V Kaufu bylo lidí jako máku- úplné manevry. Ale všeho bylo přehršel. Kačeny ve velkých kontejnérech, cukru, mouky, plné regály. Lidi byli nervozní, strkali do sebe vozíkama- děs. A prý brzy ráno tam byla Sodoma. Koupila jsem 3 kačenky po 1.90 kg- vlezou se mi akorát do velkého pekáče najednou. Mám to odzkoušené. Plno Kaštánu, Milen a Kofil- Za 5. 5o kč myslím. Už vařím kedlubny- bylo i zelené na nich moc pěkné. Já bez listí dušené kedlubny nejím. No utratila jsem dost, ale šla jsem cíleně, tak žadné blbosti. Jen to, co potřebujem. A tak to teď půjde napořád. Včera v Tv taky o tom mluvili, jak jdem uličkama a to, co na nás nastraží obchodnící kupujem jako by nám to dávali zdarma. Sem tam jsem tomu taky podléhla.. kdo né že??? Muž ještě odpočívá a já budu ještě dělat sulc. Zítra je Velký pátek, tak maso se nebude ani vařit. Já doma dodržuju velké půsty- nic nám to neudělá, naopak, jen se organismus pročistí. Velikonoční úklid se u mně nekoná- stejně se ještě pořád topí, tak snad až v dubnu bude jarní gruntování. Jen jsem vyměnila ubrusy za velikonoční, dala trochu výzdoby a dnes jsem nakoupila primule, hyacintky a osení a dám radějí živé květinky. Ať je u nás trochu toho jara a bude veselejí. Mám schované krásné kraslice ještě co malovala babi, pak pár z husích vajec- to dávám do ošatky na stůl. Vypadá to moc pěkně. Na keře ven před okna jsem koupila u Vietnamců kraslice umělé( Vietnamcí jsou šikovní- přizpusobí se kde komu). Vytáhla jsem z půdy velikonoční ozdobu ven před dveře co jsem si před 2 roky koupila v PL. Kohout ze slípkou i kuřátka byla tak vypelichaná, že skončili v kontejnéru. Tak jsem vzala zimní mísy a napíchala tam mezi konifery umělé narcisky. A vypadá to pěkně. Nemám umělinu ráda, ale letos to jinak nejde. Mějte se moc hezky, doufám, že se tady do večera ještě dostanu. Pa
Olinko pěkný večer.Tak čtu jak jsi nakupovala dneska v Kaflandu.Ten stejný nájezd byl i tady u nás.Jeli jsme nejdřív na trhy na náměstí,tam jsem si koupila dvoje kalhoty a pak jsme se vydali do Kaufu.Děs a hrůza.Už mně tam v den slev nikdo neuvidí!!!Kachnu jsem si taky vzala.Lidi se tam div neprali,no prostě nikdy více.Počasí se trošku umoudřilo,zašly jsme s dcerou konečně umýt hrobeček a daly jsme tam jarní výzdobu.Filda u nás dneska už nespí,jedou ráno s tátou k zubaři,asi bude mít rovnátka.Jsem zvědavá,kolik to bude v dnešní době stát.Ono jenom to očkování proti klíšťatům stojí KAŽDÁ VAKCÍNA 700 KORUN A JSOU TŘI.Mnějte všechny pohodičku večer u nějakého pěkného filmu a taky klidnou noc !
Emi,mě by v den akce do krámu nedostal ani párem v.o.l.ů. Dovedu si představit,jak tam lidi šílí. Ani nevím na co se budu dívat. Nic moc v TV není. Taťka "sportuje" u Tv v pokojíku. A já si asi pustím něco na DVD. Hezký večer.
Emilko, tak už jsi tady. Pozor- u děti by měla pojišťovna zaplatit 2 vakcíny proti klíšťové encefalitidě. Zeptejte se!!! Tu první hradí rodiče a ty dvě pojišťovna. Nic jim vydřiduchům nedarujte... Emilko Pa a dobrou
přišla jsem si k Vám vypít kafčo a chvíli posedět. Ráno jsem vyžehlila, připravila seznam na nákup, nakrmila. Na nákup jsem vyslala mého zásobovače (manžela) a sama jsem se dala do pečení. Letos jsem poprvé v životě pekla beránka. Vždy ho pekla mamka. Tak mám zatím polotovary, ještě budu dělat linecké a pak to vše ozdobím. No ozdobím, to moc neumím, ale něco tam napatlám. tak se mějte pohádkově a těšte se z každé minuty všedního dne. Pa pa
Nešel mi od úterý internet.Kamarád od holek mi to opravil až dnes..nakonec nebyla žádná závada.Jen špatné spojení káblíku. Hrůza děs. Měla jsem absťák. Až mě to děsí,jak jsem na tom netu závislá. Můsím vše dočíst,ale později. Teď jedeme do města. Na oběd jsme měli špenát,jako každý rok. Je přece zelený čtvrtek.
Ahoj Jituško Už jsme doma z města. Koupili jsme u řezníka krásné ocásky. Bude na pečení a na polívku. Vyndala jsem si maso na svíčkovou. Zítra ji naložím,a bude v neděli a v pondělí.V sobotu upeču beránky.Velkého a dva malé. Venku je pořádná zima.Fičí vítr a ráno zase chumelilo. Achjó to jsou velikonoce.
Ahojky všem na HP, tak já teda nevím, kde to bydlíte? U nás ráno opět poprašek, sluníčko nikde a na teploměru jsou +2 st. a stále zafukuje už není tak ostrý, ale fouká. K obědu by dnes mělo být něco zeleného, ale u nás je žemlovka a v ní zelená jablka, polévka hovězí a tam bude petrželka. Jinak nic zeleného nemám. Špenát mi jedí jen s uzeným a to bylo nedávno. Tak jsem podala hlášení a jdu číst ta Vaše. AŤ Vám všem sluníčko svítí a snad něco zbyde i na nás .
Ahoj Jiřinko. Posílám Ti pár paprsků od nás z již.Čech-Blatná.Je to hned veselejší.Oběd mám od včera a tak si jdu uvařit kávu a Tobě přeji fanfárový den.
Ahojky Berunky. Jdu Vás všechny srdečně pozdravit a popřát všem sluníčkový den.U nás už konečně je.Je +2 a svítí krásně.Hned je člověku lépe.Tak všem přeji krásný,slunný a fanfárový den.
Kytičko má oblíbená.Moc Tě zdravím a přeji Ti sluníčkový den.Už Ti píšu podruhé,první ne a ne se odeslat.Vloni jsem dostala od švagrové kořen Echinacei a tak se na Tebe moc těším.Moc jsem po ní leta toužila a ne a ne se k ní dostat.Užij si den podle tvého přání.Ať se Ti vydaří.Ahojky berunko.
Zdravím vás vespolek. Když se ukáže sluníčko, tak všechny chmůry jsou rázem bledší. Teprve pojedu do kaufu, dnes jsme oba trochu dýl pospali. A než uděláme očistu a snídaní, tak to taky zabere čas. Nejradějí vstávám první- pak mam na všechno klid a jde to jako po másle. Jani Sýkořičko, je toho na tebe hodně. My víme, co dá zabrat taková cácorka i když je hodná. A ty otázky ...PROČ??? ...pořád dookola. Ještě že se Elišce věnuje děda a zabaví ji... a ty můžeš vytvářet hodnoty. Musím přiznat, že bych ráda hlídala svoje vnoučata, ale možná by mi scházel ten náš klid. Ale ty jsi na to zvyklá, odchovala jsi už víc vnoučatek. Tak Jani pevné nervy. Tak se seberu a pojedu do toho nakupního mumraje.
Olinko moc zdravím, muž byl také v kaufu a říkal, že je tam mumraj, hodně lidí. Já zatím doma vařila a pekla. Sluníčko moc přeji, u nás zatím šedivo a nevlídno, ale nevadí já se na něj podívám zatím na obrázku. Měj se hezky
na Valašsku žadne neni,Olinko rano jsme s dědou jeli do Kauflandu to proto že jsem nemochla spat,byla jsem mezi prvnimi neumite si představit ty davy lidi,řikaji krize vite kde je,ja jsem jela na cukr moučku a mouku a děda na kačenu,měl koupit jednu dones do košiku dvě,no budiž,udělam na svatky pro ogary a vnoučatum udělam kuřeci prsa plnene šunkou a syrem oni kačenu neji.Tak mne strašne tlačili košikama že jsem stala vedle a nemochla se dostat co jsem chtela,potom jsem vzala utokem mouku nikdo nebyl všechny utikali pro olej a kačhonem nakoupit no jsem měla napsano a pokladne šlo docela rychle,měla jsem štesti na bedničky po ovocivh pro kamaradku a snachu vzala jsem 5,pani na mne řvala nechte mi taky myslela že beru všechny a bylo jich tak s 50 ks.to šilenstvi jsem nezařila ani o vanocich.Už mam malou vyzdobu a jdu vařit tak abych nezustalo na zitra ,zitra bude prazdny taliř,chleb a voda,hezky zeleny čtvrtek
Hezký den ti přeji Olinko mám už za sebou 4 vnoučata ale ta už jsou dospělá a tak tuhle cácorku si všichni užíváme to víš že děda má radost že za ním pořád běhá a všechno mu chce pomáhat aspon se děda nenudí musíme si těch mrňousků užívat dokavaď nás potřebují nejraději s dědou utírají nádobí
Přeji všem hezký čtvrtek.Zase máme bílo a -2,to jaro asi fakt zabloudilo. Zítra jedem za vnukama mají prázdniny,tak peču štrůdl a vařím polívku s droždovými knedlíčky,tu si přejí. Mějte se pohodově.
Přeji dobré ráno,podřipsko hlásí - 2 st,všude bílo,poprašek i na silnici.Dnes mam teploučko i po ránu,v noci , než jsem šla spát,tak jsem přiložila a tak nemusím roztápět ,práce ušeřena a teplo domova od rána.Po 8 hod razim směr Kladno,snad sepsání nebude dlouho trvat a budu brzo doma.Chci něco upéct a zítra promazat,ať přivítáme jaro něčim dobrym,když ne teplem. Soniččce přejí vše nejlepší,štěstí a pohodu k dnešním jmeninám
Dobré ráno a hezký den přeji všem u nás -3 a nasněženo i na silnici to drží mám tady Elišku tak že máme o zábavu postaráno jsme babička s dědou na plný úvazek ale je to moc hezká práce odpovídat na milion otázek na co to je a co to je a proč?? ale aspon se nenudíme k obědu bude od včera rizeto a tak si budeme jenom hrát
Janičko,jen si to pěkně užívejte.U nás teď dva dny spí Filípek a i když je už veliký,tak nás taky zaměstná.Děda včera večer musel s ním koukat na DVD na pohádky.Filda ho hlídal,aby u toho nespal.Já se dívala vedle na Modré z neba.Zase jsem uronila slzy,to jsou někdy osudy,no hrůza.Tak asi v 9 jedeme do města na trhy a něco nakoupi,kluci že půjdou krmit kachny.Mnějte všechny děvčata pohodový den!Tady jemně poletuje sníh a je -3.
Janajko přeji rychlé a dobré pořízení. Dnes se budu věnovat celý den domácím pracem. Teď žehlím a pak půjdu k mamince. Rozmýšlíme, zda jet dnes nebo zítra nakupovat. Dnes bych vyslala jenom muže, když jsem doma, tak musím ten čas využít prací v domácnosti. Měj hezký den
Pohodový den všem na hp a zvlášť Soničce_sovanesa_,protože má dneska sváteček ,,tak moc a moc zdravíčka přeju. Tak já už musím honem pádit,,, ... jo a holky TAK DNESKA ŽLUTÉ KUŘÁTKO _INDIÁNKA ,JU,,,ať už to jaro přivoláme.
hrabenka
A sluníčko je fuč...
V Kaufu bylo lidí jako máku- úplné manevry. Ale všeho bylo přehršel. Kačeny ve velkých kontejnérech, cukru, mouky, plné regály. Lidi byli nervozní, strkali do sebe vozíkama- děs. A prý brzy ráno tam byla Sodoma. Koupila jsem 3 kačenky po 1.90 kg- vlezou se mi akorát do velkého pekáče najednou. Mám to odzkoušené. Plno Kaštánu, Milen a Kofil- Za 5. 5o kč myslím. Už vařím kedlubny- bylo i zelené na nich moc pěkné. Já bez listí dušené kedlubny nejím. No utratila jsem dost, ale šla jsem cíleně, tak žadné blbosti. Jen to, co potřebujem. A tak to teď půjde napořád. Včera v Tv taky o tom mluvili, jak jdem uličkama a to, co na nás nastraží obchodnící kupujem jako by nám to dávali zdarma. Sem tam jsem tomu taky podléhla.. kdo né že???
Muž ještě odpočívá a já budu ještě dělat sulc. Zítra je Velký pátek, tak maso se nebude ani vařit. Já doma dodržuju velké půsty- nic nám to neudělá, naopak, jen se organismus pročistí. Velikonoční úklid se u mně nekoná- stejně se ještě pořád topí, tak snad až v dubnu bude jarní gruntování. Jen jsem vyměnila ubrusy za velikonoční, dala trochu výzdoby a dnes jsem nakoupila primule, hyacintky a osení a dám radějí živé květinky. Ať je u nás trochu toho jara a bude veselejí. Mám schované krásné kraslice ještě co malovala babi, pak pár z husích vajec- to dávám do ošatky na stůl. Vypadá to moc pěkně. Na keře ven před okna jsem koupila u Vietnamců kraslice umělé( Vietnamcí jsou šikovní- přizpusobí se kde komu). Vytáhla jsem z půdy velikonoční ozdobu ven před dveře co jsem si před 2 roky koupila v PL. Kohout ze slípkou i kuřátka byla tak vypelichaná, že skončili v kontejnéru. Tak jsem vzala zimní mísy a napíchala tam mezi konifery umělé narcisky. A vypadá to pěkně. Nemám umělinu ráda, ale letos to jinak nejde. Mějte se moc hezky, doufám, že se tady do večera ještě dostanu. Pa
emilkavolfova
RE: A sluníčko je fuč...
Olinko pěkný večer.Tak čtu jak jsi nakupovala dneska v Kaflandu.Ten stejný nájezd byl i tady u nás.Jeli jsme nejdřív na trhy na náměstí,tam jsem si koupila dvoje kalhoty a pak jsme se vydali do Kaufu.Děs a hrůza.Už mně tam v den slev nikdo neuvidí!!!Kachnu jsem si taky vzala.Lidi se tam div neprali,no prostě nikdy více.Počasí se trošku umoudřilo,zašly jsme s dcerou konečně umýt hrobeček a daly jsme tam jarní výzdobu.Filda u nás dneska už nespí,jedou ráno s tátou k zubaři,asi bude mít rovnátka.Jsem zvědavá,kolik to bude v dnešní době stát.Ono jenom to očkování proti klíšťatům stojí KAŽDÁ VAKCÍNA 700 KORUN A JSOU TŘI.Mnějte všechny pohodičku večer u nějakého pěkného filmu a taky klidnou noc !

galimmama
RE: RE: A sluníčko je fuč...
Emi,mě by v den akce do krámu nedostal ani párem v.o.l.ů. Dovedu si představit,jak tam lidi šílí.

Ani nevím na co se budu dívat. Nic moc v TV není. Taťka "sportuje" u Tv v pokojíku. A já si asi pustím něco na DVD.
Hezký večer.
hrabenka
Emilko, tak už jsi tady. Pozor- u děti by měla pojišťovna zaplatit 2 vakcíny proti klíšťové encefalitidě. Zeptejte se!!! Tu první hradí rodiče a ty dvě pojišťovna.
Nic jim vydřiduchům nedarujte... Emilko Pa a dobrou
emilkavolfova
Ještě obrázek,dobrou noc !
slávka
Dobré odpoledne
přišla jsem si k Vám vypít kafčo a chvíli posedět. Ráno jsem vyžehlila, připravila seznam na nákup, nakrmila. Na nákup jsem vyslala mého zásobovače (manžela) a sama jsem se dala do pečení. Letos jsem poprvé v životě pekla beránka. Vždy ho pekla mamka. Tak mám zatím polotovary, ještě budu dělat linecké a pak to vše ozdobím. No ozdobím, to moc neumím, ale něco tam napatlám. tak se mějte pohádkově a těšte se z každé minuty všedního dne. Pa pa
hrabenka
RE: Dobré odpoledne
Slavi, máš to moc hezké. A ještě víc to bude chutnat.
galimmama
Srdéčka
Nešel mi od úterý internet.Kamarád od holek mi to opravil až dnes..nakonec nebyla žádná závada.Jen špatné spojení káblíku. Hrůza děs. Měla jsem absťák. Až mě to děsí,jak jsem na tom netu závislá.

Můsím vše dočíst,ale později. Teď jedeme do města.
Na oběd jsme měli špenát,jako každý rok. Je přece zelený čtvrtek.
hrabenka
RE: Srdéčka
Gali, já věděla, že ses nám ztratila. Chvála Bohů, že ti to kluk opravil. Měj se milionově.
frrrrr1910
Maruško,moc Tě zdravím a přeji dobré pořízení.Hezký den.Celý zelený.Jdu si uvařit to kafe.!!

galimmama
RE: RE: Srdéčka
Ahoj Jituško
Už jsme doma z města. Koupili jsme u řezníka krásné ocásky. Bude na pečení a na polívku. Vyndala jsem si maso na svíčkovou. Zítra ji naložím,a bude v neděli a v pondělí.V sobotu upeču beránky.Velkého a dva malé.
Venku je pořádná zima.Fičí vítr a ráno zase chumelilo. Achjó to jsou velikonoce.
galimmama
Soničce - Sovanesa všechno nejlepší k svátku.
havlickova.ji
Zelený čtvrtek.
Ahojky všem na HP, tak já teda nevím, kde to bydlíte? U nás ráno opět poprašek, sluníčko nikde a na teploměru jsou +2 st. a stále zafukuje už není tak ostrý, ale fouká.

K obědu by dnes mělo být něco zeleného, ale u nás je žemlovka a v ní zelená jablka, polévka hovězí a tam bude petrželka. Jinak nic zeleného nemám. Špenát mi jedí jen s uzeným a to bylo nedávno. Tak jsem podala hlášení a jdu číst ta Vaše. AŤ Vám všem sluníčko svítí a snad něco zbyde i na nás .
frrrrr1910
RE: Zelený čtvrtek.
Ahoj Jiřinko.

Posílám Ti pár paprsků od nás z již.Čech-Blatná.Je to hned veselejší.Oběd mám od včera a tak si jdu uvařit kávu a Tobě přeji fanfárový den.
frrrrr1910
Juky,juky,juk:
Ahojky Berunky.

.
Jdu Vás všechny srdečně pozdravit a popřát všem sluníčkový den.U nás už konečně je.Je +2 a svítí krásně.Hned je člověku lépe.Tak všem přeji krásný,slunný a fanfárový den
slávka
RE: Juky,juky,juk:
Jituško zdravím a to sluníčko přeji. U nás u mácháče zataaženo a šedivo, ale neva, uděláme si den dobrý sami. Moc na tebe vzpomínám. Pa pa

echinacea123
Tasonce
Sonicko preji Ti vse nejlepsi k Tvemu svatku,hlavne zdravi.
A jestli je tady jeste nektera Sonicka,tak prani je i pro ostatni.

Tasonka
RE: Tasonce
Děkuji moooc

frrrrr1910
Kytičko má oblíbená.Moc Tě zdravím a přeji Ti sluníčkový den.Už Ti píšu podruhé,první ne a ne se odeslat.Vloni jsem dostala od švagrové kořen Echinacei a tak se na Tebe moc těším.Moc jsem po ní leta toužila a ne a ne se k ní dostat.Užij si den podle tvého přání.Ať se Ti vydaří.Ahojky berunko.

frrrrr1910
Ahojky Kytičko,moc Tě zdravím.U nás je móóóc pěkně.Užij si hezký den.

frrrrr1910
RE: RE: Tasonce
Tak to vidíš Echi.Teď to tu máš ode mně 2x.To něco znamená.Věř mi!!!

echinacea123
RE: RE: RE: Tasonce
Jitusko jsem rada,ze to mam od Tebe dokonce 2x.Tesi mne to.Zdravim Te a mnej se dobre.Diky.Majka

frrrrr1910
Tasonka
RE: RE: Tasonce
Děkuji mooo ... c

hrabenka
Od rána svítí sluníčko...
Zdravím vás vespolek. Když se ukáže sluníčko, tak všechny chmůry jsou rázem bledší. Teprve pojedu do kaufu, dnes jsme oba trochu dýl pospali. A než uděláme očistu a snídaní, tak to taky zabere čas. Nejradějí vstávám první- pak mam na všechno klid a jde to jako po másle.
Jani Sýkořičko, je toho na tebe hodně. My víme, co dá zabrat taková cácorka i když je hodná. A ty otázky ...PROČ??? ...pořád dookola. Ještě že se Elišce věnuje děda a zabaví ji... a ty můžeš vytvářet hodnoty. Musím přiznat, že bych ráda hlídala svoje vnoučata, ale možná by mi scházel ten náš klid. Ale ty jsi na to zvyklá, odchovala jsi už víc vnoučatek. Tak Jani pevné nervy.
Tak se seberu a pojedu do toho nakupního mumraje.
slávka
RE: Od rána svítí sluníčko...
Olinko moc zdravím, muž byl také v kaufu a říkal, že je tam mumraj, hodně lidí. Já zatím doma vařila a pekla. Sluníčko moc přeji, u nás zatím šedivo a nevlídno, ale nevadí já se na něj podívám zatím na obrázku. Měj se hezky
frrrrr1910
maria472
na Valašsku žadne neni,Olinko rano jsme s dědou jeli do Kauflandu to proto že jsem nemochla spat,byla jsem mezi prvnimi neumite si představit ty davy lidi,řikaji krize vite kde je,ja jsem jela na cukr moučku a mouku a děda na kačenu,měl koupit jednu dones do košiku dvě,no budiž,udělam na svatky pro ogary a vnoučatum udělam kuřeci prsa plnene šunkou a syrem oni kačenu neji.Tak mne strašne tlačili košikama že jsem stala vedle a nemochla se dostat co jsem chtela,potom jsem vzala utokem mouku nikdo nebyl všechny utikali pro olej a kačhonem nakoupit no jsem měla napsano a pokladne šlo docela rychle,měla jsem štesti na bedničky po ovocivh pro kamaradku a snachu vzala jsem 5,pani na mne řvala nechte mi taky myslela že beru všechny a bylo jich tak s 50 ks.to šilenstvi jsem nezařila ani o vanocich.Už mam malou vyzdobu a jdu vařit tak abych nezustalo na zitra ,zitra bude prazdny taliř,chleb a voda,hezky zeleny čtvrtek
frrrrr1910
RE: RE: Od rána svítí sluníčko...
Maruško.Zdravím a přeji Ti krásný zelený čtvrtek a hodně sluníčka.

jana.sykorova45
Hezký den ti přeji Olinko mám už za sebou 4 vnoučata ale ta už jsou dospělá a tak tuhle cácorku si všichni užíváme to víš že děda má radost že za ním pořád běhá a všechno mu chce pomáhat aspon se děda nenudí musíme si těch mrňousků užívat dokavaď nás potřebují nejraději s dědou utírají nádobí

frrrrr1910
RE: RE: Od rána svítí sluníčko...
Janinko,moc zdravím.Přeji klidné hlídání a hodně radosti s vnučkou.Pěkný den.

Milka755
Dobré ráno
Přeji všem hezký čtvrtek.Zase máme bílo a -2,to jaro asi fakt zabloudilo.

Zítra jedem za vnukama mají prázdniny,tak peču štrůdl a vařím polívku s droždovými knedlíčky,tu si přejí.
Mějte se pohodově.
frrrrr1910
RE: Dobré ráno
Ahojky Mili.Fanfárový,sluneční den Ti přeji. Taky To samé přeji Slávince a Janajce.Všem přeji krásný zelený čtvrtek a hodně sluníčka-berunky.

slávka
Hezký den Milko

janajka12
Dobré ráno
Přeji dobré ráno,podřipsko hlásí - 2 st,všude bílo,poprašek i na silnici.Dnes mam teploučko i po ránu,v noci , než jsem šla spát,tak jsem přiložila a tak nemusím roztápět ,práce ušeřena a teplo domova od rána.Po 8 hod razim směr Kladno,snad sepsání nebude dlouho trvat a budu brzo doma.Chci něco upéct a zítra promazat,ať přivítáme jaro něčim dobrym,když ne teplem.

Soniččce přejí vše nejlepší,štěstí a pohodu k dnešním jmeninám
Milka755
Janajko dobře pořid a měj hezký den.

jana.sykorova45
Dobré ráno a hezký den přeji všem u nás -3 a nasněženo i na silnici to drží mám tady Elišku tak že máme o zábavu postaráno jsme babička s dědou na plný úvazek ale je to moc hezká práce odpovídat na milion otázek na co to je a co to je a proč?? ale aspon se nenudíme k obědu bude od včera rizeto a tak si budeme jenom hrát

Milka755
RE: RE: Dobré ráno
Jani hezký den s Eliškou.

emilkavolfova
Janičko,jen si to pěkně užívejte.U nás teď dva dny spí Filípek a i když je už veliký,tak nás taky zaměstná.Děda včera večer musel s ním koukat na DVD na pohádky.Filda ho hlídal,aby u toho nespal.Já se dívala vedle na Modré z neba.Zase jsem uronila slzy,to jsou někdy osudy,no hrůza.Tak asi v 9 jedeme do města na trhy a něco nakoupi,kluci že půjdou krmit kachny.Mnějte všechny děvčata pohodový den!Tady jemně poletuje sníh a je -3.

frrrrr1910
RE: RE: RE: Dobré ráno
Emilko moc Tě zdravím a měj se celý den moc fajn.

slávka
Hezký den Emilko, mě jel nakoupit muž, já mám vyžehleno, jdu na beránky a nějaké linecké cukroví. Ahoj a užívej si Filípka

Milka755
Emilko přeji pěkný den.

slávka
Janajko přeji rychlé a dobré pořízení. Dnes se budu věnovat celý den domácím pracem. Teď žehlím a pak půjdu k mamince. Rozmýšlíme, zda jet dnes nebo zítra nakupovat. Dnes bych vyslala jenom muže, když jsem doma, tak musím ten čas využít prací v domácnosti. Měj hezký den
Milka755
Slávko dobré ráno
a pohodový den.

janajka12
Slávi vyšli muže,jak se někam jede pracovní niť se přetrhne,já nakoupit jedu zítra,ale bude asi dost lidí.
slávka
Janajko tak muž už odjel a já se jdu věnovat pečení. Nakoupit pojedu v sobotu ráno, nebo zase někoho vyšlu, uvidím

HELENA.07
PŘÍJEMNÝ DEN VŠEM NA HP
Pohodový den všem na hp a zvlášť Soničce_sovanesa_,protože má dneska sváteček ,,tak moc a moc zdravíčka přeju.

Tak já už musím honem pádit,,, ... jo a holky TAK DNESKA ŽLUTÉ KUŘÁTKO _INDIÁNKA ,JU,,,ať už to jaro přivoláme.
frrrrr1910
RE: PŘÍJEMNÝ DEN VŠEM NA HP
Helenko ,pádi a při tom se opatruj.Posílám Ti k tomu jarnímu posezení hodně sluníčka.Měj krásný den.

slávka
Helo hezký a klidný dnešní den
janajka12
Helenko zdravím,já si kuřátko dám zítra,dnes se mi ho nezadaří kousnout,víš co, já si dám dvě i za dnešek,to já můžu