCH OŘECHŮ,nakonec jsem to polila polevou a dědoušek je spokojený.Tady pořád jemně padá sníh.Mněj prima den!!!

galimmama
Emilko tu buchtu taky občas peču. Je rychlá a dobrá.
buchtomila
zdenik50
Emilko,pohodový den.Já se skoro na televizi nedívám,není na co.Politika mně nezajímá.
Já budu péct asi zítra něco z jablek.Tady za kopcem taky popadává
Marus.T
čao AMÁLKO,to víš,že ty své milé rozmazlujem
galimmama
Ahoj Maruško.
buchtomila