Na mě sedlo taky nachlazení.Z nosu mi teče samospádem. Odpoledne jsme zajeli pro veky a salámky na chlebíčky.Udělala jsem dvě pomazánky,křenovou a vajíčkovou. Venku se to drží pořád pod nulou,i když svítilo sluníčko. Děvčata taky vám chci popřát.Do nového roku hodně štěstí,zdraví a spokojenosti. Doufám,že se zde budeme zase celý rok scházet.
Gali,rychlé uzdravení přeji,rýma umí být obtížná.Tu fotečku s praneteřinkami si pamatuji.Já bych se na bruslích asi přerazila. Lukášek kouká na pohádku. Tady u dcery nemám obrázky.
Přeju klidný předposlední den roku,zítra jdu do práce ,tak dneska udělám salát na pár chlebíčků,aspoň se zaleží.Cukroví ještě troška zbývá ,tak buchty nemusím .Ráno svítilo sluníčko ,jako o velikonocích ,ale už je zatažené . Ivanko ,přeju moc a moc zdravíčka k narozeninám .To se ještě načekáme na důchod ,teď se říká : stáří pryč a do důchodu daleko. Mějte se hezky a dobrou chuť k obědu.
Všechny děvčata tady na HP ale i ty, co už tady chodí málo přijměte ode mne vinš k novému roku. Přeji Vám všem hlavně to, co opravdu nejvíc potřebujem. Ostatní už příjde samo ruku v ruce s tím důležitým a cenným a to je ZDRAVÍ-ŠTĚSTÍ A RODINNÁ POHODA. Každou z vás na dálku objímám a třesu rukou . Já jsem ráno vstala celá polámaná z nosu mi teče jen voda jako z vodovodu a nosní dutiny mám ucpané tak, že mi třeští hlava. Už jsem začala i kašlat, ale horečku nemám. Tak jsem nasadila zázvor, černá ředkev už je v puncláku a vzala jsem si preventivně Coldrex- ten horký nápoj. Nesmím za žádnou cenu nakazit manžela. Tak si dávám pozor, abych něco nechytla- a ani nevím, kde jsem se prochladla. Manžel by musel okamžitě vysadit tu léčbu co teď má a to by byla pohroma. Tak chodím tady s tou lékarenskou papírovou rouškou na puse a taky jsem vytáhla staré horské slunko a pálím po bytě ty bacily- jen jestli to má nějaký účinek. Zkouším. Králiky jsem už vytáhla z mražáku a večer si je naložim na svíčkovou. Jinak se mi nic nechce. Děcka volali, jsou v pohodě, mají teploučko, svítí jim tam sluníčko jako na jaře. Na chlupě je ještě dost sněhu- tak děcka se vyblbnou na saních a bobech. Mají na Silvestra naloženou živáňskou- mame tam takový obrovský rožeň a taky jsme ji tam na Silvestry dělávali. Pak se i 5 hodin pomalu na ohni otáčela. Muž tam už dal takový malý el. strojek , tak už se to ručně neotáčí. Jednou nám všecny sklenice na víno o půlnocí přimrzli ke kameni- někdo z nás byl tak chytrý a sklenice opláchl a mokré postavil na kámen před chalupou... byl mráz že nosní dírky přimrzaly... tak jsme si připíjeli bylo hodně po půlnocí. A nějaké ohňostroje a rachejtle?? To ani nebylo a ani peníze na ně nebyly. Tak se udělala velká vatra a půlnoc se slavila tak, že jsme pálili starý rok- oblekli jsme panáka ze slámy a šup s ním do ohně. Někdo se oblékl jako mimino- dudlík do pusy a představoval nový rok a my ho vítali. Děcka doufám, že to taky tak udělají. Je to zábavn
OLinko,já jsem na tom se zdravím podobně.Už to obešlo celou rodinu a teď jsem na řadě já. Rýma,kašel a dutiny ucpané,hlava mi duní.Musím to vyléčit.Dneska už třetí den svítí sluníčko.Včera jsme se byli podívat na zimním stadionu a můj dědoušek ve svých 65 letech taky bruslil.Byl tam nejstarší na ledě,ale užil si to.Já tam byla jenom chvíli,byla tam velká zima.Chtěla bych také popřát všem najednou,krásný silvestr a hodně zdraví,pohody a lásky v novém roce.Některým jsem posla přání mejlem,ale asi ne všem,tak to napravuji tady!!!
Emilko,přeji brzské uzdravení,máme venku + 7,9,je teplo.To sluníčko je příjemné,jen je škoda,že si děti o vánočních prázdninách neužijí sníh. Pěkný den
Všem Vám přeji pohodově prožitý poslední nedělní den v tomto roce. Tak nám roznášeli nové nájmy,ale zdražení není velké,tak jsem ráda. Po obědě pojedu hlídat malého,ostatní si půjdou zabruslit. Zítra asi budu s malým,to bude dílo,jak někde bouchne petarda,tak on zalehne a zacpe ouška,no bojí se,tak to bude zítra víc o chování. Dnes si vařím jen bramboračku,nějak nemám na nic chut'.
jarmila1
oprava
omlouvám se za chybičku(přeje). Jarmila
jarmila1
Přání
Ať výhled do Nového roku je plný optimismu
a v něm jen splněná přání.
PF 2013 přeJarmila
jararobin
všem milým děvčatům
příjemný poslední letošní nedělní večer
evík7
RE: všem milým děvčatům
Jaruško i ty si užij poslední neděli,pa pááá

jararobin
RE: všem milým děvčatům
měsíc a osvícená naše sjezdovka,, včera obdržela bronzovou medajli
evík7
RE: RE: všem milým děvčatům
Jaruško gratuluji k pěknému umístění.

havlickova.ji
Krásný podvečer
předposledního dne roku 2012. Už to začíná. Venku práskají petardy a pes se může doma zjančit. Omlouvám se přišla návštěva. Ještě se ozvu. Ji.H.
olismi
RE: Krásný podvečer
Přesně tak,venku petardy,pes na klíně,tak přeju hezký večer a klidnou noc a do Nového roku hodně zdraví,ticháček Olga

Dagmarka
Všem děvčatům na HP
co nejkrásnější závěr roku a ve zdraví/pokud možno/ vstup do nového roku

2112Hana
Přání všem
Ať výhled do Nového roku je plný optimismu
a v něm jen splněná přání.
PF 2013 přeje Hana
galimmama
Hezké pozdní odpoledne
Na mě sedlo taky nachlazení.Z nosu mi teče samospádem.

Odpoledne jsme zajeli pro veky a salámky na chlebíčky.Udělala jsem dvě pomazánky,křenovou a vajíčkovou.
Venku se to drží pořád pod nulou,i když svítilo sluníčko.
Děvčata taky vám chci popřát.Do nového roku hodně štěstí,zdraví a spokojenosti.
Doufám,že se zde budeme zase celý rok scházet.
zdenik50
RE: Hezké pozdní odpoledne
Gali,rychlé uzdravení přeji,rýma umí být obtížná.Tu fotečku s praneteřinkami si pamatuji.Já bych se na bruslích asi přerazila.

Tady u dcery nemám obrázky.
Lukášek kouká na pohádku.
HELENA.07
POHODOVOU NEDĚLENKU BERUŠKY MOJE
Přeju klidný předposlední den roku,zítra jdu do práce ,tak dneska udělám salát na pár chlebíčků,aspoň se zaleží.Cukroví ještě troška zbývá ,tak buchty nemusím .Ráno svítilo sluníčko ,jako o velikonocích ,ale už je zatažené .

Ivanko ,přeju moc a moc zdravíčka k narozeninám .To se ještě načekáme na důchod ,teď se říká : stáří pryč a do důchodu daleko.
Mějte se hezky a dobrou chuť k obědu.
galimmama
RE: POHODOVOU NEDĚLENKU BERUŠKY MOJE
Ahoj Heli.

To máš pravdu s tím důchodem.
Taky máme ještě cukroví.Nic zatím nepeču.
Jednička
RE: POHODOVOU NEDĚLENKU BERUŠKY MOJE
Ahoj Helenko. Chlebíček bych si dala, ale jsem nějak nakynutá Ať Ti to zítra hezky utíká a večer spolu bouchnem šampus
galimmama
RE: RE: POHODOVOU NEDĚLENKU BERUŠKY MOJE
Ahoj Oli.
hrabenka
Vinšuju...
Všechny děvčata tady na HP ale i ty, co už tady chodí málo přijměte ode mne vinš k novému roku. Přeji Vám všem hlavně to, co opravdu nejvíc potřebujem. Ostatní už příjde samo ruku v ruce s tím důležitým a cenným a to je ZDRAVÍ-ŠTĚSTÍ A RODINNÁ POHODA. Každou z vás na dálku objímám a třesu rukou .
Já jsem ráno vstala celá polámaná z nosu mi teče jen voda jako z vodovodu a nosní dutiny mám ucpané tak, že mi třeští hlava. Už jsem začala i kašlat, ale horečku nemám. Tak jsem nasadila zázvor, černá ředkev už je v puncláku a vzala jsem si preventivně Coldrex- ten horký nápoj. Nesmím za žádnou cenu nakazit manžela. Tak si dávám pozor, abych něco nechytla- a ani nevím, kde jsem se prochladla. Manžel by musel okamžitě vysadit tu léčbu co teď má a to by byla pohroma.
Tak chodím tady s tou lékarenskou papírovou rouškou na puse a taky jsem vytáhla staré horské slunko a pálím po bytě ty bacily- jen jestli to má nějaký účinek. Zkouším. Králiky jsem už vytáhla z mražáku a večer si je naložim na svíčkovou. Jinak se mi nic nechce. Děcka volali, jsou v pohodě, mají teploučko, svítí jim tam sluníčko jako na jaře. Na chlupě je ještě dost sněhu- tak děcka se vyblbnou na saních a bobech. Mají na Silvestra naloženou živáňskou- mame tam takový obrovský rožeň a taky jsme ji tam na Silvestry dělávali. Pak se i 5 hodin pomalu na ohni otáčela. Muž tam už dal takový malý el. strojek , tak už se to ručně neotáčí. Jednou nám všecny sklenice na víno o půlnocí přimrzli ke kameni- někdo z nás byl tak chytrý a sklenice opláchl a mokré postavil na kámen před chalupou... byl mráz že nosní dírky přimrzaly... tak jsme si připíjeli bylo hodně po půlnocí. A nějaké ohňostroje a rachejtle?? To ani nebylo a ani peníze na ně nebyly. Tak se udělala velká vatra a půlnoc se slavila tak, že jsme pálili starý rok- oblekli jsme panáka ze slámy a šup s ním do ohně. Někdo se oblékl jako mimino- dudlík do pusy a představoval nový rok a my ho vítali. Děcka doufám, že to taky tak udělají. Je to zábavn
galimmama
RE: Vinšuju...
Olinko mě to taky postihlo,rýma jako trám.
emilkavolfova
OLinko,já jsem na tom se zdravím podobně.Už to obešlo celou rodinu a teď jsem na řadě já. Rýma,kašel a dutiny ucpané,hlava mi duní.Musím to vyléčit.Dneska už třetí den svítí sluníčko.Včera jsme se byli podívat na zimním stadionu a můj dědoušek ve svých 65 letech taky bruslil.Byl tam nejstarší na ledě,ale užil si to.Já tam byla jenom chvíli,byla tam velká zima.Chtěla bych také popřát všem najednou,krásný silvestr a hodně zdraví,pohody a lásky v novém roce.Některým jsem posla přání mejlem,ale asi ne všem,tak to napravuji tady!!!

galimmama
RE: RE: Vinšuju...
Emi manžel je šikulka.Já bych šla bruslit hned.Uvidíme,třeba se zadaří.Předloni jsem byla s praneteřinkami.
emilkavolfova
RE: RE: RE: Vinšuju...
maruško,já jsem na bruslích nestála asi 40 let.To už bych nezvládla.Ty jsi tedy dobrááá ... !

zdenik50
RE: RE: Vinšuju...
Emilko,přeji brzské uzdravení,máme venku + 7,9,je teplo.To sluníčko je příjemné,jen je škoda,že si děti o vánočních prázdninách neužijí sníh.
Pěkný den
zdenik50
Olinko,držím všechny palce at' jsi rychle fit,pěkný den a nemoc zažen'.

zdenik50
RE: Příjemný nedělní den
Všem Vám přeji pohodově prožitý poslední nedělní den v tomto roce.
Tak nám roznášeli nové nájmy,ale zdražení není velké,tak jsem ráda.
Po obědě pojedu hlídat malého,ostatní si půjdou zabruslit.
Zítra asi budu s malým,to bude dílo,jak někde bouchne petarda,tak on
zalehne a zacpe ouška,no bojí se,tak to bude zítra víc o chování.
Dnes si vařím jen bramboračku,nějak nemám na nic chut'.
galimmama
RE: RE: Příjemný nedělní den
Zdeni,užívej si malého.