Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Na obsah stránky

Diskuzní klub - Hydepark

O čemkoliv a o komkoliv naplno a bez servítků. Nestyďte se za váš názor...

Přidejte svůj názor

hrabenka

3. ledna, 14:29

Hezké a klidné odpoledne ...

Jsme po obědě. Dnes byl fantastický oběd. Onehda jsem viděla v prostřeno maso napajcované rozmělněným novým kořením. Dala jsem ještě i pepře- všechnu koř. zeleninu a hodně hlívy. Pak vypek rozmixovala a dala zakys. smetanu. Tá hlíva teda udělala své a to rozdrcené nové kořeni na mase nemá chybu. K tomu byl domácí knedlik -dělbuch- ty děda zbožňuje. Polívka byla ze slepice s domácimi nudlemi, musí být nakrájené, né dělané na strojku na vlasové- ještě je na zítra. Děcka si omáčku přidávaly, takže nezůstala ani kapka. Děcka byly i s dvojčatky v ZOO- Pepi byla s něma sama. Zeť si v Ostravě zašel po starožitníctvích- hledá všude kde příjde karetní hry v kazetách. Ale nic nenašel. Má už pěknou sbírku. Musí být kompletní.
Dnes jsme obohatili léčbu o nový prvek- rybí tuk. To byste nevěřili- 2 dcl stojí 180 kč. Mně omývalo. Ale já do muže cpu kde co kdy mi někdo poradí- tím myslím samozřejmě všechno přírodní a co nemůže uškodit. A všechno konzultuju s dr. Člověk nikdy neví co pomůže. Náš den je tak rozdělen od rána- hned po probuzení se začíná brát jedná kůra, pak druhá, třetí a pokračujeme do večera. Od bylinek po lněné semínko a olej a kde co vyčtu, nebo mi příjde internetem. Mám takový košík, kde mám všechny ty patáky a jak ho ráno vytahuju se studeného špajzu, tak muž už kroutí očima. Ale holky vidíte.. táta se prozatím drží dobře. Jeho kamarád když příjde, tak dědovi vždycky říká... ty máš doma anděla stražného.. a mne to hodně těší a povzbuzuje. Jinak bych to třeba už i vzdala, protože manžel někdy dělá rotyku, že to nebude, a ono mu nechutná a to je hořké a ono takové makové. Mám chuť s tím někdy praštit do záchodu, ale pak si něco pomyslím o něčem a donutím tatika i po zlém otevřit pusu a polknout to. Ale večer když ležíme tak mne chytne za ruku dá mi na ní pusu a místo dobré noci řekne... Za všechno děkuji. A já mu odpouštím ty jeho brikule. Protože nevím, jaký já bych byla v jeho situaci pacient. Možná horší.
Tak jsem se zase rozepsala...mějte se a pa

Hezké a klidné odpoledne ...

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

3. ledna, 18:49

RE: Hezké a klidné odpoledne ...

Olinko i slza mě ukápla,pláč kamarád říká dobře,jsi anděl.polibek Někdy to chce hodně trpělivosti,ale ty to zvládneš,milujete se a to vám hodně pomáhá.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

3. ledna, 15:50

Olinko,tak to je od manžela krásné vyznání a určitě si to zasloužíš!Kéž by bylo líp!držím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

jararobin

3. ledna, 14:25

JIŘINCE, MILENCE, VĚRUŠCE

Nebe je poseto tisíci světýlky,
z oblohy přilétá andílek malinký.
Na malém obláčku.
Vám nese přáníčko,
pohodu, lásku a zdravíčko.
ať se na Vás usměje štěstíčko.
Vše jen to nejlepší k Vašim narozeninám ze srdce přeje Jarmilaúsměvúsměvúsměv

JIŘINCE, MILENCE, VĚRUŠCE

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

3. ledna, 16:38

RE: JIŘINCE, MILENCE, VĚRUŠCE

Jarmilko děkuji za přáníčko.úsměv

RE: JIŘINCE, MILENCE, VĚRUŠCE

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

2112Hana

3. ledna, 13:43

Všem dnešním oslavenkyním

přeju k narozeninám všechno nejlepší, hodně radosti, štěstí, spokojenosti a hlavně pevné zdravíčko. H.úsměvúsměvúsměv

Všem dnešním oslavenkyním

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

3. ledna, 16:39

RE: Všem dnešním oslavenkyním

Haničko děkuji za přáníčko.úsměv

RE: Všem dnešním oslavenkyním

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

3. ledna, 16:57

RE: RE: Všem dnešním oslavenkyním

Dobré odpoledne,u nás moc dobré není,dopoledne lilo,když jsem byla tak v polovině cesty,rozpršelo se,zmokla jsem,jelikož deštník,jsem vyndala z tašky,muž v době jeho vycházek pro mě přijel.Něco jsme přikoupili a jeli domů,vařeno jsem měla,padla na mě únava.Pomalu a jistě se bude prodlužovat denní světlo.
Všem oslavenkyním přeji vše nejlepší.úsměvmávání

RE: RE: Všem dnešním oslavenkyním

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

3. ledna, 20:30

RE: RE: RE: Všem dnešním oslavenkyním

Žádná reakce,také reakce.překvapení

RE: RE: RE: Všem dnešním oslavenkyním

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

3. ledna, 13:35

RE: RE: RE: RE: Pěkné odpoledne!

Děvčatům,co dnes slaví narozeniny,přeju hodně zdraví ,štěstí a lásky!!!U nás od rána i v noci padá déšť se sněhem,je z toho mokro a nevlídno.Dneska čekám na Filípka,mladí už jsou v práci.Ani se mi nechce jít ven,ale půjdu pak s Fildou k nim domů.Děvčata,to zase byl zážitek.Můj dědoušek už asi 5 dní nemohl najít svoje brýle.já to nijak neřešila,on pořád něco hledá.Dneska jsem to nevydržela a dala se do hledání s ním.Nic.A to jsme odtáhli i skříň v pokojíku,jestli to tam nezapadlo.Ještě jsme zašli k sousedům nahoru,byli jsme tam zapisovat vodoměry.Už jsem to vzdala a na dědu se i trochu zlobila.Holky,nakonec úplně náhodou otevřu můj šuplík kde mám svoje brýle a různé krámy a co nenajdu,jeho brýle.Tak nakonec jsem je založila já a všude u dětí jsem ho pomlouvala,jaký je sklerotik!Ach,jó,tak já už taky blbnu!Ale je frajer,nic neřekl,to já bych to pěkně okomentovala.Mnějte pěkný den,marodům přeju rychlé uzdravení a Olinko,tvému manželovi přeju dobré výsledky!!! držím palcedržím palcedržím palce

RE: RE: RE: RE: Pěkné odpoledne!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

3. ledna, 16:39

RE: RE: RE: RE: RE: Pěkné odpoledne!

Emilko děkuji za přáníčkoúsměv

RE: RE: RE: RE: RE: Pěkné odpoledne!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

3. ledna, 13:14

Hezké odpoledne

Pořád mě ten bacil drží.Z rýmy jdu na kašel...vařím tymián.Louhuju cibulu v cukru.nemám slov
Nový rok se nám tady hemží narozeninami.Ještě,že mi to připomenete,nerada bych na některou zapomněla.Chci popřát k dnešním narozeninám Jiřince,Věrce a Milence.Děvčata hodně štěstí,lásky a zdraví.úsměv
Ještě chci poděkovat Marunce a Olince za jejich modlitby a přímluvy.Olinko brzy se uzdravte,držím manželovi palce,ať má kontrolu na 1.držím palce
Mějte hezký den.Jdu se kurýrovat.mávání

Hezké odpoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

3. ledna, 16:40

RE: Hezké odpoledne

Ahoj Gali,
děkuji za přáníčko.úsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

3. ledna, 13:39

Maruško,přeju brzké uzdravení!Mně už je celkem fajn,jenom ta rýma se pořád drží.Dcera ten tymián podle tvého receptu dělá pořád do zásoby,taky jsem to ochutnala a je to dobrá medicína.Mám od ní vyřídit poděkování!mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

havlickova.ji

3. ledna, 12:15

MILENKO A VĚRUŠKO

i já Vám oběma k narozeninám přeji hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a lásky. Až budu já připíjet, bude to i na Vaše zdravíčko. Ji.H.

MILENKO A VĚRUŠKO

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

3. ledna, 16:42

RE: MILENKO A VĚRUŠKO

Jiřinko všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví k narozeninám.

RE: MILENKO A VĚRUŠKO

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

havlickova.ji

3. ledna, 11:56

Poděkování.

Milé internetové kamarádky, všem Vám moc děkuji za přání k narozeninám. Je milé vědět, že někde na opoačném konci republiky, kde jsem třeba ještě nikdy nebyla je kamarádka, která mi popřála k narozeninám. Oslavu plánuji až na sobotu a budu na Vás při ní myslet. Až budu připíjet, bude to i na Vaše zdraví. Ještě jednou dík Ji.H. úsměvmrknutímávání

Poděkování.

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

3. ledna, 11:52

Všem děvčatům co dnes

mají narozeniny:

Na Vaše zdraví se dneska pije,
do lesklých pohárků šampus se lije.
Cinkají skleničky a chodí známí,
tisknou Vám ruku, říkají přání.
Vše nejlepší k narozeninám přeje Evamávánípolibekúsměv

Všem děvčatům co dnes

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

milen59

3. ledna, 16:44

RE: Všem děvčatům co dnes

Evi děkuji moc.

RE: Všem děvčatům co dnes

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

helca1969

3. ledna, 11:46

Pěkný den

Přeji všem příjemný čtvrtek úsměv
Tak dneska už šel Míra konečně po několika týdnech do školy, teda spíš pajdal, ta noha ho ještě bolí a nemůže na ni pořádně došlápnout, ale cvičením se to spraví. Bude mít co dělat, aby dopsal všechny sešity, ale musí se s tím poprat. Matematiku jsme spolu probírali, ale u převodu poměru zlomků do základního tvaru jsem jaksi ztroskotala, holt 25 let po maturitě je znát mrknutí
K obědu dnes jen obalený salám s brkaší.
Venku poletuje sníh, ale je 1 st. nad nulou, tak snad se neudrží.
Mějte se pohodově.

Pěkný den

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

ilopat2

3. ledna, 11:31

Dobrý den

děvčata všem.Já byla ráno u zubařky,půlka zubu venku a půlka zalepená.Stálo to 620 korun.Tak to snad chvíli vydrží.U nás je zataženo,prší a fouká vítr.Jsou jen 4 st.Uvařím něco rychléhoúsměv

Dobrý den

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek