Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Na obsah stránky

Diskuzní klub - Hydepark

O čemkoliv a o komkoliv naplno a bez servítků. Nestyďte se za váš názor...

Přidejte svůj názor

2112Hana

22. května, 17:55

Příjemný podvečer přeju všem

Od rána je tu chladno, přeprchá. Dnes na oběd bylo filé s bamborem a ok. salát. Zítra budou májovky s vejcem a brambor. Dneska ráno jsem byla nakoupit a pak zalít ve skleníku, jinak jsem paty nevytáhla. Za chvíli bude Ulice a tak se loučím. Hezký zbytek dne přeji všem.úsměv

Příjemný podvečer přeju všem

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

22. května, 16:28

Pěkný podvečer všem!

Tak děvčata,dnešek byl nepěkný,deštivý a studený.V rychlosti jsem byla nakoupit a už sedím doma a nevytáhnu paty!Udělala jsem si pomazánku ze syrečků,teď jsem si namazala čerstvý chlebík a k tomu hrnek mléka a moc jsem si pochutnala.Přišly mi poštou hodiny,co jsem objednala na internetu pro dceru k narozeninám.Pořád o nich mluvila a její manžel drží kasu,což znamená,že přednější je písek,nebo kamení na cestu a dlažba a tak dále.Tak jí udělám radost i když narozky má až v červenci,tak nevím,jestli to tak dlouho vydržím!Je to moje životní opora a vím,že se na ni jednoubudu moct spolehnout.Dceru mám jenom ji i když kluci jsou taky hodní.Večer se budu zase dívat na Markízu,na Modré z nebe.Sice to obulím,ale je to všechno o životě!mávání

Pěkný podvečer všem!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

22. května, 17:52

RE: Pěkný podvečer všem!

Emi,u nás už taky prší.Začalo před chvilkou, tak prádlo mi stačilo uschnout.
Emilko,jsi hodná maminka.Myslím,že to do těch narozek nevydržíš.Dcera bude mít velkou radost.dobrá práce
Já jsem si na véču opekla zbylé brambory od oběda.Na to jsem si nastrouhala nivu a zelenou nať z cibulky. Hrnek podmáslí. Mňamka ohromná.vyplazený jazyk

RE: Pěkný podvečer všem!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

23. května, 7:16

RE: RE: Pěkný podvečer všem!

Maruško už teď mně svědí jazyk a nejraši bych jí ty hodiny dala už teď,musím vydržať !!!Brambory od oběda si taky děláme opečené,a podle chutí si tam něco přidáme,cibulku a česnek a máš pravdu,je to dobrota.Já miluju všechny sýry i ty smraďáky,ale můj dědoušek moc ne.mávánídobrá práce

RE: RE: Pěkný podvečer všem!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

22. května, 11:22

Děvčata jdu vám popřát

pohodovou středu,úsměv zatím nám svítí sluníčko a v noci pěkně napršelo,dnes píší v novinách,že začínají růst houby a prý červen bude bohatý na úrodu,my je neumíme hledat,máme to daleko do lesa,takže všem co to umí přeji ať mají letos hojnost hub.Dnes k obědu vařím lečo a vařím držkovou polévku,ta dá víc práce,ale bude i do mrazáku,máme ji moc rádi.mrknutí Dnes tu máme mít vnoučka na noc,tak bude veselo.Nasázela jsem si na balkon ještě afrikány,muškáty už tam mám a pěkně kvetou.úsměv

Děvčata jdu vám popřát

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

22. května, 17:55

RE: Děvčata jdu vám popřát

Ahoj Evi.
Doufám,že nám zase nějací kozáci narostou na zahradě. Je to sice plevel v houbách,ale jsou dobrý.mávání

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

22. května, 22:22

RE: RE: Děvčata jdu vám popřát

Gali zdravím tě,máváníúsměv co by jsem dala za takový plevel.mrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 12:54

Ahojky Evičko.Už jsem se tu s Tebou dlouho neviděla.Já teď chodím málo.Nemám čas,nestíhám a je mi furt blbě.Mně Afrikány teprve lezou ze země.Dala jsem je nějak letos později.Užívej si s rodinkou a vnoučkem v radosti a ve zdraví.Moc a moc Tě zdravím.úsměvúsměv

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

evík7

22. května, 22:31

Jituško moc tě holka zdravím,úsměv nějak poslední dobou nemám moc času,takže tu také nejsem moc často,ale snažím se alespoň v rychlosti číst.Moc to s tou prací nepřeháněj,musíš být na sebe opatrná.Afrikánci to doženou,ještě je dost času.Vojtíšek spí s dědou,potřebuje moc místa a kope kolem sebe,tak já složím hlavu na malé pohovce v kuchyni,jsem malá tak to snad vydržím.mrknutí

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

22. května, 17:58

Jituš ahóój. Šetři se berunko.držím palce

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

22. května, 17:59

RE: RE: RE: Děvčata jdu vám popřát

Obrázek zmizelšok

RE: RE: RE: Děvčata jdu vám popřát

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

22. května, 10:57

Děvčata

úsměv přeji v š e m hezký den. U nás zatím slunečno, občas se zamračí. Včera byla bouřka s lijákem až v noci kolem 11 hod. Stihla jsem včera zasázet afrikány před domem, tak jsem ráda, že je nemusím zalívat a je chladněji... dnes vařit nemusím, máme od včera opečené kuřecí nudličky z prs, rýži a sýrovou omáčku s ananasem, hl. salát, našla jsem na netu... okopávat se nedá, tak jsem dnes žehlila... rozesadím po obědě salát, lepší se uchytí, když není takové horko.

Děvčata, mějte se hezky celý den.mávání

Děvčata

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 12:56

RE: Děvčata

Mili moc zdravím.Ty jsi pilná jako vždy.Muškáty už máš nádherné.Přeji Ti pěkné odpoledne.Jdu vařit.Tady je hnusně,pod mrakem.Zvířata jsou doma a ani se jim nechce ven.Pa,pa.úsměvúsměv

RE: Děvčata

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 10:30

Juky,juky,juk:

Ahojky berunky.
Jdu Vás všechny moc a moc pozdravit a popřát Vám pěkný den.U nás chvíli svítí a chcvíli je pod mrakem.teď jsem posnídala a nafetovala se a jsem celá zpocená.Já se po těch práškách na tu štítnou pořád potím ,jako dveře od chlíva.Nic neudělám,jsem pořád unavená a už mi to nebaví.Vřera jsem si koupila ještě 10 surfinek za 89,-.No tak nekupte to -že?,Myslím na Vás na všechny,jak jste proti mně jistě pilné a připadám si úplně ničemná.Berunky moje přeji Vám všem fanfárový den a žádné trápení a srážky s blbcem.Mám tu 3 kotlety,tak je udělám na houbách s rýží.Včera jsem je koupila,ale protože jsem neměla včera vařeno,nějak mi nezbyly síly,tak jsem drakovi 2 kotlety udělala rychle na pánvi a byl oběd se zbylou brkaší.Ještě mi tu kvetou tulipány.My jsme tu tak o 2 týdny opožděni.Tak berunky opatrujte se a hlavně hodně sil a zdraví Vám přeji všem.mávánímávánímávání

Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

buchtomila

22. května, 11:06

RE: Juky,juky,juk:

úsměv Jity, kočenko, myslím také na Tebe. Nemáš ten život lehký, ale snažíš se, jsi bojovnice, držím ti palce, aby bylo líp.držím palce

Jity, jakou mají surfinky barvu? Já letos surfinky nemám.

mrknutíJity ahoj.

RE: Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 13:07

RE: RE: Juky,juky,juk:

Před měsícem jsem koupila a ani jsem nevěděla jaké budou.Jsou tmavě fialové a světlejší proužky v nich.Ty co jsem koupila včera jsou taky nekvetoucí a tak nevím ještě barvu.Jinak tady chtějí za Surfínii v květníku letos 40,-To je teda nestydatost.Za ty první jsem dala 150,- a včera 89,- No nekup to.Dostala jsem vloni od švagrové Jiřiny.2 lísky.Až jsem se zhrozila.Já je kvůli tomu zimnímu vyndavání už nechtěla.Dala jsem je do velkých kýblů od barev.Už lezou,tak uvidím.Zmrznul mi 1 Clemátis.Už vloni.Dávala jsem mu šanci na letošek.Už je pryč.Musím koupit příští rok jiný.Drak přijde ve 3 hod.tak frčím vařit.Mám tu uvařený 1kg brambor,tak chci udělat do foroty br.knedlíky a šišky-do mrazáku.Tak snad to zvládnu.Moc Tě pozdravuji berunko a opatruj se.Já si koupila 4 sazenice rajčat,tak jsem je dala na hnůj.Taky jsem tam píchla 3 semínka Hokaida-dýně.Tak uvidím.Na víc nemám sílu.Taky zkouším brambory na trávě,zasypané posekanou trávou.Na to jsem zvědavá.Tak pa,pa.mávánímávánímávání

RE: RE: Juky,juky,juk:

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

nasaliba

22. května, 10:28

RE: Pěkný den!!!

Dnes zase sluníčko neví co má dělat.Nepřečetlo si asi rozvrh.Chvilku svítí a pak zas fuk za mrak ahledejte si mě.No asi si nemá s kým hrát tak laškuje s námi.Jinak sleduji jaké jste úžasné zahradnice.jedna květinka hezčí než druhá.A to nemluvím o zahradnicích.Ty jsou ještě hezčí a hlavně moooc šikovný.
U nás pořád padá to mokrý z vrchu.V noci byl zase slejvák až hrůza.Tak nám ty rajčata v těch kyblíkách asi shnijí jak bute furt tak cákat.
Janičko dneska bude u nás rizoto.Uvařím polívečku z kuřecích stehen a pak je oberu do rizotka.No jo.Teď vlastně nevím nevím jestli mám polívku nebo vývar.Dnes se v prostřeno hádali co je vývar a co polívka.A mě je to šuma fuk.Hlavně že je to dobroučký že jo?Dědovi se už začali šikmět oči včera když jsem mu řekla že bude rýže.Furt by dlabal brambory nebo knedle.Kdo se s nima má furt patlat.Kupovaný nechce(sem si ho rozmazlila)a tak jsem dopadla.
No to je asi dnes všechno.Mějte se berunky fajn.Pápá

RE: Pěkný den!!!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 10:33

RE: RE: Pěkný den!!!

Libuško,moc zdravím.To jsme my ženský všechny asi stejný.My by jsme se pro ty naše chlapy asi nejraději rozkrájely a nejsme pro ně líné udělat cokoliv.Já udělala v neděli lívance s borůvkama a drak si nevzal ani 1.Prý to nejí.No nevzala by jsi ho paličkou??Jiný by mi ruce snědl i s těmi vdolky.Měj se fajn.úsměvúsměvúsměv

RE: RE: Pěkný den!!!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

22. května, 10:48

RE: RE: RE: Pěkný den!!!

Mněla jsi ho vzít tou pánvičkou po hlavě,třeba by dostal chuť!úsměv

RE: RE: RE: Pěkný den!!!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

havlickova.ji

22. května, 10:15

U nás svítí !!!

Krásné dopoledne Vám všem na HP, u nás sluníčko ještě svítí, ale honí se mraky tak si myslím, že dlouho nebude. Včera odpoledne spadlo nepatrně kapek, nebylo to ani na zalití zahrádky.
K obědu dnes dělám Koprovou omáčku, nové brambory a hovězí krk. Mám jednoho maroda doma - muž chytil virózu a dcera leží u sebe doma ta chtěla Jakuba překvapit tak uklízela tvárnice a má přiskřípnutý nerv - nemůže na záda a ještě ke všemu tam máme tesaře - dělají krov nad garáží. Lítám jak dostihový kůň, ale mám štěstí , koně mám pod kapotou tak jen přejíždím. Mužovi už to povoluje, ale ještě dnes jsem mu naordinovala klid na lůžku a on velice rád poslechl.
Tak kamarádky, užívejte si květnových dnů a opatrujte se. Ahoj Ji.H. mávání

U nás svítí !!!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 10:35

RE: U nás svítí !!!

Ahojky jiřinko.Opatruj se,aby jsi to nepřehnala.U nás včera večer lilo ,jako z konve.To byl teda chčijon.úsměvúsměv

RE: U nás svítí !!!

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

galimmama

22. května, 9:45

Dobré už dopoledne

Přijela jsem ze města. Dnes je pod mrakem,zatím neprší.
Na oběd bude sekaná,zelí,brambory.Polévku má taťka od včera.
Mějte hezký den.mávání

Dobré už dopoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

emilkavolfova

22. května, 9:51

RE: Dobré už dopoledne

Maruško,u nás už prší a je chladno.Já vařím ptááčky na smetaně,už to tady voní.Odpoledne chci zajít na hřbitov,za každého počasí,dneska je to rok,co zemřela moje kamarádka a sousedka v jedné osobě.Moc vzpomínám.Volala mi dcera,že Filípek mněl dneska premiéru a zůstal ráno doma sám,aby konečně nemusel jít do družiny.Včera jsem si s ním dala řeč a tak řekl,že už bude chodit rovnou do školy.On je totiž strašpytel.Tak snad už mu to vydrží.Vždyť po prázdninách už bude čtvrťák.Náš syn,chodil do družiny jenom první třídu a už tam nechtěl a žádný malér neudělal.Taky mu musí rodiče dát důvěru,oni v něm pořád vidí malé děcko.Jdu dodělat ten oběd.Pa a hezký den!úsměv

RE: Dobré už dopoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 10:38

RE: RE: Dobré už dopoledne

Emilko,dobrou chuť a pěkný den Ti přeji.mrknutímrknutí

RE: RE: Dobré už dopoledne

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Milka755

22. května, 7:38

Dobré ráno

Dnes už nebude tak hezky,je tam pod mrakem.Včera na ten výlet nám to vyšlo.
Dnes budu šít,mám tam spoustu věcí na šití.Je tam zbytek omáčky,tak vytáhnu knedlík.
Všem přeji hezký den.Ještě foto kostel sv.Mikuláše ve Velinách.mávání

Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 10:39

RE: Dobré ráno

Mili,moc Tě zdravím.Taky odpočívej.I to je třeba.Klidný den Ti přeji.úsměvúsměvúsměv

RE: Dobré ráno

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

Margit49

22. května, 7:29

příjemné dobré ránko

nemůžu napsat sluníčkový den protože tady nám prší a máme 12 st.mrknutí
jani zdravím ja mám navařeno knedlik,zelí a karbenátky,polívka zeleninová a kerlubnovímé nočky,kolem desáte zase na lymfodrenáž na ruce,
úsměv jinak zdravím vás všechny na počítači,přeji pohodovou celou středu mávánímávání pa

příjemné dobré ránko

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek

frrrrr1910

22. května, 10:40

RE: příjemné dobré ránko

Gitko ,moc zdravím a přeji pevné zdravíčko.úsměvúsměv

RE: příjemné dobré ránko

• Reagovat
  • Nevhodný příspěvek