Pohodový Velký pátek přeju děvčata všem tady na H P !Je asi zbytečné psát,že je za okny bílo,napadal opět čerstvý sníh,je tam nula ale zataženo na sněžení.Jdu za chvíli dokoupit hlavně pečivo na svátky a dám to na mrazák,už do krámu nevlezu,vždycky tam nechám fůru peněz.Chleba si asi upeču čerstvý.Jinak vidím,že jste pilné včeličky.Pečete chystáte hody.Já nemusím,k nám přijdou jenom synové a malý Filda,jinak žádná návštěva.Udělám v pondělí pár chlebíčků a upeču eskymo řezy,už jsme je dlouho nemněli.Dneska půst nedržíme,já si na to nepotrpím,ale moje maminka by mi dala!U nás doma se to drželo a maminka vždycky říkala,kdo chce maso,ať si ho vezme sám,že ona nic nevidí,ale nedá nám to .Já si musela tajně něco zobnout,ta dieta mi nějak nejela.Dodneška jsem maso žrout,sladké moc nemusím.Á už se to zase venku sype,já se fakt picnu.Tak teď už končím a zase nakouknu,až bude čas.Mnějte pohodový den a dám vám nějaký jarní obrázek,aby jste nezapomněly,že je JARO !
zdravím Vás děvčata. Venku opět sníh a říkám si jestli nevydat vánoční výzdobu. Je to mokré, tak to přes den snad zmizí. Těsto na bochánky již kyne a k obědu bude bácínek. Polévka asi česnečka, musíme zahánět bacily. Mám tu na žehlení prádlo, které jsem vyprala mamce, tak ho vyžehlím, půjdu nakrmit a myslím, že bude čas na práci v mazanci. Přeji hezký celý den. dávejte na sebe pozor a opatrujte se
přeji vám v š e m hezký den. Brno-venkov pršosněží, je zase bílo, + 1°C. Jak mě to nebaví, ani do obchodu se mi nechce jít v tom počasí, ale musím. Dnes je půst, tak bude brokolicová polívka, zbyla jedna porce špenátu s vajíčkem, tak se dojí a zbylou knedlu udělám na pánvi s vajíčky. Jidáše letos nepeču. Upeču mazanec, roládu, dodělám věnečky a paříž. řezy. Na zítra plánuji z listového těsta upíct slané rolády a různé pochutiny.
Jani a Slávko z jakého těsta máte udělané ty kuřátka ? Jsou moc hezké.
Přeji všem ostatním, které nedostaly ode mne přání k velikonocům, ať ty svátky prožijí v pohodě.
Nám všem přeji, ať se nám dílo daří a návštěvám chutná. Cestovatelům šťastnou cestu bez nehod, marodům brzké uzdravení.
Hezký den Mílo, máš moc hezký košíček na hrob, ani mě to nebaví tm něco v tomto počasí dávat. U nás přes noc napadal sníh do 3 cm. Byla jsem ráno prometat a je to mokré. Ta kuřátka jsem dělala z oříšků,moučky a rumu. Byl přímo návod u těch formiček. Ještě jsem je večer polévala čokoládou a měla snahu je ozdobit, ale to mi moc nejde. Až to nafotím, tak pošlu. Měj hezký den a dávej na sebe pozor, pa pa
Příjemný den a hezké svátky všem tady. Užijte si je ve zdraví, dobré náladě, klidu a pohodě. Já jenom nevím (a myslím, že je nás takových víc), jestli jsou to Velikonoce nebo Vánoce. Včera bylo bílo, přes den roztálo. Dneska už zase nasněžilo a chumelí pořád. Je těsně kolem nuly, tak to snad roztaje zase. Doufám, že to tak nepůjde do nekonečna.Těšili jsme se na výlety, ale asi to dopadne tak, že se zavřeme doma a skončíme třeba u nějakého pěkného čtení…..Tak se mějte prima, ať se vám daří.
Alenko,moc zdravím.Máme to jako u Vás.Nic člověka nebaví.Přeji Ti,ať Ti vše jde od ruky a zbyde čas i na tu knížku.Jdu se natáhnout,je mi nějak divně.Opatruj se berunko.Přeji už jenom to sluníčko.
Álo zdravím a i Tobě přeji hezké velikonoce. Snad se počasí už umoudří a budeš mít lépe na výlety. U nás jak se počasí zlepší tak bude práce na zahradě a bude to zase do kolečka do kola. Ani mě nebaví dělat sazenice. Přeji hezký den
Jsme na tom stejně Slávko. Taky, jak se umoudří, mě čeká zahrada. Už vidím zase to nekonečné sekání trávy - ale dělám to docela ráda. My moc sazenic neděláme, většinou to kupujeme, protože je nemáme kde mít. Ale na zahradu se těším. Výlety na Velikonoce proto, že po vesnici pořád ještě chodí různí "opilci na koledu" a já to nějak nemusím.Ale jinak mě výlety baví hooodně Měj se hezky, ať se povedou mazance (pekla jsem je včera) a hlavně veselé Velikonoce
U nás opět poprašek sněhu a je na 0 .Jedeme k dceři,doufám,že dálnice bude dobrá.jana mi ted´psala zprávu at´si vezmem sněžnice. Mějte se hezky a večer se přijdu kouknout.
Všechny po ránu tak hezky píšete ,také začnu pro všechny s přáníčkem : Svátky jara jsou príma,ale ať už není zima,hodně radosti Veselé Velikonoce Dnes si můžeme udělat ze sněhu zajíce,do rána máme venku peřinu,nádherně pohádkově Ladovská zima.Topím celou noc,příjemné vstávání,už jak jsem se podívala v noci z okna tak jsem byla sprostá,když jsem půl 1 šla do postele,tak hustě sněžilo.Já nevím ,však už by jsem si měla zvyknout,stále si říkám už poslední záchvěvy zimy.Vypiju kávu,půjdu odmetat a naběhnu v 7 hod do obchůdku a koupim si kuřátka(indiánka),ne dvě ,ale tři,to by bylo,že to jaro nepřitáhne.Mějte všichni pěkný den.
Janajko i u nás Ladovská zima. Jak by to bylo krásné před vánocemi. Dej si kuřátek více, ať to jaro přivoláš. Letos nebudou ani kopřivy do velikonoční nádivky a ani žádná travička na barvení vajíček. Já už léta dělám jenom v cibuli a dávám různé lístečky a balím do gázy. Tak zase máme rekordy co se zimy týče. Tak se měj hezky a opatruj se
přeji Vám všem.Děvčata vstávat,vstávat.Dnes je Velký pátek a otvírají se poklady,abyste něco neprošvihly.Máme tu-2°°C a padá a padá.Vypadá to ,že ta mrcha zima se nevzdá.Mějte se moc hezky a buďte na sebe opatrní.
Danuško přeji hezký den, už jsi našla poklad? Když nebudeš vědět co s tím, tak adresu máš. U nás sníh a stále slabě padá. Těsto na bochánky kyne, tak mám opět o zábavu postaráno. Včera jsem celý den pekla. Dnes se musím dát do uklízení. Tak se měj krásně a pa
Venku hustě sněží Jitulence přeju cestu bez nehod ,samé dobré zprávy u doktorů a klidné svátky . MĚJTE SE HEZKY A DÁVEJTE NA SEBE POZOR,Venku to bude klouzat. A hooo ... j
Posílám zvonek z našeho lesa,třeba už konečně odzvoní zimě.
Ahojky Helenko,Danuš,Janajko,Libuško a Janinko.Všechny Vás moc zdravím berunky moje.Helence děkuji za přání.Určitě se budu snažit vrátit brzy za Vámi.Ozvu se Vám přes Marušku,jak jsem dorazila.Všem Vám přeji fanfárový den a i když poklad maličký jen,přeji ho berušky Vám všem.Hlavně ať jsme zdraví a vše ostatní určitě přijde,ale někdy je to čekání nekonečné.Mějte se moje berunky ,jak nejlíp to dokážete.Ahóóójky.
Helenko už slyším zvonit zvonek, ale jak slyším právě předpověď počasí tak nevím nevím, jestli bude zvonek úspěšný. I tak Ti přeji hezké prožití svátků velikonočních v klidu a pohodě. Opatruj se
Velikonoce jsou báječná chvíle, kdy se všichni spolu uvidíme. A proto je mám moc ráda a chci Vám všem přát, ať se Vám svátky vydaří, slunce jen pro Vás zazáří.
Protože mě nejdou mejlíky tak to přeji všem tady na stránkách
Ahoj Janulenko,přáníčko od tebe dorazilo ,tak jsem to zkusila poslat zpět tobě a dvakrát to mám zpět. Mějte se hezky všichni u vás a užijte si Elišku,pozdravuj o de mě svého šikovného muže a opusinkuj i za mě to vaše malé štěstíčko.Hezké velikonoce všem sýkorkám ...
Helenko děkuji za přáníčko ale špatně jsem si to přečetla naše zlatíčko tu dneska nemám a tak jsem opusinkovala dědu koukal co se děje a tak jsem mu to přečetla zdraví tě a máš mě prý radit častěji
LÁSKA ZELENÉHO ČTVRTKA, VÍRA VELKÉHO PÁTKA, NADĚJE BÍLÉ SOBOTY A VÍTĚZSTVÍ VELKONOČNÍ NEDĚLE NECHŤ VÁS POSILNÍ POKOJEM A DŮVĚROU. KRÁSNÉ A POŽEHNANÉ PROŽITÍ VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ VÁM VŠEM PŘEJE GITA
emilkavolfova
pěkné raníčko děvčata!
Pohodový Velký pátek přeju děvčata všem tady na H P !Je asi zbytečné psát,že je za okny bílo,napadal opět čerstvý sníh,je tam nula ale zataženo na sněžení.Jdu za chvíli dokoupit hlavně pečivo na svátky a dám to na mrazák,už do krámu nevlezu,vždycky tam nechám fůru peněz.Chleba si asi upeču čerstvý.Jinak vidím,že jste pilné včeličky.Pečete chystáte hody.Já nemusím,k nám přijdou jenom synové a malý Filda,jinak žádná návštěva.Udělám v pondělí pár chlebíčků a upeču eskymo řezy,už jsme je dlouho nemněli.Dneska půst nedržíme,já si na to nepotrpím,ale moje maminka by mi dala!U nás doma se to drželo a maminka vždycky říkala,kdo chce maso,ať si ho vezme sám,že ona nic nevidí,ale nedá nám to .Já si musela tajně něco zobnout,ta dieta mi nějak nejela.Dodneška jsem maso žrout,sladké moc nemusím.Á už se to zase venku sype,já se fakt picnu.Tak teď už končím a zase nakouknu,až bude čas.Mnějte pohodový den a dám vám nějaký jarní obrázek,aby jste nezapomněly,že je JARO !

frrrrr1910
RE: pěkné raníčko děvčata!
Emilko,zdravím.Měj dnes spíš jarní den,než ten hnus,co je u nás.Taky ještě juknu.

slávka
Hezký Velký pátek
zdravím Vás děvčata. Venku opět sníh a říkám si jestli nevydat vánoční výzdobu. Je to mokré, tak to přes den snad zmizí. Těsto na bochánky již kyne a k obědu bude bácínek. Polévka asi česnečka, musíme zahánět bacily. Mám tu na žehlení prádlo, které jsem vyprala mamce, tak ho vyžehlím, půjdu nakrmit a myslím, že bude čas na práci v mazanci. Přeji hezký celý den. dávejte na sebe pozor a opatrujte se
frrrrr1910
RE: Hezký Velký pátek
Slávinko,opatruj se též.Máš na dnešek velký plán,tak hlavně klídek a pohodu přeji...

buchtomila
Děvčata
Jani a Slávko z jakého těsta máte udělané ty kuřátka ? Jsou moc hezké.
Přeji všem ostatním, které nedostaly ode mne přání k velikonocům, ať ty svátky prožijí v pohodě.
Košíček na hrob.
frrrrr1910
RE: Děvčata
Ahojky Mili.Moc zdravím.Košíček je moc hezký.Opatruj se a přeji Ti klidný den.

slávka
RE: Děvčata
Hezký den Mílo, máš moc hezký košíček na hrob, ani mě to nebaví tm něco v tomto počasí dávat. U nás přes noc napadal sníh do 3 cm. Byla jsem ráno prometat a je to mokré. Ta kuřátka jsem dělala z oříšků,moučky a rumu. Byl přímo návod u těch formiček. Ještě jsem je večer polévala čokoládou a měla snahu je ozdobit, ale to mi moc nejde. Až to nafotím, tak pošlu. Měj hezký den a dávej na sebe pozor, pa pa

alousova
Veselé Velikonoce
Příjemný den a hezké svátky všem tady. Užijte si je ve zdraví, dobré náladě, klidu a pohodě.
Já jenom nevím (a myslím, že je nás takových víc), jestli jsou to Velikonoce nebo Vánoce.
Včera bylo bílo, přes den roztálo. Dneska už zase nasněžilo a chumelí pořád. Je těsně kolem nuly, tak to snad roztaje zase. Doufám, že to tak nepůjde do nekonečna.
Těšili jsme se na výlety, ale asi to dopadne tak, že se zavřeme doma a skončíme třeba u nějakého pěkného čtení…..Tak se mějte prima, ať se vám daří.

frrrrr1910
RE: Veselé Velikonoce
Alenko,moc zdravím.Máme to jako u Vás.Nic člověka nebaví.Přeji Ti,ať Ti vše jde od ruky a zbyde čas i na tu knížku.Jdu se natáhnout,je mi nějak divně.Opatruj se berunko.Přeji už jenom to sluníčko.

slávka
RE: Veselé Velikonoce
Álo zdravím a i Tobě přeji hezké velikonoce. Snad se počasí už umoudří a budeš mít lépe na výlety. U nás jak se počasí zlepší tak bude práce na zahradě a bude to zase do kolečka do kola. Ani mě nebaví dělat sazenice. Přeji hezký den

alousova
RE: RE: Veselé Velikonoce
Jsme na tom stejně Slávko. Taky, jak se umoudří, mě čeká zahrada. Už vidím zase to nekonečné sekání trávy - ale dělám to docela ráda. My moc sazenic neděláme, většinou to kupujeme, protože je nemáme kde mít. Ale na zahradu se těším. Výlety na Velikonoce proto, že po vesnici pořád ještě chodí různí "opilci na koledu" a já to nějak nemusím.Ale jinak mě výlety baví hooodně
Měj se hezky, ať se povedou mazance (pekla jsem je včera) a hlavně veselé Velikonoce 

Milka755
Dobré ráno
U nás opět poprašek sněhu a je na 0 .Jedeme k dceři,doufám,že dálnice bude dobrá.jana mi ted´psala zprávu at´si vezmem sněžnice.

Mějte se hezky a večer se přijdu kouknout.
slávka
RE: Dobré ráno
Mílo příjemnou cestu a užij si rodinky. Pa
janajka12
Dobré ráno
Všechny po ránu tak hezky píšete ,také začnu pro všechny s přáníčkem :

Svátky jara jsou príma,ale ať už není zima,hodně radosti Veselé Velikonoce
Dnes si můžeme udělat ze sněhu zajíce,do rána máme venku peřinu,nádherně pohádkově Ladovská zima.Topím celou noc,příjemné vstávání,už jak jsem se podívala v noci z okna tak jsem byla sprostá,když jsem půl 1 šla do postele,tak hustě sněžilo.Já nevím ,však už by jsem si měla zvyknout,stále si říkám už poslední záchvěvy zimy.Vypiju kávu,půjdu odmetat a naběhnu v 7 hod do obchůdku a koupim si kuřátka(indiánka),ne dvě ,ale tři,to by bylo,že to jaro nepřitáhne.Mějte všichni pěkný den.
slávka
RE: Dobré ráno
Janajko i u nás Ladovská zima. Jak by to bylo krásné před vánocemi. Dej si kuřátek více, ať to jaro přivoláš. Letos nebudou ani kopřivy do velikonoční nádivky a ani žádná travička na barvení vajíček. Já už léta dělám jenom v cibuli a dávám různé lístečky a balím do gázy. Tak zase máme rekordy co se zimy týče. Tak se měj hezky a opatruj se
Dana 51
Hezké dobré ráno,
přeji Vám všem.Děvčata vstávat,vstávat.Dnes je Velký pátek a otvírají se poklady,abyste něco neprošvihly.Máme tu-2°°C a padá a padá.Vypadá to ,že ta mrcha zima se nevzdá.Mějte se moc hezky a buďte na sebe opatrní.
slávka
RE: Hezké dobré ráno,
Danuško přeji hezký den, už jsi našla poklad? Když nebudeš vědět co s tím, tak adresu máš
. U nás sníh a stále slabě padá. Těsto na bochánky kyne, tak mám opět o zábavu postaráno. Včera jsem celý den pekla. Dnes se musím dát do uklízení. Tak se měj krásně a pa
janajka12
RE: Hezké dobré ráno,
Ahoj Danuško,proto jsem tak brzo vylezla,aby jsem neprošvihla poklad,můj poklad (rezavý)ještě leží v postýlce
HELENA.07
PŘÍJEMNÝ DEN VŠEM NA HP
Venku hustě sněží

Jitulence přeju cestu bez nehod ,samé dobré zprávy u doktorů a klidné svátky .
MĚJTE SE HEZKY A DÁVEJTE NA SEBE POZOR,Venku to bude klouzat.
A hooo ... j
Posílám zvonek z našeho lesa,třeba už konečně odzvoní zimě.
frrrrr1910
RE: PŘÍJEMNÝ DEN VŠEM NA HP
Ahojky Helenko,Danuš,Janajko,Libuško a Janinko.Všechny Vás moc zdravím berunky moje.Helence děkuji za přání.Určitě se budu snažit vrátit brzy za Vámi.Ozvu se Vám přes Marušku,jak jsem dorazila.Všem Vám přeji fanfárový den a i když poklad maličký jen,přeji ho berušky Vám všem.Hlavně ať jsme zdraví a vše ostatní určitě přijde,ale někdy je to čekání nekonečné.Mějte se moje berunky ,jak nejlíp to dokážete.Ahóóójky.

slávka
RE: PŘÍJEMNÝ DEN VŠEM NA HP
Helenko už slyším zvonit zvonek, ale jak slyším právě předpověď počasí tak nevím nevím, jestli bude zvonek úspěšný. I tak Ti přeji hezké prožití svátků velikonočních v klidu a pohodě. Opatruj se

jana.sykorova45
Přáníčko
Velikonoce jsou báječná chvíle,

kdy se všichni spolu uvidíme.
A proto je mám moc ráda
a chci Vám všem přát,
ať se Vám svátky vydaří,
slunce jen pro Vás zazáří.
Protože mě nejdou mejlíky tak to přeji všem tady na stránkách
HELENA.07
RE: Přáníčko
Ahoj Janulenko,přáníčko od tebe dorazilo ,tak jsem to zkusila poslat zpět tobě a dvakrát to mám zpět.

Mějte se hezky všichni u vás a užijte si Elišku,pozdravuj o de mě svého šikovného muže a opusinkuj i za mě to vaše malé štěstíčko.Hezké velikonoce všem sýkorkám ...
jana.sykorova45
RE: RE: Přáníčko
Helenko děkuji za přáníčko ale špatně jsem si to přečetla naše zlatíčko tu dneska nemám a tak jsem opusinkovala dědu koukal co se děje a tak jsem mu to přečetla zdraví tě a máš mě prý radit častěji

HELENA.07
RE: RE: RE: Přáníčko
Janulko,klidně to obrať pozdravuj Elišku a opusinkuj dědu
.zaslouží si to

Margit49
přání
LÁSKA ZELENÉHO ČTVRTKA,
GITA
VÍRA VELKÉHO PÁTKA,
NADĚJE BÍLÉ SOBOTY
A VÍTĚZSTVÍ VELKONOČNÍ NEDĚLE
NECHŤ VÁS POSILNÍ POKOJEM A DŮVĚROU.
KRÁSNÉ A POŽEHNANÉ PROŽITÍ
VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ VÁM VŠEM PŘEJE
slávka
RE: přání
Gituško posílám pozdrav a přeji klidné prožití svátků velikonočních. Hodně zdravíčka a pohody a už konečně lepší počasí. Měj se moc hezky a pa pa
HELENA.07
RE: přání
Ahoj Gituško ,včeličko pracovitá

Margit49
RE: RE: přání